Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

kızlar kızlık zarını operasyonla aldıranınız var mı? ben dün küçük bir operasyon oldum kızlık zarım kalın ve delik çok küçükmüş şimdi 1 ay beklicem sonra 3 gün vajinismus tedavisi olacam inşallah. daha önce böyle bir operasyon geçireniniz var mı oturup kalkarken ağrım olıyor hala

Hyr cnm ilk defa sende duyuyorum bu operasyonu bu sayfada. Geçmiş olsun. Nasıl bi operasyondu biraz ayrıntılı anlatır mısın bu tür sorunları olan arkadaşlar için. Birde ozelde mi yaptırdın ve bundan sonra neelr olacak paylasimlarini bekliyoruz

Arkadaşlar lütfen egsersizleri bırakmayın lütfen düzenli bi şekilde her gün bi saat ayırarak sanki doktor ödev vermiş gibi ve ertesi gün odevinizi teslim edecekmis gibi çalışın. Bugün ki ödevim bu. Bunlari yapmam lazim. Ödevim var benim gibi sözlerle kendinizi şartlandırın. Odevini yapmayan bi cocuk gibi kendinizi suclu hissedin. Ayrıca odevinizde takildiigniz yerlerde ben şurda şunu yapamadım diyerek burdaki arkadaşlardan yardım isteyin.
Canim sen yendin mi? Benim sorunum iste isaret parmaginin tamamen girmemesi.. Daha dogrusu orada olusan sizlama... Bu zamanla gecer mi acaba? Ikinci günümdeyim egzersizimin...

Arkadaslar ameliyat oldum kizlik zarindan. 20 gun sonra deneyecegim dua edin de bitsin bu cile ☺

Kızlar doktora gidecegim demistim gittim. Hymenektomi önerdi doktor bana.
O masaya yatırıp kızlık zarın kalın sert ve kapalı dedi. Hymenektomi ile kızlık zarını alalım, on gün sonra yine ilişkiye giremezseniz psikiyatriye yönlendirelim dedi. Nedense bana doktor hiç inandırıcı gelmedi.
Özel hastanede kontrol oldum ve doktor bana pek ilgili gelmedi. Öyle bakıp söylenebilecek bir şey mi bu? Bir de ameliyat ücreti 1000 tl olması dikkatimi çekti. Yani para koparmak için söylemiş gibi geldi neden bilmiyorum.
Size de bu ameliyatı öneren oldu mu doktora gittiğinizde? Sizce ne yapmalıyım. Yarın devlet hastanesinde görüneceğim başka bi doktora. :KK43:
Bir yere daha git ben gittim hepsi aynisini dedi ben de oldum bekliyorum

Son düzenleme:
Canim sen yendin mi? Benim sorunum iste isaret parmaginin tamamen girmemesi.. Daha dogrusu orada olusan sizlama... Bu zamanla gecer mi acaba? Ikinci günümdeyim egzersizimin...
@Alev92 ben de seninle ayni durumdayim dün gece egzersiz yaptim serçe parmagimin tamamini aldim isaret parmagima gecmedim ama benim de sizlamam var hafif. Sanirim bu durum normalmis önce ben de tedirgin olmuştum.

Bilgi amacli yaziyorum. Bursada bir docente gittim. Docent hem vajinismusla da ilgileniyormus. Kizlik zarimin kalin oldugumu deligin kucuk oldugunu soyledi . ben tek parmak yapabiliyor baska yapamiyordum sadece p..s basi oluyordu bir de. Sonra duvar gibiydi... gittim ve bu sorunla karşılaştım. Ben bu konuda vajinismusla da ilgilenen bir doktora gitmenizi oneririm. Hatta insallah yenip tup bebege basvuracagim. Insallah herkes en kisa surede kurtulur...

Devam et zamanla geçer sızlama eğer ilerleyemiyorsan emla uyusturucu krem sur parmağına yavaş yavaş ilerlemeye çalış

@Alev92 ben de seninle ayni durumdayim dün gece egzersiz yaptim serçe parmagimin tamamini aldim isaret parmagima gecmedim ama benim de sizlamam var hafif. Sanirim bu durum normalmis önce ben de tedirgin olmuştum.
Ben isaret parmagin yarisini alabiliyorum ama ondan sonra bir yere geliyorum ve orada bir sizlama, igne batmasi gibi birsey olusuyor.. Onu bugün asamadim... Ama umutsuzluga kapilmayalim bugün daha ikinci gündü :) Yarin yine devam pes etmek yok....

Bilgi amacli yaziyorum. Bursada bir docente gittim. Docent hem vajinismusla da ilgileniyormus. Kizlik zarimin kalin oldugumu deligin kucuk oldugunu soyledi . ben tek parmak yapabiliyor baska yapamiyordum sadece p..s basi oluyordu bir de. Sonra duvar gibiydi... gittim ve bu sorunla karşılaştım. Ben bu konuda vajinismusla da ilgilenen bir doktora gitmenizi oneririm. Hatta insallah yenip tup bebege basvuracagim. Insallah herkes en kisa surede kurtulur...
Benimde kizlik zarim kalinmis ayni ameliyati oldum bu gun ikini gunum surec nasil oluyor yardimci olurmusumuz

Benim bir hafta oldu. Antibiyotik kullaniyorum. Tampon vardi 4 gun sonra aldi on gun sonra tekrr bakacak. Dikisler kendi dusuyormus. Ozellikle tuvaletik geldiginde batma hissi oluyor ama normalmis

Hyr cnm ilk defa sende duyuyorum bu operasyonu bu sayfada. Geçmiş olsun. Nasıl bi operasyondu biraz ayrıntılı anlatır mısın bu tür sorunları olan arkadaşlar için. Birde ozelde mi yaptırdın ve bundan sonra neelr olacak paylasimlarini bekliyoruz

hera klinikte oldum iki gun once. Daha once muane etmislerdi herada kizlik zarimin kalin va deliginin kucuk oldugunu soylemislerdi bu yuzden kizlik zarimi operasyonla aldirmadan iliskiye girmem cok zormus 10 dklik bi operasyonla aldilar iki gun once hafif agrim var. Vajinismus hastalarinin %10 unda anatomik problem oluyormus bu oran cok dusuk neyse ki ama mutlaka doktora gidip muane olun kizlar cunku ben doktora gitmedb serce parmagimi alabiliyordum penis denemesinde basarisiz oluyordum. 1 ay sonra orasi iyilestikten sonra da vajinismus tedavim baslicka insallah.

Ben isaret parmagin yarisini alabiliyorum ama ondan sonra bir yere geliyorum ve orada bir sizlama, igne batmasi gibi birsey olusuyor.. Onu bugün asamadim... Ama umutsuzluga kapilmayalim bugün daha ikinci gündü :) Yarin yine devam pes etmek yok....
Evet canim pes etmek yok, ben az önce isaret parmagimi denedim 2 bogum alabildim cok hafif sizlamam oldu ama tabi daha git gel yapamiyorum sadece parmagimi ilerletim hafif de daire ciziyorum. Insallah bizler de yeneriz bu bile benim için büyük bir gelisme.

Peki bu parmak egzersizlerinden sonra eşli deneme yapmak zorunda mıyız? (eşimizin parmağıyla) Ya da ne kadar süre yapmamız gerekiyor 1 ay filan mı :KK3:

Peki bu parmak egzersizlerinden sonra eşli deneme yapmak zorunda mıyız? (eşimizin parmağıyla) Ya da ne kadar süre yapmamız gerekiyor 1 ay filan mı :KK3:
Selam P Penfloor acikcasi ben egzersizleri kendim yaptim, esimin parmagiyla hic denemedim. Parmaktan sonra aparatlar kullanarak devam ettim. Kendini nasil iyi ve rahat hissediyorsan oyle yap egzersizini. Cunku her seferinde biraz daha basarmak cok cesaret veriyor. Ertelemez ve uzerine gidersen bir aya kalmadan cok rahat yenersin. Simdiden basarilar :KK200:

Canım kendi iki parmağını rahat bir şekilde alana kadar yap. Eğer parmaklarını rahat alıyorsan eşli parmak egzersizine geçebilirsin. 1 haftada da geçebilirsin. Sana bağlı

@Alev92 deneyebilirsin canım ama o strestle yapamazsan üzülürsün eğer eşin anlayış gosteriyorsa bu konuda çok yavaş bi şekilde ilerleyebilirsin önce dokunarak sonra başını alarak sonra yavaş yavaş aparat yerine eşinin p..sini yerleştirmeye çalışırsan büyük bi zaman kaybından kurtulursun canım en fazla 1 hafta üstüne düştüğün takdirde içine alabilirsin tamamen.

Günaydın kızlar.
Bugün herkes umarım egzersiz yapar. Başlamayanlar başlar, başlayanlar ilerleme kaydeder.
Kızlar eğer egzersizler sırasında sızlama hissediyorsanız ılık bi duşun altında çömelerek denemeye ne dersiniz?
Ilık su hem sizi ferahlatacak hem ıslak kalmanızı sağlayacaktır. Parmağınızı bi anda içine aldığınızda söyle bi gezdirin oradaki boşluğu gittiği yönü iyice bi aklınıza kazıyın kızlar. Aparatlarla ya da eşli denemelerde bu yönü hatırlamaya çalışın.

Back