Ben çok üzüldüm! Ama herşeyin hayırlısı. Ne beklentilerle evleniyoruz! Ne buluyoruz. İnşallah bundan sonra allah doğru insanı karşısına çıkarır.Canım vajiyi atlatmıştı o geçenlerde düşük yaptı hatta başka bi sebebi olmalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok üzüldüm! Ama herşeyin hayırlısı. Ne beklentilerle evleniyoruz! Ne buluyoruz. İnşallah bundan sonra allah doğru insanı karşısına çıkarır.Canım vajiyi atlatmıştı o geçenlerde düşük yaptı hatta başka bi sebebi olmalı.
Allah doğru kararı verdirsin. Bilmiyoruz ki belki de şu anda sinirli olduğu için bu kadar kararlı. Belki de çok geçerli bi sebebi var. O zaman daha kötü olur herhalde çünkü insan eşi olacak insanı o kadar büyütüyo ki gözünde mükemmel sanıyo. Hata yapmaz sanıyo. Böyle bi durum olunca insan yıkılır. Aynen hepimiz ne umduk ne bulduk şükür bu halimize.Ben çok üzüldüm! Ama herşeyin hayırlısı. Ne beklentilerle evleniyoruz! Ne buluyoruz. İnşallah bundan sonra allah doğru insanı karşısına çıkarır.
Her egzersizde aşama yerine geriye dönüş oluyor bu karamsarlığı yenip nasıl nasıl cesaret edineceğim yapamamak ellerimin titremesi nefret ediyorum nefret
Kremi vajina girişine ve parmağının uzanacağı kadar içine sürüyorsun. Aparata sürüpte içine yedirebilirsin. Reçetesinde yazdığı gibi biraz etkisini göstermesi için bekle.Emla kremi tam olarak nereye suruyoruz kullananlar var mı
Kızlar ben yenmiştim ya vajiyi. Daha dogrusu siz yendin diyoaunuz da ben inanmıyorum çünkü gitgel rahat yapamıyorum. Şimdide hasta oldum biri hastalıktan sonra rahim asagı düsüyo acıyo filan demişti. Hic korkmuyordum ertelwmiyordum ama şimdi acır mı filan diiye düaünüyorum. Tam vajifen kurtuldum gitgeli de yapsam bitti demişkwn adet olmam çok kötü oldu
Hanya canım sen yenmiştin demi. Şunu sorsam sana prezervatifle mi kolay oluyor normal mi. Ben şöyle düsünüyorum ten bebe yağını emdiği için kayganlğı girince cabuk kayboluyo ama prezervatif sonucta poşet gbi bise bebe yagını emmez acaba daha mı rahat girip cıkar ona sürsek. Hic denedin miCanim bi kere olduysa digerlerinde de olur sadece zamana ihtiyacın var reglden sonra vücut kendini yeniler aşağı düşüyor falan yok öyle bi durum varsa da seni etkilemez bi kaç kez zorlanirsin ama zamanla alisirsin merak etme
Hanya canım sen yenmiştin demi. Şunu sorsam sana prezervatifle mi kolay oluyor normal mi. Ben şöyle düsünüyorum ten bebe yağını emdiği için kayganlğı girince cabuk kayboluyo ama prezervatif sonucta poşet gbi bise bebe yagını emmez acaba daha mı rahat girip cıkar ona sürsek. Hic denedin mi
canım. Bende denersem sana yazarım. Ama daha hastalık sürecim var. Bir hafta ya ancak denerim, insallah öyle daha kolay olur. Su gitgeli de daha rahat yaparsam gercekgen dünyanın en mutluu olcamDenemedim ama bende öyle düşünüyorum hatta eşime prezervatif almasını söyledim çünkü şu aralar idrar yollarında sıkıntı çekiyorum bu da iliskiyi çok etkiliyor. Denersem yine yazarım.
Ahh kuzum ah hepimizden birer parça yaşadıkların,bizlerde yaşıyoruz zaman zaman aynılarını ama çok iyi düşün her konuda,aklın kalbin mantığın hepsi aynı doğrultudayda kalkış boşanmaya,ama illa boşanacam diyede gitme ailenin yanına biraz zaman ver eşine ve evliliğine bi süre uzak kalmak iyi gelir belki size,sen düşünürsün ölçersin tartarsın,eşin de anlar bazı şeyleri ve en önemlisi dua et,rabbim hakkından en hayırlısını versin..İyi geceler , evet ben vajiyi yeneli 4 ay oluyor..sorun artk eşimden çok soğudum ,bunu başarabildi sonunda..konuyu anlatmak benim için iyi olur belkide içimi birilerine dökmek iyi gelir banada, evliliğimizin basina dönecek olursak şöyle söyleyeyim, ben üniversiteyi evlenmeden 7 ay önce bitirdim ve iyi bir ogrenciydim heo okul hayatim boyunca ailem biz 4 kardesiz hepimizi zar zor okuttu babam hani o fedakar aile babasi olurya tam onlardan hep bizim için ugrasti, okulum bitti erafimda beni evlendirmek isteyen benimle evlenmek isteyen cok kisi olduama evlilik aklimdan dahi geçmiyordu hatta asla istemiyordm ideallerim vardi taa ki eşimi görene kadar, bi akrabamizin israri üzerine görücü usulü tanistik konuştuk ve evliligi asla istemeyen ben cok etkilendim esimden konusmalarindan fikirlerinden sanki hep onuj gibi biriyle evlenmeyi hayal etmisim gibi geldi bana, reddemedim tanimak istedim işi gücü gayet iyi yakisikli da bayaa her konuda etkilendim ama.en cok fikirlerimizin uyusmasinda bi delilik yapip evlendim..evlendik ve vajinusmus ile karsilastik ilk 6 ay kabus gibiydi evliligimin eşim o hayallerimdeki gibi dedigim adam değilde en istemedigim kafa yapisindaki bir adam oldu artk, vaji etklili bu durumda en cok ,cok yiprati bu vaji bizi eşimin psikolojisi bozuldu resmen severek de evlenmedik o aradaki bağ en basta oluşamadi ve patlaklar vermeye basladi artk,,büyük sorunlar yaşadiktan sonra şu 2 haftadır o kdar iyi giden bir evliligm vardi ki evin icinde aşk böcükleri gibiydik sanki birbirine yeni aşık olan iki kişi gibi olmaya başlamistik ki taaki düne kadar,, kayinvalidemler geldi memlektten ev almistik tasinmaya yardima dunde baska misafirlerimiz de vardi eşime birseyler oldu sanki o adam gitti daha fena biri geldi iki gündür hayatim zehit zindan cok karraliydim artk boşanmaya bugün kararimi kesin verdim esimle konusmuyiruz zaten icim ona karsi buz gibi oldu hersey bugün patlak verdi ve tüm sevgim bitti ona karşı, esim disaridayydi buraya derdimi yazdigimda geldiğinse akşam memlekete donecegimi söyleyecektmki dayisinin ogluyla geldi eve gitmesini bekledim meger kalacakmis yeni aldigimz eve bakmaya gidelim dediler kayinvalidem de evde tabi yardima geldgi icin ben kayinvalideme gelmeyecegimi ve bosanacagmi söyledim bayaa icimi döktüm, kayinvalidem iyi bir insandır, anlayislidir, misafirimiZ gitsin oyle konusalmm dedi, beni zorla israrka eve bakmaya goturdu tekrar temizlik yapcaktik güya yarin tasinmak icin, icim eridi evi tekrar gorunce ne begenerek neler hayal ederk almistik,suan ne mi durumdayim,misafirimiz bizde kaldi bisey yapamadim ama kararimi kesin vermistim kendime yeni bir yol cizecektm bu aksam memlete doncektim,evde biri olunca birsey yapamadim,ama kalbim ve aklim tam bir hayal kirikligi cok üzgünüm böyle olacağıni hic tahmin etmedim evlilik teklifini cok baska hayallerle kabul ettim kendi hayallerimi kenara ittim, inanilmaz üzgünüm şuan yarin bakalm Allah büyük bir karara baglancak,, cok uzun oldu biliyorm ama birileriyle konuşmam lazimdi kalbim paramparça ölüyorm üzgünlükten ailem annem mahvolur şu halimi bilseler..
İyi geceler , evet ben vajiyi yeneli 4 ay oluyor..sorun artk eşimden çok soğudum ,bunu başarabildi sonunda..konuyu anlatmak benim için iyi olur belkide içimi birilerine dökmek iyi gelir banada, evliliğimizin basina dönecek olursak şöyle söyleyeyim, ben üniversiteyi evlenmeden 7 ay önce bitirdim ve iyi bir ogrenciydim heo okul hayatim boyunca ailem biz 4 kardesiz hepimizi zar zor okuttu babam hani o fedakar aile babasi olurya tam onlardan hep bizim için ugrasti, okulum bitti erafimda beni evlendirmek isteyen benimle evlenmek isteyen cok kisi olduama evlilik aklimdan dahi geçmiyordu hatta asla istemiyordm ideallerim vardi taa ki eşimi görene kadar, bi akrabamizin israri üzerine görücü usulü tanistik konuştuk ve evliligi asla istemeyen ben cok etkilendim esimden konusmalarindan fikirlerinden sanki hep onuj gibi biriyle evlenmeyi hayal etmisim gibi geldi bana, reddemedim tanimak istedim işi gücü gayet iyi yakisikli da bayaa her konuda etkilendim ama.en cok fikirlerimizin uyusmasinda bi delilik yapip evlendim..evlendik ve vajinusmus ile karsilastik ilk 6 ay kabus gibiydi evliligimin eşim o hayallerimdeki gibi dedigim adam değilde en istemedigim kafa yapisindaki bir adam oldu artk, vaji etklili bu durumda en cok ,cok yiprati bu vaji bizi eşimin psikolojisi bozuldu resmen severek de evlenmedik o aradaki bağ en basta oluşamadi ve patlaklar vermeye basladi artk,,büyük sorunlar yaşadiktan sonra şu 2 haftadır o kdar iyi giden bir evliligm vardi ki evin icinde aşk böcükleri gibiydik sanki birbirine yeni aşık olan iki kişi gibi olmaya başlamistik ki taaki düne kadar,, kayinvalidemler geldi memlektten ev almistik tasinmaya yardima dunde baska misafirlerimiz de vardi eşime birseyler oldu sanki o adam gitti daha fena biri geldi iki gündür hayatim zehit zindan cok karraliydim artk boşanmaya bugün kararimi kesin verdim esimle konusmuyiruz zaten icim ona karsi buz gibi oldu hersey bugün patlak verdi ve tüm sevgim bitti ona karşı, esim disaridayydi buraya derdimi yazdigimda geldiğinse akşam memlekete donecegimi söyleyecektmki dayisinin ogluyla geldi eve gitmesini bekledim meger kalacakmis yeni aldigimz eve bakmaya gidelim dediler kayinvalidem de evde tabi yardima geldgi icin ben kayinvalideme gelmeyecegimi ve bosanacagmi söyledim bayaa icimi döktüm, kayinvalidem iyi bir insandır, anlayislidir, misafirimiZ gitsin oyle konusalmm dedi, beni zorla israrka eve bakmaya goturdu tekrar temizlik yapcaktik güya yarin tasinmak icin, icim eridi evi tekrar gorunce ne begenerek neler hayal ederk almistik,suan ne mi durumdayim,misafirimiz bizde kaldi bisey yapamadim ama kararimi kesin vermistim kendime yeni bir yol cizecektm bu aksam memlete doncektim,evde biri olunca birsey yapamadim,ama kalbim ve aklim tam bir hayal kirikligi cok üzgünüm böyle olacağıni hic tahmin etmedim evlilik teklifini cok baska hayallerle kabul ettim kendi hayallerimi kenara ittim, inanilmaz üzgünüm şuan yarin bakalm Allah büyük bir karara baglancak,, cok uzun oldu biliyorm ama birileriyle konuşmam lazimdi kalbim paramparça ölüyorm üzgünlükten ailem annem mahvolur şu halimi bilseler..
Eşim beni cok seviyor buna çok eminim ama bazen tavirlari tahammul edilcek gibi değil basbasayken iyiz ama eilesinin yanina gittiğimizde memleketteyken falan atiyor beni bir kenara var miyim yok muyum hiiiiç umrunda degir, insana deger veren tavirlari yok hic eşini mutlu etmeye çalışan tavirlari yok dün gece çook kötü olaylar yaşandı artk eşime buz gibi oldum , bu bir anlik sinirle söylediğim birsey degil kariyi sahiplenmek yüceltmek sıfır zerre kdar yok, bazi davranidlari konusmalari ortam içine girince bama karsi çocuğun yapmayacagi hareketler karşısında insan deliye dönüyor tiksinilecek duruma geliyor ve bunu ortam içersinde şaka yapiyorm eşime esprili davranıyorum zannediyor, ben şakadan anlamayan şakalaşmayi bilmeyen insan oluyorm o bana trip atip tepkilerim için bana kiziyor onu bambaşka hiri görüp evlendim ben çok mutsuzum bu adam beni seviyor ama neye yariyor tavirlarinin farkinda değil, uzaklastiriyor kendinden anlamıyor ve en kötüsü nee o hep hakli ben kötüyüm zannediyorAhh kuzum ah hepimizden birer parça yaşadıkların,bizlerde yaşıyoruz zaman zaman aynılarını ama çok iyi düşün her konuda,aklın kalbin mantığın hepsi aynı doğrultudayda kalkış boşanmaya,ama illa boşanacam diyede gitme ailenin yanına biraz zaman ver eşine ve evliliğine bi süre uzak kalmak iyi gelir belki size,sen düşünürsün ölçersin tartarsın,eşin de anlar bazı şeyleri ve en önemlisi dua et,rabbim hakkından en hayırlısını versin..
Ailesi çok iyidr hep mutlu olalim diye ugrasir oğlunu çeker kenara hep kizar tutar yani beni, anlattm yukaridaki mesajda durumu eşimim tavirlarini ordan oku istersen anlarsin belki canim,, canim sakin yanlış anlama kendini begenmislik gibi düşünme ama nazar dedigin icin söylüyorum, biz zaten esimle ne zaman disari ciksak nazar değer bize cok görünüşü uyumlu begenilen bir ciftiz bi düğüne bayrama gideriz hemen nazarlaniriz, bende sabredeyim diyorum ama birsz önce yukarıda arkadaşa yazdigim cevapta anlattm esimin tahammül edilmez tavirlarini, sanki çift kisilikli bu adam yaCanım seni çok iyi anlıyorum ama çok hızlı karar verme yine de kayınvalidene de anlatmışsın belki oğluna bi ayar çeker (inşallah öyle biridir ve yanında olur) ama ev almışsınız yeni evlisiniz inan bana böyle durumlarda nazar çok olur. Cekemeyen kem gözler üzerinizde olur. Ben nazara çok inanırım bişeyler yolunda giderken aniden bozuluyorsa hatta bozulmadan dualar oku. Başkalarının meraklı gözleri hep sizin uzerinizdedir aranıza fitnelik girsin decbaskalarina malzeme çıksın diye beklerler. Sen kimseye fırsat verme. Otur ağla üzül ama bi hata varsa bile eşin düzeltsin. Sen yapmadığın bişey için evi terketme. Bırak o terketsin. Seni istemiyorsa gitsin annesinde kalsın sen niye gidiyorsun. Sende biraz acımasız ol.
Güçlü ol hemen tüketme kendini.
Hem eşinde son zamanlarda iyiymiş belki stresli falandır bu aralar biraz anlayışlı olmaya çalış
Ailesi çok iyidr hep mutlu olalim diye ugrasir oğlunu çeker kenara hep kizar tutar yani beni, anlattm yukaridaki mesajda durumu eşimim tavirlarini ordan oku istersen anlarsin belki canim,, canim sakim yanlid anlama kendini begenmislik gibi düşünme ama nazar dedigin icin söylüyorum, biz zaten esimle ne zaman disari ciksak nazar değer bize cok görünüşü uyumlu begenilen bir ciftiz bi düğüne bayrama gideriz hemen nazarlaniriz, bende sabredeyim diyorum ama birsz önce yukarıda arkadada yazdigim cevapta anlattm esimin tahammül edilmez tavirlarini, sanki çift kisilikli bu adam ya