Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinani çok kasiyorsundur. Rahatlayacaksin birde ikinma hareketini yapBenim sorunum da içerde acı çok oluyor acı çektiğim için hiç istemiyorum ilişkiye girmek, evleneli 1,5 ay oldu. acıcak diye her seferinde panik oluyorum, ilk ilişkiden snra doktora gittim ultrasonla baktı ama kist yoktu tertemiz dedi neden oluyor olabilir ki
Sık sık kegel egzersizi yapmalısın ki, vajinan güçlensin. Kayganlaştırıcıyı içine kadar bolca sür. Daha rahat olur.Benim sorunum da içerde acı çok oluyor acı çektiğim için hiç istemiyorum ilişkiye girmek, evleneli 1,5 ay oldu. acıcak diye her seferinde panik oluyorum, ilk ilişkiden snra doktora gittim ultrasonla baktı ama kist yoktu tertemiz dedi neden oluyor olabilir ki
ACABA SPREYİN ADI NEDİR
Heyecanlanıyorum bazen de sakin oluyorum ama kasmamak için nefes alıp vriyorum ıkınıyoum ama hiç başarılı olamadım
Benim sorunum da içerde acı çok oluyor acı çektiğim için hiç istemiyorum ilişkiye girmek, evleneli 1,5 ay oldu. acıcak diye her seferinde panik oluyorum, ilk ilişkiden snra doktora gittim ultrasonla baktı ama kist yoktu tertemiz dedi neden oluyor olabilir ki
Üzülme canım. Vakdi gelince bir bebeğin olacaktır. Sen önce cinselliğini sağlıklı ve sorunsuz yaşamalısın. Herşey sırasıyla olmalı. Akışına neden bırakmıyorsun. Geç olsun hayırlısı olsun, değil mi?Merhaba kızlar. Yazmaya vaktim olmasa da yatmadan önce okuyorum yorumları. Biliyorsunuz ki daha önce de paylaşmıştım. Yarıdan fazla alabiliyordum p...s i ve bu şekilde eşim 3 kere içime boşalmıştı. Hamilelik ne kadar mümkün sizce ilk deneme 5 indeydi sonra 13 ünde ve 16 sında. Ve benim yumurtlama dönemimde 14-15 i gibiydi. İnşallah yanlış hesap yapmadıysam. Bugün dayanamayıp ilk ilişkimizdeki birleşme için test aldım. Erken gebelik testi f ile başlayan bi test ve negatif çıktı. Sonucu tahmin ettiğim ve çok erken olduğu halde çok üzüldüm . Sizce mümkün müdür böyle hamile kalmam
Evet, akşama doğru evime vardım. Tatil güzeldi, ama aşk ve cinsellik olmadan eksikdi. Sadece yüzdüm, yanağımda iki adet kocaman güneş lekesiyle eve geldim. Başka tık yok!
Egzersiz yapmadan nasil yenmistin yani ne kadar sürede ne sekilde?Arkadaslar gun icinde burayi surekli takip ediyorum okuyorum yazdiklarinizi yenenleri gordukce cok mutlu oluyorum ben egzersiz yapmadan yendim ama yardim isteyen olursa yinede elimden geleni yapmaya calisirim bende bu sayfadan cok destek almistim yalniz olmamakta iyi hissettiriyor
Evet, akşama doğru evime vardım. Tatil güzeldi, ama aşk ve cinsellik olmadan eksikdi. Sadece yüzdüm, yanağımda iki adet kocaman güneş lekesiyle eve geldim. Başka tık yok!
Egzersiz yapmadan nasil yenmistin yani ne kadar sürede ne sekilde?