Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıra senin diyelim mi o zamanSenden haber bekliyordum çok sevindim cnmm senin adına darısı başımıza![]()
Evet canım is bende bitiyormus. İnşallah bakalım. Çok teşekkürlerG gunesli gunler o zaman artik is tamamen sende bitiyor Inşallah en kisa zamanda iyi haberlerini duyariz valla yakin zamanda C ceylan00 'in duyduk devamini artik hepimizden bekliyoruz ne diyorduk caresiz degilsiniz çare siz siniz
Bir alışabilseydim kendimi rahat bırakamıyorum. Sağol canımCanım bende 15 gun kadar yapmadım sonra bıraz acımıştı. Vajına hep eskı halını almak ıstedıgı ıçın kendını kapatmaya çalışırmış. o yuzden fazla ara vermemek gerekırmış annem 55 yaşında kımı zaman 2 ay ılışkı yaşamıyoruz ve daha sonra yaparken acıyor demıştı. Vaji olduğum zamanlarda saolsun annemde destek oldu...
Tavsiyem fazla ara vermeyin
Aslında ön sevişmede çok zevk alıyorum. Ama oraya gelince zevk falan kalmıyorCanim yapmak icin yaptigindan aciyor olmasin kendini birak zevk almaya bak yani hergunde yapiyorsaniz zaten normale doner merak etme
HayirdirEveett ben geldim.. bundan sonra sinirlerime hakim olabilirim galiba![]()
-Hayirdir![]()
Wemcaine sprey sıkıcam birazdan sadece deneme amaçli yanicakmi tahriş olcakmi cok korkuyorumm hadi bismillah..onu yapmam bitti sprey yakcakmi diye korkum başladi![]()
Allah yardımcın olsun benimde korkum o onun için uyuşturucudan yapıyım diye çabalıyorum
Hosbuldum.yaa sorma kendide aynı dertteymis ama yenmis yardımcı olacağına köstek oluo.yazma daha iyi..neyse daha sakin olucam inşaallahPsikolojik Deliii hosgeldin tekrar sen söyledikten sonra diğer sayfada yazılanları gördüm o kadını bulsam parçalardım heralde ama o da ban yemiş geçmiş olsun bu arada
![]()
Canim sen benim icin tartistin o haddini bilmezle cok tesekkür ederim sana.Hosbuldum.yaa sorma kendide aynı dertteymis ama yenmis yardımcı olacağına köstek oluo.yazma daha iyi..neyse daha sakin olucam inşaallah
Onemli degil canim.Bende bigun buraya başardım yazmak istiorummm... InşaAllah olacak..devam et ve pes etme burdaki deneyimli arkadaşlar yardım ederler sana..Canim sen benim icin tartistin o haddini bilmezle cok tesekkür ederim sana.
Bu arada... Dün parmak egzersizine basladim
Serce parmagimin tamamini ve isaret parmagimin neredeyse yarisini alabiliyorum... Bugün biraz sizlama oldu. Bi yere kadar gidebiliyorum sonra sizlama oluyo :/ tabii bol kayganlastiriyi da sürmeyi ihmal etmiyorum.
Ediyorlar cok sükür :) Insallah canim... Basarilar diliyorum Rabbim yardimcimiz olsun...Onemli degil canim.Bende bigun buraya başardım yazmak istiorummm... InşaAllah olacak..devam et ve pes etme burdaki deneyimli arkadaşlar yardım ederler sana..![]()