![Psikolojik Deliii](/data/avatars/s/777/777767.jpg?1603893886)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşaAllah allahim büyük hep böyle kalacak değilim diorum.okuorum okuorum veee evet yaa mutlu son ben niye yapamim diorum .Çok zor günler geçirdim dile kolay 10sene yaa kim ister kii böyle birşeyi etrafim bilinçsiz saçma sapan insan ordusuyla dolu.Yaa bigun hiç unutmam eşimin yengesi esime bak bence aldat bunu kızlarla konuş kiskanip yapabilir dedi.eşimin destek olduğu günlerde oldu olmadığı günler ben bitiktim zaten offf neyse ağladım aglicam.. hayat işte herkes farklı şekilde imtihan oluo Rabbimin izniyle siz yendiniz sıra bizde insaallah bizimde yüzümüze güler çünkü bu şekilde yaşamak iskenceeeePsikolojik Deliii gerçekten derdini anlayan birilerinden basariya ulasanlari görmek gercekten umut oluyor cnm ben yenene kadar yazmamistim paylasmadim kimseyle ama hep okudum burayi ve sanki herkes arkadasim olmus gibi geldi sanki baska bir dünyam oluştu bugün kim başardı diye baktıkça mutlu oluyordum inşallah sizin mutlulugunuza da ortak olacağız
Sen tamamen yapabiliyorsun o halde ne mutlu sanaSonuna geldiği zaman hissediyorsun hatta çok dahasi girdiği zaman sanki içeriden iç organlarım zipliyo yerindensonuna kadar girmesi zevk veriyor aslında
![]()
Kizlar ben aksam hemen uyudum. İnsallah kremle bugun denerim ama hic cesaretim yokkKizlar D dertli gelincik ve C ceylan00 madem kremi aldiniz hadi hemen denemeye o zaman :) once yakiyor malesef ama cok kisa surede uyusturuyor. Tavsiyem uyustuktan sonra aparatla calisin bir iki kez, sonra esinizle deneyin. Vajina girisine ve surebildiginiz kadar icine surun. Aparata surup icine iten arkadaslar da var, sizin icin hangisi uygunsa. umarim kolayca oluverir![]()
Kizlar ben aksam hemen uyudum. İnsallah kremle bugun denerim ama hic cesaretim yokk![]()
Basiniz sag olsun, Allah sizlere uzun omurler versin. O zaman kolay gelsin egzersizlerde ^_^Girdi canım,eşimin dedesi vefat etti oyüzden egzersiz yapamadım buralarada uğrayamadım,kaldığım yerden devam egzersize..
Arkadaslar hic mi dis cektirmediniz? Nasil disci uyusturucu igne vururken aciyor ama sonrasinda hicbir sey hissetmiyorsunuz, oyle dusunun. Hadi biraz cesaret, ertelemeyin, gerekirse bir saat gec uyuyun. Basladigimiz isi yarim birakmayalim. BasarilarBende uyudum uykum olduğundan değil cesaret bulamadım kendimde kremini o yanma hissinden de korkuyorum sanırım
SelamArkadaşlar merhaba. Ben burda yeniyim ancak neredeyse 3 yıldır aynı illetten muzdaribim. Sonunda psikolojik destek aldım. 6 seanstan sonra doktor denememi söyledi. İlk defa denedim ama çok canım yanıyo ve tamamını alamıyorum. Bunları atlatmış arkadaşlar destek olabilir mi? Bu normal mi ve ne yapmalıyım?
Evet regl doneminde kolaylikla mikrop kapilabilir. O yuzden bittikten sonra baslamak en sagliklisi.ArKADAS lar adete girince egzersiz yapmayalım dimi?
Gercekten mii? Darisi bize insallahh. Sizde mi emla aldiniz?Duzenli bi egzersiz yapmadim tek parmagim giriyodu ama sonra direk kremle denedim
Yine ölmek istediğim bir gece daha ... 2 ay once serce parmağı egzersiziyle ayrıldığım doktoruma esimin egzersizlere duyarsız davranması ile erteleye erteleye bugünlere geldik.. Sen beni oksamazsan oksama dedim kendi kendime işaret parmağına kdr geldim.. Simdi senin parmağın gerekli diyorum YOK EVE GELMİHOR ADAM !!!! Ben bu kadar hevesliyken bu kdr cesaret ve azimle dolmuşken 20 ayın sonunda Can'ıma tak demişken !!! Hep bi bahane uyuyakalma savsaklama..Cem keçe nin kitabını aldım hafi birlikte okuyalım dedim.. Ben 2 günde bitirdim tek sayfa okumadı ...
Biraz once hepsini saydım süpürdüm ağladım.. Durdu durdu yan odaya geçip bağıra bağıra ağladı... Yaktı cigerimi.. Ben hep sabrettim bu bir sınav dedim senin sözlerini haketmedim diye ağlıyor.. Bir erkeğin ağlamasına şahit olmak kdr dehset verici kahredici bsy yok heralde ... Onu avuttum ama simdi beni kim avutsun ..
Ne zor sınavmış .. Ne boşmuş hayat.. Tıkandım.. Bir Arabanın önüne atlayıp herşeyi bitiresim var ...[/QUOTE
Illa esinizin parmagini sokmak zorunda degilsiniz ben hic boyle bisey yapmadim burdaki arkadaslarin cogu da yapmadi daha cok kendi aparatlariyla yaptilar...dr bana son aparata geldigimde bikac kez esin yapsin dedi ama bu esime itici geldi mide bulandirici gorunuyo dedi...bende bana zaten destek oldugu icin cok zorlamak ustune gitmek istemedim kendim aparatla calistim...agladigina gore esiniz duygusal ve aslinda size destek oluyo..yapamazsan bosanicam diyen esleri de biliyorum ben...tavsiyem herkes gbi aparat alin veya hazirlayin inanin cok kolay yeneceksiniz...kendinizi kahretmeyin lutfen yenip aradan bi iki ay gecince ben kendimi niy kahretmisim meger dunyanin en kolay isiymis iliskiye girmek diyeceksiniz...biz de ayni yollardan gectik bende intihar bile etmeyi dusundum cnku esimi seviyodum ve bu sebepten bosanirsam yasayamazdim..ese dosta akrabaya tum kadinlara bakiyodum bunlar nasil yapiyo diye...simdi niye yapilmasinki ne var bunda diyorum