Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Benim sorunum da içerde acı çok oluyor :KK43: acı çektiğim için hiç istemiyorum ilişkiye girmek, evleneli 1,5 ay oldu. acıcak diye her seferinde panik oluyorum, ilk ilişkiden snra doktora gittim ultrasonla baktı ama kist yoktu tertemiz dedi neden oluyor olabilir ki :KK43:

Benim sorunum da içerde acı çok oluyor :KK43: acı çektiğim için hiç istemiyorum ilişkiye girmek, evleneli 1,5 ay oldu. acıcak diye her seferinde panik oluyorum, ilk ilişkiden snra doktora gittim ultrasonla baktı ama kist yoktu tertemiz dedi neden oluyor olabilir ki :KK43:
Vajinani çok kasiyorsundur. Rahatlayacaksin birde ikinma hareketini yap

Cumartesiye randevu aldım doktora eminin bakcak bişey yok dicek napcam ben ya :(

Sık sık kegel egzersizi yapmalısın ki, vajinan güçlensin. Kayganlaştırıcıyı içine kadar bolca sür. Daha rahat olur.

Hadi kizlar yapin nolucak sanki ben bile yaptiysaam .d vallahi ben en cok korkan kisiydim bide diyorlar ya bumuymus diyceksiniz diye valla bu muymus .d ben bebek istiyorum artk ama burdaki butun arkdslara yardimci olurum. Bide kim beni sikayet etmisse 2 gundur hata verip tarihle birlikte girisiniz engellenmis dio. Yahi burda herkese yardimci olmaya calstm sadece ne yaptm kim sikaayet etti beni heee .d

Sen kist olsa hissetmezsin ki yapamama nedenin kastigin icin vajina icindeki esnek kaslari sikip duvar olusturman. Rahat ol ikin nefes al ilk hatta esin seni bosaltsin senin kaygan olsun ki p... girdigi gibi aksin girsin

Merhaba kızlar. Yazmaya vaktim olmasa da yatmadan önce okuyorum yorumları. Biliyorsunuz ki daha önce de paylaşmıştım. Yarıdan fazla alabiliyordum p...s i ve bu şekilde eşim 3 kere içime boşalmıştı. Hamilelik ne kadar mümkün sizce ilk deneme 5 indeydi sonra 13 ünde ve 16 sında. Ve benim yumurtlama dönemimde 14-15 i gibiydi. İnşallah yanlış hesap yapmadıysam. Bugün dayanamayıp ilk ilişkimizdeki birleşme için test aldım. Erken gebelik testi f ile başlayan bi test ve negatif çıktı. Sonucu tahmin ettiğim ve çok erken olduğu halde çok üzüldüm . Sizce mümkün müdür böyle hamile kalmam

Bi de bu arada kızlık zarını baya açtım sanırım. Ama doktor çok fazla enfeksiyon var Dedi. Bu da egzersizden dolayı değil. Johns baby Bebek yağından sebep çünkü parfümlü. Yoğun bir enfeksiyon yaşıyorum. İdrarımı yaptıktan sonra genital bölgemde çok yoğun ağrı oluyor. Bu nedenle lütfen dikkat edin. Bebek yağı yerine saf zeytin yağı kullanın. Benden küçük bi tavsiye olsun istedim

Merhaba kızlar. Yazmaya vaktim olmasa da yatmadan önce okuyorum yorumları. Biliyorsunuz ki daha önce de paylaşmıştım. Yarıdan fazla alabiliyordum p...s i ve bu şekilde eşim 3 kere içime boşalmıştı. Hamilelik ne kadar mümkün sizce ilk deneme 5 indeydi sonra 13 ünde ve 16 sında. Ve benim yumurtlama dönemimde 14-15 i gibiydi. İnşallah yanlış hesap yapmadıysam. Bugün dayanamayıp ilk ilişkimizdeki birleşme için test aldım. Erken gebelik testi f ile başlayan bi test ve negatif çıktı. Sonucu tahmin ettiğim ve çok erken olduğu halde çok üzüldüm . Sizce mümkün müdür böyle hamile kalmam
Üzülme canım. Vakdi gelince bir bebeğin olacaktır. Sen önce cinselliğini sağlıklı ve sorunsuz yaşamalısın. Herşey sırasıyla olmalı. Akışına neden bırakmıyorsun. Geç olsun hayırlısı olsun, değil mi?

Arkadaşlar;
***Klitorisinizde ve ilk girişte yanma oluyorsa bu iltihaptan dolayı olabilir buna dikkat edin. Bu durum aynı zamanda ilişkinin sancılı olmasına sebeptir.
Önerim eşinizde sizde duş aldıktan sonra deneyin. Bu aynı zamanda rahatlamanızı ferahlamanızı gevşemenizi sağlayacaktır.

Arkadaslar gun icinde burayi surekli takip ediyorum okuyorum yazdiklarinizi yenenleri gordukce cok mutlu oluyorum ben egzersiz yapmadan yendim ama yardim isteyen olursa yinede elimden geleni yapmaya calisirim bende bu sayfadan cok destek almistim yalniz olmamakta iyi hissettiriyor

Arkadaslar gun icinde burayi surekli takip ediyorum okuyorum yazdiklarinizi yenenleri gordukce cok mutlu oluyorum ben egzersiz yapmadan yendim ama yardim isteyen olursa yinede elimden geleni yapmaya calisirim bende bu sayfadan cok destek almistim yalniz olmamakta iyi hissettiriyor
Egzersiz yapmadan nasil yenmistin yani ne kadar sürede ne sekilde?

Evet, akşama doğru evime vardım. Tatil güzeldi, ama aşk ve cinsellik olmadan eksikdi. Sadece yüzdüm, yanağımda iki adet kocaman güneş lekesiyle eve geldim. Başka tık yok!

Aman bende aynen oyle. Kayinvalide tepemde cinsellikte neymis . Bildigin cansiz manken yerine koydu kocam beni. Sinirlendim bende yuzdum bos bos. Kayinvalidem hergece yapiodu nerdeyse sabaha kocasini alip hamam keyfi bize gelince 2 tekli yatagi birlestirip ortadan treeen gecioruz. Cildiriodum. Tatil bizim neyimize :/

Kizlar bnde iki yillik evliyim...evlendigimizde balayina antalyaya gitmistik esim icin cok sorun yoktu ama ben icten ice asiri uzulup mutlu gorunmeye calisiyodum...gecen yaz cesmeye gittk yine yarimim...ne kadar eglensem de aklim diger kadinlar gibi olmadigimdaydi...bu yaz yani gecen hafta gercek balayimi yaptim...bodrumdaydik..evet gezmek eglenmek her zaman guzel zaten ama bu benim en rahat kafamin en guzel oldugu tatildi...esim aksam bahcede otururken daha 9 bucukta beni odaya getirdi :oops:cok guzeldi ve bende tatilin atmosferinden en rahat iliskimi yasadim...ama snraki gunler gunes yanigi oldum cok beyaz tenliyim...esim yaklasamadi :KK20:

Yeni arkadaslara da yardimci olmak isterim ben doktora gidip egzersizle yendim...yalniz egzersizi yapmak yetmiyo o aparatlari rahat rahat alabilirken hala penis nasil girecek sorusu oluyo insanin aklinda cok iyi anliyorum...ben en buyuk aparatimi yapabildigim halde gunlerce kendimi yedim korkudan esli deneme icin...cunku 3. Aparattan snra yapmistim olmamisti...yine olmayavak saniyordum...esimle konustum oncelikle...bu aksam denicem SADECE DENICEM dedim olmazsa olmaz eninde sonunda olacak dedim..emla surdum..uyusunca en buyuk aparatimla bikac kez egzersiz yaptm esimi cagirdim..cok az bi sevisme oldu...ben ustte olacaktim ama denedim ve biturlu yapamadim ustte..ve vazgectim esime tamam birakalim yapamicam dedim...ama esim vazgecmedi..İYİKİ... ben yatagin kenarina gectim bacaklarimi actim esim ayaktaydi...bende ne olursa olsun nasilsa uyusugum dedim tamamen esime guvenip biraktim kendimi...kesinlikle ben yonlendirmedim aparat gbi...hatta sacmasapan esim bacaklarimi omzuma aldi...ama oldu pit diye zaten cok kaygandi...ne giris hissettim ne bisey...sadece yuz kere oldumu tamami mi oldu bak kontrol et tamamimi diye sorup durdum...sonrasi tabi mutluluk...yani diyecegim egzersizi yapsak bile tabiki icimizdeki penis korkusu bitmiyor yapana kadar...eger cok korkuyosaniz uyusturucu krem kullanabilirsiniz...ben ilkinde fazla ikisinde az olmak uzere 3 kez emla kullandim 4.iliskim emlasiz olabildi suan ne aparat ne krem kayganlastirici bile kullanmiyorum...hersey bitecek arkadaslar kendinize guvenin ve bir an once lutfen harekete gecin...suan burayi okuyan ama yazmayan kisiler bende cok okudum...erteleme hastaligina yenilmeyin lutfen...keske daha evvel yenseydim ama kader

Egzersiz yapmadan nasil yenmistin yani ne kadar sürede ne sekilde?

Ben evlenelide 11 ay olmustu canim bu gecen zamanda sadece esli denemeler olmustu ama canim acidigindan pes ediyodum hep girmiyodu bende hep erteliyodum sonra doktora gittim hem bi kontrol olsun diye hem de bu durumu paylasmak icin. Muayene sirasinda doktor kasmazsan olur dedi uyusturucu krem yazdi bi kac gun sonra onla ve eczaneden aldigim jelle denedim ve oldu inanamadim aglamistim baya mutluluktan burdada cok okuyordum uyusturucu krem hakkinda yorumlari orayi uyusturmasi cesaret verdi banada o an

Back