- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor ama acıyor işte napacağım bilmiyorum ya. Alışmak için şimdi her gün deniyoruz ama işte yine kasıyorum ya of. Sağol canım cevap verdiğin içinS serapppp cım sanırım 1 ay ara verdiğin için aynı tedirginlik yeniden başladı. Bu bende 2 3 gece ara verdiğimde de oluyordu. Şöyle düşün canım sen bunu bi kere yaptın acı yok yanma yok hiç bir olumsuzluk yok. Sadece acaba yine alamazsam korkusu var. Ee bi kere içine alabildin. Demekki oluyor. Biraz çabalarsan yine olur. Beynine bu telkinleri gönder. Sonuçta olmuş bi şey bi daha olmama şansı yok.
Hayir bende icine surdum hicbir sakincasi yokk ve yanma hissi mentollu krem gibiÖncelikle adina cok sevindim canim. insallah bundan sonra her sey gönlünce olur. Yenen arkadaslarimiz yeni evlenmis gibi bence.. Ben de yenersem 2. balayi istiyorum cünkü balayimi iyi hatirlamiyorum.. Ben de emla kullaniyorum. Esimle iki parmak egzersizi yapiyorum. Icine sürüyorum ama bi sakincasi olmaz dimi?
Aminn canim durmayin deneyinSenden haber bekliyordum çok sevindim cnmm senin adına darısı başımıza![]()
Canım bende 15 gun kadar yapmadım sonra bıraz acımıştı. Vajına hep eskı halını almak ıstedıgı ıçın kendını kapatmaya çalışırmış. o yuzden fazla ara vermemek gerekırmış annem 55 yaşında kımı zaman 2 ay ılışkı yaşamıyoruz ve daha sonra yaparken acıyor demıştı. Vaji olduğum zamanlarda saolsun annemde destek oldu...Ben yendim ama kaynanamın yanına gitmiştik. Tabii orada deneyemedik. 1 ay oldu. Şimdi acıyor. Yenenler yardımcı olabilir mi? Kasıyorum kendimi. Napacağım bilmiyorum
Tebrikler cnmmmmKizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
Canım emla kullanarak yendım ben. Eger parmak egzersızı yapyorssan vajına ıçıne ıyıce sür nohut tanesı kadar. yok eger aparat yapıyorumm diyosan aparatın yarısına kadar emla sür ve vajene yerleştırıp uyuştuktan sonra eşlı dene kımısı aparatın buyuk boyunu almakta zorlanıyorum yazmış...Kizlar nolur yardim edin yenenler kremlerle..bugun yarin denicez vemcaine spreymi daha etkili baska topikte biolyn de etkili yazmislar emlami ......
Canim yapmak icin yaptigindan aciyor olmasin kendini birak zevk almaya bak yani hergunde yapiyorsaniz zaten normale doner merak etmeOluyor ama acıyor işte napacağım bilmiyorum ya. Alışmak için şimdi her gün deniyoruz ama işte yine kasıyorum ya of. Sağol canım cevap verdiğin için
Gitgel ler oluyor ama ilerde bir yer var nasıl anlatsam tık diye birşey oluyor orada acı yokama çıkasım geliyor
Yok boşluk kalmıyor zaten ama gitgel ler olurken birden daha fazla ittirince tık diye sonuna kadar giriyor orda hi panikle benim çıkaralım geliyor. Normalde kasmıyorum vajinami içine giriyor sadece sonuna kadar olunca bi panik oluyorum. Sizce hala vajinusmusmuyum. Tedavi olmalimiyim