Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi vajinismus hastasıydım. ( Aslında buna hastalık denilmeli mi bilmiyorum. ) On aydır evliyim. Eşimle severek evlendik aramızda hiçbir problem yoktu. İlk gece olmadı.Eşimin dokunmasına dahi izin vermiyordum.Evlenmeden önce deselerdi ki vajinismus diye bir rahatsızlık varmış diye hiç önemsemezdim olur mu öyle şey derdim ama insan başına gelmeden anlamıyor. İlk aylar ne yapacağımı bilemedim. Eşime karşı kendimi çok kötü hissediyordum. O bana ne kadar anlayışlı davranırsa davransın sanki bir şeyler ima ediyor gibi davranıyor bu durumu yüzüme vurduğunu düşünüyordum. Paranoyak olmuştum açıkçası Sonra bir kadın hastalıkları doktoruna gittim. Doktor ilişkiye girmemde herhangi bir fiziksel engelimin olmadığını söyledi. İçim biraz rahatlamıştı. Sonra bu siteyi keşfettim. Bir kaç kez yazdım sadece. Ama bütün yazılanları okudum. H hanya , M monalazo , M Maya61 , S Sweetdreams08 ve daha ismini sayamadığım birçok arkadaşın yazdıklarını okuyup okuyup onlar sayesinde egzersiz yapmaya başladım ve dün akşam yendim. :) Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. Allah sizi ailenizle hep mutlu etsin. Buraya hem bu dileklerimi iletmek hem de yardım isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım. Bana özelden de sorularınız olursa yazabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Unutmayın sizler çok güçlü kadınlarsınız.
Evet :) Herkesten bir şey öğrendim diyebilirim. Biri kegel egzersizi dedi onu yaptım biri sakız çiğneyin dedi onu yaptım:) Deneye yanıla hem kendini tanıyor hem de öğreniyor insan :)Amin, hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Herkes birbiri için örnek burda, çok güzel:)
Tebrikler canım. Eğer bi faydam dokunduysa ne mutlu bana. Çok sevinirim. Bu rahatsızlığı atlattın Allah büyük dertlerden korusun sizi.Merhaba arkadaşlar, ben de sizler gibi vajinismus hastasıydım. ( Aslında buna hastalık denilmeli mi bilmiyorum. ) On aydır evliyim. Eşimle severek evlendik aramızda hiçbir problem yoktu. İlk gece olmadı.Eşimin dokunmasına dahi izin vermiyordum.Evlenmeden önce deselerdi ki vajinismus diye bir rahatsızlık varmış diye hiç önemsemezdim olur mu öyle şey derdim ama insan başına gelmeden anlamıyor. İlk aylar ne yapacağımı bilemedim. Eşime karşı kendimi çok kötü hissediyordum. O bana ne kadar anlayışlı davranırsa davransın sanki bir şeyler ima ediyor gibi davranıyor bu durumu yüzüme vurduğunu düşünüyordum. Paranoyak olmuştum açıkçası Sonra bir kadın hastalıkları doktoruna gittim. Doktor ilişkiye girmemde herhangi bir fiziksel engelimin olmadığını söyledi. İçim biraz rahatlamıştı. Sonra bu siteyi keşfettim. Bir kaç kez yazdım sadece. Ama bütün yazılanları okudum. H hanya , M monalazo , M Maya61 , S Sweetdreams08 ve daha ismini sayamadığım birçok arkadaşın yazdıklarını okuyup okuyup onlar sayesinde egzersiz yapmaya başladım ve dün akşam yendim. :) Hepinize çok çok çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. Allah sizi ailenizle hep mutlu etsin. Buraya hem bu dileklerimi iletmek hem de yardım isteyen arkadaşlarıma yardımcı olmak için yazdım. Bana özelden de sorularınız olursa yazabilirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Unutmayın sizler çok güçlü kadınlarsınız.
Amin canım. Hepimizi korusun. Tabiki yardımın olmaz mı hiç. Çevremden kimseden yardım almadım. Eşime dün sitedeki arkadaşlar sayesinde oldu dedim hatta :) İnşallah herkes kurtulur.Tebrikler canım. Eğer bi faydam dokunduysa ne mutlu bana. Çok sevinirim. Bu rahatsızlığı atlattın Allah büyük dertlerden korusun sizi.
YENEN ARKADASLAR YARDIMCI OLUN NOLUR
2 yillik evliyim hatta dun evlilik yildonumumdu bu ay belki hamileyimdir diyodum ama dun adet oldum..cocuk isteyen biriyim uzun suredir...vajinismus iken denemelerimiz hep oldu 6-7ay denedik azcik giriyodu aslinda icime ama husran...snra cocuk ocin bu vajinismusu yenerim dedim tedavi aldim yendim...yeneli iki ay oldu bazen cok rahat bazen biraz daha rahatsiz iliskilerim oluyo...ilk bir ay kayganlastirici falan kullandigim icin bebek denememiz olmadi...ama ben bebek icin kayganlastiricisiz da alistim yani ilk basta ucu giriyo ama snra gitgel yaptikca giriyo...sonuc olarak bu ay hamile kalamadim...adet duzensizligim var hormonlarda sikinti olabilir bu hafta ona baktircam..ASIL SORACAGIM SORU SU: acik yaziyorum kusura bakmayin esiniz bosaldiktan snra tamamen icinize mi gidiyo azcik vajinanin girisindede mi oluyo...hemen ayaga kalkmiyorum belimin altina yastik koyuyorum ama elimle kontrol ettigimde vajinamon disindada oluyo....bana icine giren azicigi yeter falan demeyin lutfen bu makaleleri okudum hep...sadece normal iliski yasayanlarda tamami ice gidiyo hic disarda islaklik kalmiyomu onu merak ediyorum
Acaba cok ileri bosalamiyozmu diye basladimcanım içine boşaldıktan sonra hepsinin içinde kalması zor biraz akacaktır illa ki ama 30 dkdan önce ayaga kalkma ve poponu yüksekte tut.
sanmam canımAcaba cok ileri bosalamiyozmu diye basladim
Eline sağlık canım. Gerçekten çok emek sarfediyosun bizim için bu sayfa için. Allah gönlündeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. En kısa zamanda yenenlerin içinde olmayı diliyorum. İnşallah ben de başarıp burdaki herkese yardım edebilirim yendim diyerek.arkadaşlar uzun zamandır listeleri hazırlamak istiyordum fakat fırsat bulamıyordum. Şimdi de gözümden kaçmış olanlar olabilir. yenen arkadaşlardan mutlaka yardım isteyin. herkes yardım edecektir.
Rica ederim canım bugünlerde en çok ihtiyacimiz olan şey birbirimize destek olmak konu ne olursa olsun hepimiz zaman zaman bencil davranıp çevremizde olup biteni görmuyoruz. Ben insanların kendini yalnızlığa itmesini ve duygu bağlarimizin kopmasını engellemek istiyorum yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum. Herkesinde bunu görmesi ve umudunu kaybetmemesi için uğraşıyorum bi nepze katkım oluyorsa ne mutlu bana.Eline sağlık canım. Gerçekten çok emek sarfediyosun bizim için bu sayfa için. Allah gönlündeki dilekleri hayırlısıyla kabul etsin inşallah. En kısa zamanda yenenlerin içinde olmayı diliyorum. İnşallah ben de başarıp burdaki herkese yardım edebilirim yendim diyerek.
arkadaşlar uzun zamandır listeleri hazırlamak istiyordum fakat fırsat bulamıyordum. Şimdi de gözümden kaçmış olanlar olabilir. yenen arkadaşlardan mutlaka yardım isteyin. herkes yardım edecektir.
Gerçekten öyle burda herkesin desteğe yardıma morale ihtiyacı var.ister vaji yüzünden ister başka bi sıkıntıdan dolayı. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyo burda tabi başta sen. Bunun farkında olup yardım edebilmek vakit ayırabilmek çok önemli. Hepimiz bunu yapmaya çalışıyoruz. Çünkü hepimiz aynı sorunları yaşadık ve yaşıyoruzRica ederim canım bugünlerde en çok ihtiyacimiz olan şey birbirimize destek olmak konu ne olursa olsun hepimiz zaman zaman bencil davranıp çevremizde olup biteni görmuyoruz. Ben insanların kendini yalnızlığa itmesini ve duygu bağlarimizin kopmasını engellemek istiyorum yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum. Herkesinde bunu görmesi ve umudunu kaybetmemesi için uğraşıyorum bi nepze katkım oluyorsa ne mutlu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?