Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar bana yardimci olun lütfen bende vajinismusum 1 senedir ve artik kurtulmak istiyorum..

Alevcim gelir gelmez kötü bi muameleyle karşılamışlar seni. Bu da sanırım durumunun ne olduğunu anlamayan duyarsız bir insan yüzünden olmuş. Ama olsun boşver burda biz varız senin için çabalarken @yadininablasi arkadaşımızda ban yemiş. Umarım cezası kısa sürer.

Sen şimdi sana denilen herseyi unut. Biz sana burda en başından en sonuna kadar inşallah yardimci olucaz. Bu sayfa

Merhaba canim. Sizin gibi insanlarin olmasi güzel.. Neden banlandi tam anlamadim ama bani acilma durumu varsa sayet kendisine cok tesekkür etmek isterim..
Sen bu kabusu yendin mi? Nasil basardin? Bilmek isterim cok hemde

Senin için biriyle tartışmış sanırım inşallah aramıza gelir bi iki gün içinde.

Bu sayfa yenen ya da yenmek üzere olan güzel insanlarla dolu. Bizler burada egzersizlerden nasıl yapabileceğimizden ne kadar ilerledigimizden bahsediyoruz sayfanın ilk başında aşamaları var eğer istersen en baştan okuyarak gel. Hatta egzersizlere başlayarak. 1 yıl demişsin inşallah bir ay içerisinde cozersin.

Ben yendim ama kaynanamın yanına gitmiştik. Tabii orada deneyemedik. 1 ay oldu. Şimdi acıyor. Yenenler yardımcı olabilir mi? Kasıyorum kendimi. Napacağım bilmiyorum

H hanya Coook tesekkurler zaman ayirip birsuru isim yazip liste hazirlamişsin kendi ismimi yenenler listesinde gördüm acayip motive oldum :) ben de henüz yenebilmiş degilim ama yenmis olmanin düşüncesi bile cooook mutlu ediyor, insallah herkes yener yenmeyen kalmasin dualarimdasiniz.

Tam nasil gecti diye ozelden yazmistim sonra burayi okudum. Daha tecrubeli arkadaslar ne dusunur bilmiyorum ama acikcasi bana bu pek inandirici gelmedi. Daha once bu ameliyati olup yine ayni sorunun devam ettigi bir suru hikaye okudum. Bu yuzden en onemli adim iyi bir doktora muayene olmak. Bence mutlaka kadin dogum bolumunun gelismis oldugu bir devlet hastanesine de muayene ol. Farkli gorusler edinmeden asla ameliyat olma derim ben.

Canim ben cok arastirdim. Gereksiz yere ameliyat olup daha kötü seyler yasayanlar da var. Bi kac doktora gitmeden emin olmadan yaptirma.

Canım doktor bana da dedi hemen yapalım diye üç doktora gittim üçü de dedi. Hatta bi tanesi sırf ameliyat yapmak için yalan söyledi yarısı kapalı hiç olmaz sorun var dedi. İşi ticarete dökmüşler malesef. Zaten sen adet görüyosan kapalı olmasının imkanı yok eğer kapalı değilse de ilişkiye engel bi sorun yok. Burda çok gördüm doktor yok kalın dedi yok dar dedi yok canın çok acır dedi diyenleri. Hepsi de yendi. Sen egzersiz yap gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Kizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
Cook sevindim tebrik ederim bizlere umut oluyor sakincasi olmazsa emlayi ne kadar kullandin ve ne kadar sürede tam uyustu

Emlayi cok az surdum nohut tanesi kadar ve hemen uyustu 3-4 dk icinde
Öncelikle adina cok sevindim canim. insallah bundan sonra her sey gönlünce olur. Yenen arkadaslarimiz yeni evlenmis gibi bence.. Ben de yenersem 2. balayi istiyorum cünkü balayimi iyi hatirlamiyorum.. Ben de emla kullaniyorum. Esimle iki parmak egzersizi yapiyorum. Icine sürüyorum ama bi sakincasi olmaz dimi?

Kizlar nolur yardim edin yenenler kremlerle..bugun yarin denicez vemcaine spreymi daha etkili baska topikte biolyn de etkili yazmislar emlami ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…