- 27 Mart 2016
- 504
- 362
- 103
Arkadaslar bana yardimci olun lütfen bende vajinismusum 1 senedir ve artik kurtulmak istiyorum..
Beni yanliş yazmişsiniz canim daha yenmedimoff off olmuyo yapamicam sanirim hic bir zaman
Merhaba canim. Sizin gibi insanlarin olmasi güzel.. Neden banlandi tam anlamadim ama bani acilma durumu varsa sayet kendisine cok tesekkür etmek isterim..Alevcim gelir gelmez kötü bi muameleyle karşılamışlar seni. Bu da sanırım durumunun ne olduğunu anlamayan duyarsız bir insan yüzünden olmuş. Ama olsun boşver burda biz varız senin için çabalarken @yadininablasi arkadaşımızda ban yemiş. Umarım cezası kısa sürer.
Sen şimdi sana denilen herseyi unut. Biz sana burda en başından en sonuna kadar inşallah yardimci olucaz. Bu sayfa
Kızlar doktora gidecegim demistim gittim. Hymenektomi önerdi doktor bana.
O masaya yatırıp kızlık zarın kalın sert ve kapalı dedi. Hymenektomi ile kızlık zarını alalım, on gün sonra yine ilişkiye giremezseniz psikiyatriye yönlendirelim dedi. Nedense bana doktor hiç inandırıcı gelmedi.
Özel hastanede kontrol oldum ve doktor bana pek ilgili gelmedi. Öyle bakıp söylenebilecek bir şey mi bu? Bir de ameliyat ücreti 1000 tl olması dikkatimi çekti. Yani para koparmak için söylemiş gibi geldi neden bilmiyorum.
Size de bu ameliyatı öneren oldu mu doktora gittiğinizde? Sizce ne yapmalıyım. Yarın devlet hastanesinde görüneceğim başka bi doktora.
Canim ben cok arastirdim. Gereksiz yere ameliyat olup daha kötü seyler yasayanlar da var. Bi kac doktora gitmeden emin olmadan yaptirma.Kızlar doktora gidecegim demistim gittim. Hymenektomi önerdi doktor bana.
O masaya yatırıp kızlık zarın kalın sert ve kapalı dedi. Hymenektomi ile kızlık zarını alalım, on gün sonra yine ilişkiye giremezseniz psikiyatriye yönlendirelim dedi. Nedense bana doktor hiç inandırıcı gelmedi.
Özel hastanede kontrol oldum ve doktor bana pek ilgili gelmedi. Öyle bakıp söylenebilecek bir şey mi bu? Bir de ameliyat ücreti 1000 tl olması dikkatimi çekti. Yani para koparmak için söylemiş gibi geldi neden bilmiyorum.
Size de bu ameliyatı öneren oldu mu doktora gittiğinizde? Sizce ne yapmalıyım. Yarın devlet hastanesinde görüneceğim başka bi doktora.
Ben de yanlis yazilmisim ama olsun sans getirsin :)Dedim ya belki yanlış yazdıklarım olur diye neyse silmeyim adını bakarsın bu aralar güzel haberler alırız canım
Canım doktor bana da dedi hemen yapalım diye üç doktora gittim üçü de dedi. Hatta bi tanesi sırf ameliyat yapmak için yalan söyledi yarısı kapalı hiç olmaz sorun var dedi. İşi ticarete dökmüşler malesef. Zaten sen adet görüyosan kapalı olmasının imkanı yok eğer kapalı değilse de ilişkiye engel bi sorun yok. Burda çok gördüm doktor yok kalın dedi yok dar dedi yok canın çok acır dedi diyenleri. Hepsi de yendi. Sen egzersiz yap gerisi çorap söküğü gibi gelir.Kızlar doktora gidecegim demistim gittim. Hymenektomi önerdi doktor bana.
Coookk sukur bir arkadasjmiz daha basardii.Tebrikler canimmmKizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
Tesekkur ederimm caniimm. Darisi herkese inssallahhCoookk sukur bir arkadasjmiz daha basardii.Tebrikler canimmm
Cook sevindim tebrik ederim bizlere umut oluyor sakincasi olmazsa emlayi ne kadar kullandin ve ne kadar sürede tam uyustuKizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
Emlayi cok az surdum nohut tanesi kadar ve hemen uyustu 3-4 dk icindeCook sevindim tebrik ederim bizlere umut oluyor sakincasi olmazsa emlayi ne kadar kullandin ve ne kadar sürede tam uyustu
Nasıl oldu canım anlatsanaKizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
Öncelikle adina cok sevindim canim. insallah bundan sonra her sey gönlünce olur. Yenen arkadaslarimiz yeni evlenmis gibi bence.. Ben de yenersem 2. balayi istiyorum cünkü balayimi iyi hatirlamiyorum.. Ben de emla kullaniyorum. Esimle iki parmak egzersizi yapiyorum. Icine sürüyorum ama bi sakincasi olmaz dimi?Emlayi cok az surdum nohut tanesi kadar ve hemen uyustu 3-4 dk icinde
Kizlaarrr ben yendiimm. Cookk mutluyum, cok rahatiimm. Nolur EMLA krem alin ve kendinizi rahat birakin hicbir sey hissetmiyorsunuz. Bunu ben yaptiysam herkes yapar. Durmayiin hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?