Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi vajinismus hastasıydım. ( Aslında buna hastalık denilmeli mi bilmiyorum. ) On aydır evliyim. Eşimle severek evlendik aramızda hiçbir problem yoktu. İlk gece olmadı.Eşimin dokunmasına dahi izin vermiyordum.Evlenmeden önce deselerdi ki vajinismus diye bir rahatsızlık varmış diye hiç önemsemezdim olur mu öyle şey derdim ama insan başına gelmeden anlamıyor. İlk aylar ne yapacağımı bilemedim. Eşime karşı kendimi çok kötü hissediyordum. O bana ne kadar anlayışlı davranırsa davransın sanki bir şeyler ima ediyor gibi davranıyor bu durumu yüzüme vurduğunu düşünüyordum. Paranoyak olmuştum açıkçası
Sonra bir kadın hastalıkları doktoruna gittim. Doktor ilişkiye girmemde herhangi bir fiziksel engelimin olmadığını söyledi. İçim biraz rahatlamıştı. Sonra bu siteyi keşfettim. Bir kaç kez yazdım sadece. Ama bütün yazılanları okudum. H hanya , M monalazo , M Maya61 , S Sweetdreams08 ve daha ismini sayamadığım birçok arkadaşın yazdıklarını okuyup okuyup onlar sayesinde egzersiz yapmaya başladım ve dün akşam yendim. :)
Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum.
İyiki varsınız. Allah sizi ailenizle hep mutlu etsin. Buraya hem bu dileklerimi iletmek hem de yardım isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım. Bana özelden de sorularınız olursa yazabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Unutmayın sizler çok güçlü kadınlarsınız.
![]()
Amin, hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Herkes birbiri için örnek burda, çok güzel:)