Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cook mutlu oldum C ceylan00 tebrik ederim canım gozün aydın..
Darısı tüm arkadaşlarımıza

sayfamız eski mutlu günlerine kavuşuyor yavaş yavaş durgunlukları atın bi kenara. Azcık heves azcık cesaretle başlayın bugün egzersizlere ve bu defa bende yapıcam ve yarın bu sayfaya bende yendim yazıcam deyin kızlar. Yenen arkadaşların tavsiyelerine mutlaka kulak verin.

S serapppp cım sanırım 1 ay ara verdiğin için aynı tedirginlik yeniden başladı. Bu bende 2 3 gece ara verdiğimde de oluyordu. Şöyle düşün canım sen bunu bi kere yaptın acı yok yanma yok hiç bir olumsuzluk yok. Sadece acaba yine alamazsam korkusu var. Ee bi kere içine alabildin. Demekki oluyor. Biraz çabalarsan yine olur. Beynine bu telkinleri gönder. Sonuçta olmuş bi şey bi daha olmama şansı yok.

S serapppp cım sanırım 1 ay ara verdiğin için aynı tedirginlik yeniden başladı. Bu bende 2 3 gece ara verdiğimde de oluyordu. Şöyle düşün canım sen bunu bi kere yaptın acı yok yanma yok hiç bir olumsuzluk yok. Sadece acaba yine alamazsam korkusu var. Ee bi kere içine alabildin. Demekki oluyor. Biraz çabalarsan yine olur. Beynine bu telkinleri gönder. Sonuçta olmuş bi şey bi daha olmama şansı yok.
Oluyor ama acıyor işte napacağım bilmiyorum ya. Alışmak için şimdi her gün deniyoruz ama işte yine kasıyorum ya of. Sağol canım cevap verdiğin için

Öncelikle adina cok sevindim canim. insallah bundan sonra her sey gönlünce olur. Yenen arkadaslarimiz yeni evlenmis gibi bence.. Ben de yenersem 2. balayi istiyorum cünkü balayimi iyi hatirlamiyorum.. Ben de emla kullaniyorum. Esimle iki parmak egzersizi yapiyorum. Icine sürüyorum ama bi sakincasi olmaz dimi?
Hayir bende icine surdum hicbir sakincasi yokk ve yanma hissi mentollu krem gibi

Merhaba arkadaşlarım . Kısa sürede sizi çok sevdim .o kadar paylasimcisiniz o kadar iyimsersiniz ki . Size bir sorum var. Ben vajinami açabildiğin kadar açıyorum ama belim ve bacaklarımı kasıyorum istemsizce . Geliler oluyor hatta sonuna kadarda oluyor ama sonunda bir yer var oraya geldiğinde istemsiz çıkasım geliyor. Sizce ben yendim mi yenemedim bu vajinusmusu :110:

Ben apart egzersiz falan kullanmadım hep eşli deneme yaptım. Eşimle birlikte yaparken oluyor. Vajinami kesinlikle kasmıyorum sonuna kadar açıyorum. Burada bazı arkadaşlar ıkınma demişlerdi ondan yapıyorum acı yok ama belimi kasıyorum bazende bacaklarımı

Almila93 Almila93 pozisyondan kaybaklanabilir yatağın kenarına geç ve eşin ayaktayken deneyin sende ayaklarını sandalye tepesine ya da eşinin beline koyarak dene. Ayaklarımızı rahat koyacağımız bi yer olmadığında kasılmalar olabilir. Belki zamanla alışır ama ilk başlarda buna dikakt edin.

Ben yendim ama kaynanamın yanına gitmiştik. Tabii orada deneyemedik. 1 ay oldu. Şimdi acıyor. Yenenler yardımcı olabilir mi? Kasıyorum kendimi. Napacağım bilmiyorum
Canım bende 15 gun kadar yapmadım sonra bıraz acımıştı. Vajına hep eskı halını almak ıstedıgı ıçın kendını kapatmaya çalışırmış. o yuzden fazla ara vermemek gerekırmış annem 55 yaşında kımı zaman 2 ay ılışkı yaşamıyoruz ve daha sonra yaparken acıyor demıştı. Vaji olduğum zamanlarda saolsun annemde destek oldu...
Tavsiyem fazla ara vermeyin

Gitgel ler oluyor ama ilerde bir yer var nasıl anlatsam tık diye birşey oluyor orada acı yok ama çıkasım geliyor

Kizlar nolur yardim edin yenenler kremlerle..bugun yarin denicez vemcaine spreymi daha etkili baska topikte biolyn de etkili yazmislar emlami ......
Canım emla kullanarak yendım ben. Eger parmak egzersızı yapyorssan vajına ıçıne ıyıce sür nohut tanesı kadar. yok eger aparat yapıyorumm diyosan aparatın yarısına kadar emla sür ve vajene yerleştırıp uyuştuktan sonra eşlı dene kımısı aparatın buyuk boyunu almakta zorlanıyorum yazmış...
Arkadaşlar aparatı once full yaglayın vajına gırışınızı de yaglayın on sevışme olmadıgı ıçın egzersız denemelerı oncesııslaklık saglanamadıgı ıçın aparatlarınız o yuzden gırmıyor. psikolojikmen endınızı hazırlmk ıçın ya bırşeyler seyredın yada elınızle klıtorısınıze veya vucudunuza dokunup bıraz on hazılrık yapmalısnız.

Gitgel ler oluyor ama ilerde bir yer var nasıl anlatsam tık diye birşey oluyor orada acı yokama çıkasım geliyor

Oluyor ama acıyor işte napacağım bilmiyorum ya. Alışmak için şimdi her gün deniyoruz ama işte yine kasıyorum ya of. Sağol canım cevap verdiğin için
Canim yapmak icin yaptigindan aciyor olmasin kendini birak zevk almaya bak yani hergunde yapiyorsaniz zaten normale doner merak etme

Gitgel ler oluyor ama ilerde bir yer var nasıl anlatsam tık diye birşey oluyor orada acı yokama çıkasım geliyor

Belki biraz daha popo yönüne doğru ilerletmeniz gerekiyordur düz değilde aşağıya eğik olmasi lazim aslında oraya kadar gelince cuk diye oturuyor p..s icinden çıkması ve dışarda kalması mümkün değil.

Kizlar zevk alamayanlar için bir yöntem söyliyim umarım işinize yarar. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama bi deneyim. Şimdi eşiniz içinize girip gitgel yapmaya başladığında sizde vajiyi one ittirerek yani popodan vajiye doğru sanki siz sokuyormuş gibi esinize yaklaşırsanız daha çok zevk alırsınız hatta o sırada sizde bosabilirsiniz. Bu da vajinin kayganlıgını artırır. Demem o ki sadece esinizin gitgel yapmasını beklemeyin aynı anda sizde ona dogru gitgel yapın umarım ise yarar.

Yok boşluk kalmıyor zaten ama gitgel ler olurken birden daha fazla ittirince tık diye sonuna kadar giriyor orda hi panikle benim çıkaralım geliyor. Normalde kasmıyorum vajinami içine giriyor sadece sonuna kadar olunca bi panik oluyorum. Sizce hala vajinusmusmuyum. Tedavi olmalimiyim

Yok boşluk kalmıyor zaten ama gitgel ler olurken birden daha fazla ittirince tık diye sonuna kadar giriyor orda hi panikle benim çıkaralım geliyor. Normalde kasmıyorum vajinami içine giriyor sadece sonuna kadar olunca bi panik oluyorum. Sizce hala vajinusmusmuyum. Tedavi olmalimiyim

Yok cnm p..si içine alman gitgel yapman bile vaji olmadığını gösteriyor. Zamanla o da geçer geçmezse bi kadın doğum uzmanına görünmen yeterli olur.

Back