Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim tebrik ederim gözün aydın çok şükür sende başardın. Rabbim herkese nasip etsin. Hadi artık bu iş cesaret işi. Bi ceaaretle oluyor hersey herkesi cesur olmaya davet ediyorum.. pes etmeyin deneyin deneyin deneyin.
Çok sağ olun sizlerin desteği olmasa buradaki yazılar olmasa hiç basaramayabilirdim. Gerçekten de cesaret çok önemliymiş. Buraya gelen arkadaşlar için cesaret verici şeyler yazalım. Tüyolar verelim. Gerçekten çok ise yarıyor.

G gunesli gunler inanır mısın cok sevindim cnm daha yeni demek ki is sende caresiz degilsiniz care sizsiniz diye konusuyorduk senin maşallahin varmis valla tebrik ederim cok sevindim
Çok sağ ol inşallah darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

Kızlar cidden nereye gideceğini bilmesi de çok onemliymis erkeğin ben bunu anladım. İzin verin o da parmağıyla yönünü keşfetsin ondan sonra diğer türlü deneyin. Korkuyorsanız arkanız dönük deneyebilirsiniz benim gibi.

Çok teşekkürler amin inşallah herkes bu dertten kurtulur. Aynen sırf operasyon yapmak için kaldırdıkları çok açık çünkü operasyon ücreti 1000 tl. Bunu diyen olursa demek ki başka başka doktorlara da görünmek lazım.
1000 yine iyimiş :) o hera denen yere gitmiştik ameliyat mı olsam diye. ücretini sorduk 2700 gibi birşey demişlerdi. hemde peşin taksitsiz alıyoruz dediler. vazgeçtik biz yaptırmadık. çok gerekliyse yapılması gerekir ama daha uygun olabilir yani. beyin ameliyatı değil sonuçta.

Aman bende aynen oyle. Kayinvalide tepemde cinsellikte neymis . Bildigin cansiz manken yerine koydu kocam beni. Sinirlendim bende yuzdum bos bos. Kayinvalidem hergece yapiodu nerdeyse sabaha kocasini alip hamam keyfi bize gelince 2 tekli yatagi birlestirip ortadan treeen gecioruz. Cildiriodum. Tatil bizim neyimize :/
Demek eşinde rahat edememiş ailesi etrafındayken. Bence tatil demek, yemek, içmek, güneşlenmek, yüzmek, seks yapmak demek. Tatil bedenin rahatlaması, şımartılması, mutlu edilmesi için yapılır. Biri eksik olsa olmaz. Helede etrafda öpüşenleri, el ele tutuşup gezen çiftleri gördükce insan imreniyor. Bende isyan edince eşim erotik bir film açtı telefonundan, elime tutuşturdu, al bunla idare et der gibi. :KK43: yapabileceği başka bir şey yokmuş gibi. Sadece sigara içti durdu. Ne yüzdü, nede eğlendi.

Kizlar bnde iki yillik evliyim...evlendigimizde balayina antalyaya gitmistik esim icin cok sorun yoktu ama ben icten ice asiri uzulup mutlu gorunmeye calisiyodum...gecen yaz cesmeye gittk yine yarimim...ne kadar eglensem de aklim diger kadinlar gibi olmadigimdaydi...bu yaz yani gecen hafta gercek balayimi yaptim...bodrumdaydik..evet gezmek eglenmek her zaman guzel zaten ama bu benim en rahat kafamin en guzel oldugu tatildi...esim aksam bahcede otururken daha 9 bucukta beni odaya getirdi :oops:cok guzeldi ve bende tatilin atmosferinden en rahat iliskimi yasadim...ama snraki gunler gunes yanigi oldum cok beyaz tenliyim...esim yaklasamadi :KK20:
Bende bodrumdaydım.evet tatil atmosferinde herşey daha romantik oluyor. Senin adına sevindim. Fosur fosur sigara içen bir kel adam dikkatini çektiyse onun yanındaki talihsiz bendim!!!

1000 yine iyimiş :) o hera denen yere gitmiştik ameliyat mı olsam diye. ücretini sorduk 2700 gibi birşey demişlerdi. hemde peşin taksitsiz alıyoruz dediler. vazgeçtik biz yaptırmadık. çok gerekliyse yapılması gerekir ama daha uygun olabilir yani. beyin ameliyatı değil sonuçta.
2700 nedir yahu. Bizim caresizligimizi fırsata dönüştürüyorlar. İsim vermeyeyim ama eşim Istanbul'da bi kliniği aradı görüştü doktorla. 4500 ile 6000 arasında değişiyormuş tedavi fiyatları. Çok şaşırdık. Hem buradan kalkıp İstanbul'a gideceğiz bir hafta konaklayıp yiyip içeceğiz Hem de o parayı vereceğiz. Çok büyük maddi külfet. Ama tabi eşim doktor çok ilgili dedi. Hatta siz yalnız değilsiniz, buraya gelirseniz görürsünüz işte doktor olan hastalarım bile var filan demiş. Kendinizi kötü hissetmeyin filan demiş biraz yapılan şeyleri filan anlatmış.

Arkadaşlar benim de eşim doktor ayarlamak niyetinde bana. Ben de o kadar para vermek istemiyorum böyle bisey için, insanlar bunu gayet rahat yapabiliyorken dedim. Senden değerli mi ne olacak sanki filan dedi ama gerçekten 3000-5000 çok uçuk rakamlar. uyuşturucu sprey ve kayganlaştırıcı kullanan arkadaşlar, acaba aparat kullanmadan direkt bunlarla yapılabilir mi? Ben durex in kayganlaştırıcısını almıştım ama hemen emiyor o da kuruyor yine. Su bazlı olanları daha iyi oluyormuş o yüzden eczaneden almak lazım gibi şeyler duydum, doğru mudur acaba?

Demek eşinde rahat edememiş ailesi etrafındayken. Bence tatil demek, yemek, içmek, güneşlenmek, yüzmek, seks yapmak demek. Tatil bedenin rahatlaması, şımartılması, mutlu edilmesi için yapılır. Biri eksik olsa olmaz. Helede etrafda öpüşenleri, el ele tutuşup gezen çiftleri gördükce insan imreniyor. Bende isyan edince eşim erotik bir film açtı telefonundan, elime tutuşturdu, al bunla idare et der gibi. :KK43: yapabileceği başka bir şey yokmuş gibi. Sadece sigara içti durdu. Ne yüzdü, nede eğlendi.

Aman benimkide pek farksiz sayilmazdi zaten beni full evde birakip arkdslaryla disari cikti bir iki gun trip yaptm baktm herkes gidio bi ben aptal gibi evdeyim bende annemlerle full denize gittim takmadm. Kayinvalidemide takmadm pesime hepsini sinir ettim .d

2700 nedir yahu. Bizim caresizligimizi fırsata dönüştürüyorlar. İsim vermeyeyim ama eşim Istanbul'da bi kliniği aradı görüştü doktorla. 4500 ile 6000 arasında değişiyormuş tedavi fiyatları. Çok şaşırdık. Hem buradan kalkıp İstanbul'a gideceğiz bir hafta konaklayıp yiyip içeceğiz Hem de o parayı vereceğiz. Çok büyük maddi külfet. Ama tabi eşim doktor çok ilgili dedi. Hatta siz yalnız değilsiniz, buraya gelirseniz görürsünüz işte doktor olan hastalarım bile var filan demiş. Kendinizi kötü hissetmeyin filan demiş biraz yapılan şeyleri filan anlatmış.
Maddi imkanı olan varsa doktora gitsin. Ama kendi kendinize de egzersiz yapıp yenebileceğiniz bir şey için maddi sıkıntılara girmeye gerek yok. Burayı takip edin. Eninde sonunda başaracaksınız. Doktorda garanti değil ve, bu kadar yüksek paralar istemeleri de oldukca itici, yakışıksız. Ben üniversite hastanesinde vajina girişine botoks yaptırmıştım yıllar önce. Doktorum normal vizite ücreti aldı neredeyse. Sonrasında telefon açıp başarıp başaramadığımı da sordu. Çünkü o DOKTOR du. Tüccar değil. Sadece botoks ilacı için para harcadım. Gerçi işe yaramadı. Eşimin tutumu değişmedi. Benim vajinismus olmam eşimin tutumuyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben çiftleşmek değil, sevişmek istiyorum. O da sevişemiyor. O değişmediği sürece ancak genel anestezi ile olur.

Arkadaşlar benim de eşim doktor ayarlamak niyetinde bana. Ben de o kadar para vermek istemiyorum böyle bisey için, insanlar bunu gayet rahat yapabiliyorken dedim. Senden değerli mi ne olacak sanki filan dedi ama gerçekten 3000-5000 çok uçuk rakamlar. uyuşturucu sprey ve kayganlaştırıcı kullanan arkadaşlar, acaba aparat kullanmadan direkt bunlarla yapılabilir mi? Ben durex in kayganlaştırıcısını almıştım ama hemen emiyor o da kuruyor yine. Su bazlı olanları daha iyi oluyormuş o yüzden eczaneden almak lazım gibi şeyler duydum, doğru mudur acaba?
Eczane iyi seçim olur. Uyuşturucu ile direk eşinle dene, olabilir belki. İlk seferi öyle atlatırsan iyi kötü cesaretlenirsin. Yapamasanda aparatlarla egzersiz yap. Bir şekilde olacak. Uyuşturucu spreylerin etkisi herkesde farklılık gösteriyor. Kimi çok uyuşmuyor, kimi hissetmiyor. Denemen lazım.

Merhaba Arkadaşlar :oops: bugün itibari ile 40 günlük evliyim, zor zamanlar geçirdim ağlama krizleri falan:KK43: olmadı belli bi yerden sonra devam etmedi:KK17: eşim sağolsun benden sakin ve çok anlayışlıydı.
Acaba diyerek burayı takip ettim bazı arkadaşlar gerçekten çok cesaret verdi yardımcı oldu:KK39: sürekli denedim yapıcam olacak dedim katlanıcam, dayanıcam okudukça cesaret aldım gerçekten o duvarı kendim ördüğümün farkına vardım :KK23:
Sanki olmuyor diye eşim benden uzaklaşacak gibi hissettim daha çok hırslandım (aslında öyle bişey olmadı ama benim hissimdi bu:KK22:) derken herşey yoluna girmiş durumda şuanda kendimi çok iyi hissediyorum Hoppa
Eğer bir hastalığınız yoksa bence kendi kendimize aşabileceğimiz bir durum, sadece bebe yağı kullandım o kadarcık
Yeniyim ilk mesajım isimleri de net bilmiyorum konu sahibi ve cesaret veren herkese teşekkür ederim inşallah herkes kurtulur ve yuvalarında çok mutlu olurlar:KK5:

Eczane iyi seçim olur. Uyuşturucu ile direk eşinle dene, olabilir belki. İlk seferi öyle atlatırsan iyi kötü cesaretlenirsin. Yapamasanda aparatlarla egzersiz yap. Bir şekilde olacak. Uyuşturucu spreylerin etkisi herkesde farklılık gösteriyor. Kimi çok uyuşmuyor, kimi hissetmiyor. Denemen lazım.

Peki acaba uyuşturucu spreylerin bi yan etkisi var mı? Hassas bir bölge olduğu için krem, sprey süreceğim herşeyde tedirgin oluyorum. Çünkü tuvalette suyla temizlemeden sonra biraz ıslak kalacak olsa ertesi gün hemen kaşıntı filan oluyor. Biraz fazla hassas gibi hissediyorum o bölgemi

Aman benimkide pek farksiz sayilmazdi zaten beni full evde birakip arkdslaryla disari cikti bir iki gun trip yaptm baktm herkes gidio bi ben aptal gibi evdeyim bende annemlerle full denize gittim takmadm. Kayinvalidemide takmadm pesime hepsini sinir ettim .d
İyi yaptın, eşinde arkadaşlarıyla takılmakla sana kabalık etmiş. Ne o bekar gibi. Evlenmeseymiş o zaman. Türk erkeklerinin geneli böyle, ne yazık ki! Neyse evinize geldiniz. İnşallah hayatınız normale döner. Herşey daha güzel olur.

Merhaba Arkadaşlar :oops: bugün itibari ile 40 günlük evliyim, zor zamanlar geçirdim ağlama krizleri falan:KK43: olmadı belli bi yerden sonra devam etmedi:KK17: eşim sağolsun benden sakin ve çok anlayışlıydı.
Acaba diyerek burayı takip ettim bazı arkadaşlar gerçekten çok cesaret verdi yardımcı oldu:KK39: sürekli denedim yapıcam olacak dedim katlanıcam, dayanıcam okudukça cesaret aldım gerçekten o duvarı kendim ördüğümün farkına vardım :KK23:
Sanki olmuyor diye eşim benden uzaklaşacak gibi hissettim daha çok hırslandım (aslında öyle bişey olmadı ama benim hissimdi bu:KK22:) derken herşey yoluna girmiş durumda şuanda kendimi çok iyi hissediyorum Hoppa
Eğer bir hastalığınız yoksa bence kendi kendimize aşabileceğimiz bir durum, sadece bebe yağı kullandım o kadarcık
Yeniyim ilk mesajım isimleri de net bilmiyorum konu sahibi ve cesaret veren herkese teşekkür ederim inşallah herkes kurtulur ve yuvalarında çok mutlu olurlar:KK5:
Çooook tebrikler canım. Sende deneyimlerini yazarak, yol gösterirsin artık, burada çırpınan kelebeklere....

Peki acaba uyuşturucu spreylerin bi yan etkisi var mı? Hassas bir bölge olduğu için krem, sprey süreceğim herşeyde tedirgin oluyorum. Çünkü tuvalette suyla temizlemeden sonra biraz ıslak kalacak olsa ertesi gün hemen kaşıntı filan oluyor. Biraz fazla hassas gibi hissediyorum o bölgemi
Islak kalınca öyle olur zaten. Temizlik sonrası mutlaka tuvalet kağıdı ile kurulanmak lazım. Bende ıslak bırakamam. Diş hekimlerinin iyne yapmadan önce ağıza sıktıkları sprey var. Vemcane sanırım. Bir iki kullanman zarar vermez. Ne olabilir ki. İşe yarasında. Faydası vereceği zarardan daha önemli. Emla kremde kullanabilirsin. Doktorum önermişti. Ama sprey daha etkili. Ondan iste eczaneden.

Çok soru sordum ama Emla ve sprey ikisi de uyuşturucu yani anladığım kadarıyla dimi?
Bide doktor emlayı önermiş ya, siz onu mu kullandınız sprey mi?

merhaba üzüldüm böyle olmasına. Bizim de balayımız böyle geçmişti. Siz hangi yöntemleri denediniz. Egzersiz yapabiliyor musunuz.

İyi yaptın, eşinde arkadaşlarıyla takılmakla sana kabalık etmiş. Ne o bekar gibi. Evlenmeseymiş o zaman. Türk erkeklerinin geneli böyle, ne yazık ki! Neyse evinize geldiniz. İnşallah hayatınız normale döner. Herşey daha güzel olur.

Aynen canm valla hayat oyle boyle geciyor sen kendini mahrum birakirsan kimse dusunmez aa bu neden girmiyor denize neden yemek yemiyor neden gulmuyor diye. Sen basican kahkayayi. Yoksa zaman gecerken eziyet gibi geciyor insan kendini dusunmek zorunda :/

Kizlar dün bende ilk defa eşim cekindigi icin eczaneye gitti prezarvatif aldım sanırım ben daha cesurum ondan. Hâla inanamiyoruk insanlar birleşmek için düğün yapıyor gerdek diye biseyi herkes biliyor ama ayıpmıs gibi herkes saklıyor tamam cokta ulu orta yerde konuşmak anlamsız ama çocuğu da leylekler getirmiyor sonuçta bunu herkes biliyor. Toplumsal olarak doğurgan bi milletiz niye bu kadar içler acısı bi cinsel hayat yaşıyoruz anlam veremiyorum!

Neyse eczaneye gittiğimde bi bayan benimle çok ilgilendi. Dedim ki ben korunmuyorum ama eşim için prezarvatif almak istiyorum dedim önüme binbir çeşit prezarvatif çıkardı hepsini tek tek anlattı o ana kadar kutusundan başka bişey görmemiştim. Renklisi var kokulusu var kayganlastirici olani var geciktirici olanı var incesi var kalını var yani size hangisi uygunsa onu alabiliyirsunuz. Bu arada kayganlastirici olanı aldım kremler kadar kaygan değil ama onu takınca bi cm de olsa sıkılaştirdiğı için girmesi belki daha kolay olur. Onu da kremleyebilirsiniz. Bir de onunla deneyebilirsiniz. Tavsiye ederim..

Back