Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar sağ olun yorumlariniz için dediginiz gibi başka doktora göründüm. Gerçekten de sırf para için yaptığını düşünüyorum. Devlet hastanesinde muayene oldum. Doktor emla krem ve passiflora verdi. Bu şekilde dene dedi. Fiziki bi sıkıntın yok dedi. Zar biraz kalınmış normalden ama engel değil dedi. Şimdi eşimle birlikte egzersizlere devam edeceğiz.

G gunesli gunler o zaman artik is tamamen sende bitiyor Inşallah en kisa zamanda iyi haberlerini duyariz valla yakin zamanda C ceylan00 'in duyduk devamini artik hepimizden bekliyoruz ne diyorduk caresiz degilsiniz çare siz siniz
Evet canım is bende bitiyormus. İnşallah bakalım. Çok teşekkürler

Canım bende 15 gun kadar yapmadım sonra bıraz acımıştı. Vajına hep eskı halını almak ıstedıgı ıçın kendını kapatmaya çalışırmış. o yuzden fazla ara vermemek gerekırmış annem 55 yaşında kımı zaman 2 ay ılışkı yaşamıyoruz ve daha sonra yaparken acıyor demıştı. Vaji olduğum zamanlarda saolsun annemde destek oldu...
Tavsiyem fazla ara vermeyin
Bir alışabilseydim kendimi rahat bırakamıyorum. Sağol canım

Wemcaine sprey sıkıcam birazdan sadece deneme amaçli yanicakmi tahriş olcakmi cok korkuyorumm hadi bismillah..onu yapmam bitti sprey yakcakmi diye korkum başladi :(

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii hosgeldin tekrar sen söyledikten sonra diğer sayfada yazılanları gördüm o kadını bulsam parçalardım heralde ama o da ban yemiş geçmiş olsun bu arada ;)

kızlar kızlık zarını operasyonla aldıranınız var mı? ben dün küçük bir operasyon oldum kızlık zarım kalın ve delik çok küçükmüş şimdi 1 ay beklicem sonra 3 gün vajinismus tedavisi olacam inşallah. daha önce böyle bir operasyon geçireniniz var mı oturup kalkarken ağrım olıyor hala

Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii hosgeldin tekrar sen söyledikten sonra diğer sayfada yazılanları gördüm o kadını bulsam parçalardım heralde ama o da ban yemiş geçmiş olsun bu arada :KK66:
Hosbuldum.yaa sorma kendide aynı dertteymis ama yenmis yardımcı olacağına köstek oluo.yazma daha iyi..neyse daha sakin olucam inşaallah

Hosbuldum.yaa sorma kendide aynı dertteymis ama yenmis yardımcı olacağına köstek oluo.yazma daha iyi..neyse daha sakin olucam inşaallah
Canim sen benim icin tartistin o haddini bilmezle cok tesekkür ederim sana.

Bu arada... Dün parmak egzersizine basladim
Serce parmagimin tamamini ve isaret parmagimin neredeyse yarisini alabiliyorum... Bugün biraz sizlama oldu. Bi yere kadar gidebiliyorum sonra sizlama oluyo :/ tabii bol kayganlastiriyi da sürmeyi ihmal etmiyorum.

Canim sen benim icin tartistin o haddini bilmezle cok tesekkür ederim sana.

Bu arada... Dün parmak egzersizine basladim
Serce parmagimin tamamini ve isaret parmagimin neredeyse yarisini alabiliyorum... Bugün biraz sizlama oldu. Bi yere kadar gidebiliyorum sonra sizlama oluyo :/ tabii bol kayganlastiriyi da sürmeyi ihmal etmiyorum.
Onemli degil canim.Bende bigun buraya başardım yazmak istiorummm... InşaAllah olacak..devam et ve pes etme burdaki deneyimli arkadaşlar yardım ederler sana..:KK19:

Arkadaşlar lütfen egsersizleri bırakmayın lütfen düzenli bi şekilde her gün bi saat ayırarak sanki doktor ödev vermiş gibi ve ertesi gün odevinizi teslim edecekmis gibi çalışın. Bugün ki ödevim bu. Bunlari yapmam lazim. Ödevim var benim gibi sözlerle kendinizi şartlandırın. Odevini yapmayan bi cocuk gibi kendinizi suclu hissedin. Ayrıca odevinizde takildiigniz yerlerde ben şurda şunu yapamadım diyerek burdaki arkadaşlardan yardım isteyin.

Back