Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Saatlerce ağladim bugün kivrildim yatagima görseniz içiniz parcalanirdi, hepsi mutsuzluk ve hayal kirikligi, pismanlik demeye de dilim varmiyor
Canim bence ani karar verme yani bizde 1 yılık evliyiz yani bende bazen çok kızıyorum kötü duruma giriyoruz ama uzatımiyoruz incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan oluyor bazen büyüyorda büyüyor sen biraz sakinleş kendini geri çek herşey yoluna girer dua et bi yuva kolay kurulmuyor bak sorunu da cozmussunuz yeni bir ev yeni bir sayfa olarak bak eşinle al karşına konuş bence

Bu konunun da üzerine olucak ama bugün tekrar denedik ve gitgel de oldu acı da olmadı Allah'ıma bin şükür yarın evlilik yildonumumuz tam 1. Senemiz de kurtulduk.

Gözün aydın canım çok şükür bi kişi daha kurtuldu. Rabbim herkese yenmeyi nasip etsin.

Canim bende aynı şeylerden sikayetciydim inan bana bi mahalle ötede kayinvalidem oturuyor. Ona gitmeden önce evde öpüşüp koklaşıyorduk ona giderken yolda elimi bile tutmuyordu bende burda çok anlatmışımdır belki biri geldiğinde çay koy yemek yap onu getir bunu getir o kadar kaba oluyor ki sanki uşağına sesleniyor. Dışarı çıkarız elimi tutmaz, annesigilin yanında o bilmez, o yapamaz, o onu halledemez erkeklik taslıyor sanki. Ben hiç kibarlığımı bozmadım başkalarının yanında ama sabrım taşınca bigün ağzıma geleni söyledim. O gün eve geç geldi bende içeri almak istemedim. Git bu saate kadar nerdeysen orda kal dedim. O da böyle bişeyi beklemiyordu. Sonra nasıl olduysa Özür diledi kapıyı aç konuşalım dedi sabaha kadar konuştuk ben ağladım o dinledi. Zaten ailemdende epeyce uzaktayım kendimi kimsesiz gibi hissediyorum burda. Şimdi vicdana geldi. Iyi davranıyor ama ben hayal kırıklığı yasayacağım diye ona eskisi gibi aşkla bakamıyorum. Aksine ona karşı daha acımasızım bende başkalarının yanında onu görmezden geliyorum. Ama ne zaman baksam gözü üzerimde. Annesine gittiğimizde 12den önce kalkıp eve gelmezdik şimdi yemekten sonra gidip 10da dönüyoruz belli ki soylediklerimden pay çıkarmış.
Insallah sizinde aranız düzelir. Herşey bi anda güllük gulistanlik olmuyor. Bak bigün onsuz kal bütün hatalarına rağmen onu merak edeceksin. Ozleyeceksin. Bağır çağır kavga et küs konuşma ama sürekli boşanma noktasına getirme bi yerden sonra eee yeter artık senle mi ugrasicam kapi orda derse bu daha ağır olur. Sen simdi bem gitmeye kalkınca o tutar kolumdan nolur gitme der diye bekliyorsun belki ama ya onu da erkeklige yedirrmeyip yapmazsa o zaman daha da canın yanar. Dur bakalım bi ailesiyle de konuşsun. Benim tavsiyem kendi durumunu bulunduğum psikolojiyi neler hissettiğini o öyle yaparken neler yaşadığını ona anlat. Sen anlatınca senin öyle kırıldığını kızdığını belkide o zamn anlayacak.
Canım cok sağol tavsiyelern için ben zaten mücadeleci bir insanim hemen kizdim diye bosanma karari alacak biri değilim ama bugün cok düşündüm ve yaşim 23 kendime yeni hir hayat kurmak için daha erken cocugumda yok ileride şimdi gec kaldigim icin pişman olmayaym dedim.çünkü bu adam çift kişilikli gibi beni bazen o kdar kiriyor ki unutamiyorm aklimdan cikaramiyorm.yaptklarini söylediklerini buz oldum sanki tiskindim gibi geliyor, en sinir bozucusu da ne biliyir musun ben onunla konuşcaktm dün gece o insanlarin içinde bana yaptklari için insanlar içinde birsey demedim adam yataga girdi o trip atiyor bana öldürmek istedim resmen döndü yatti oysaki tartismadik bile sacmaliga bak sabah ayni hareketlere devam be küsmüşüz gibi benle konuşmuyor karsisinda insan çileden cikiyor o hareketleri yapan o küsen de o,daha konuyu konuşmadk.bile, suçunu biliyor ondan bu tripleri tam bir çocuk, iki gün önce evin çerisinde pesimden aytilmayan o deli divane adam nerde , 1 haftadr afedersin koynumdan cikmadi iki gündür adam sanki düşman ve hic sorunumuz yokken , dayanamiyorm bu cocuk hareketlere

Amin eşim neredeyse gözleri doldu ağlayacaktı bu anı yaşamaya değer şuan gururum okşandi.Kendime güvenim geldi. Bu iliski 3. Olucak ama ben ilkinde git gel yapmasına çok izin vermemişken bugün hiç ses çıkarmadım yani herşey beyinde bitiyormuş eskiden derdim bu insanlar bu işi nasıl yapıyor yani meğersem çok kolaymis gerçekten isteyen herkese yardımcı olurum.

Kızlar ben yenmiştim ya vajiyi. Daha dogrusu siz yendin diyoaunuz da ben inanmıyorum çünkü gitgel rahat yapamıyorum. Şimdide hasta oldum biri hastalıktan sonra rahim asagı düsüyo acıyo filan demişti. Hic korkmuyordum ertelwmiyordum ama şimdi acır mı filan diiye düaünüyorum. Tam vajifen kurtuldum gitgeli de yapsam bitti demişkwn adet olmam çok kötü oldu
Sakın öyle düşünme bak benim bi kerecik girse gerisinde sıkıntı olmayacağına çok eminim benim öyle iknalı yani ama daha o bi kere olamadı:KK43: sakın ama sakın bu duyguları bilinç altına alma öyle bişey yok yenmişsin şimdi bu duruma alışacaksın ben yendim gerisi kolay de beynine bak ne güzel olmuş işte artık ne adet nede başka bişey hiçbişey engel olamaz öyle bil öyle Hisset

Canim bence ani karar verme yani bizde 1 yılık evliyiz yani bende bazen çok kızıyorum kötü duruma giriyoruz ama uzatımiyoruz incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan oluyor bazen büyüyorda büyüyor sen biraz sakinleş kendini geri çek herşey yoluna girer dua et bi yuva kolay kurulmuyor bak sorunu da cozmussunuz yeni bir ev yeni bir sayfa olarak bak eşinle al karşına konuş bence
Karar vermesi o kdar zor bir durumki

Hanya canım sen yenmiştin demi. Şunu sorsam sana prezervatifle mi kolay oluyor normal mi. Ben şöyle düsünüyorum ten bebe yağını emdiği için kayganlğı girince cabuk kayboluyo ama prezervatif sonucta poşet gbi bise bebe yagını emmez acaba daha mı rahat girip cıkar ona sürsek. Hic denedin mi
Ben aparatlarla çalışırken aparatlara prezervatif geçiriyordum yani daha hijyenli geliyordu ama eşimle denerken prezervatif takmadı yine rahat oldu canım hiç farkı yoktu kayganlaştırıcı da bikere girdikten sonra zaten emmesi önemli değil ben gleitgelen kulaniyorum ama belki kayganlassam ona da gerek kalmayacak.

Karar vermesi o kdar zor bir durumki
Beş kere boşanmak için eşimden ayrıldık. Ayrı kaldık. O kalbi buran, ölüm acısı gibi duyguyu çok iyi bilirim. Vazgeçtik! "Kocasının nuru" bana çok geçerli bir nedenin varmış gibi gelmedi. İyi giderken bir an bir şeyler ters gitmiş, olabilir. Başka biriylede evli olsan, bazan bazı şeyler ters gidecek. Herkesde böyle. Ufacık bir rüzgarda kırılmasın evliliğiniz. Senin eski mesajlarını okudum. Hep umut dolu, güzel yorumlar yapmışsın. Ama evlilik, tek taraflı, sadece kadınının fedakarlığı ile sürüyorsa boşanmak en doğrusudur. Arada olan kızgınlıklar için yuva yıkılmaz! Hiç mi kavga etmeyeceksiniz. Bazan birbirinizi yanlış anladığınız da olacak. Misafirin gelmeside belki hayırlı olmuştur. Konuyu eşine açamadın. Belki beraber yatıp, sarılıp barışacaksınız bile. Eşini seviyorsan, onunda seni sevdiğini biliyorsan bu yeter. Eşinle seni rahatsız eden konu hakkında konuş. O da davranışlarının nedenine bir açıklama getirir belki. Ama belkide sarmaş dolaş uyuyorsunuz bile. İnşallah.

Amin eşim neredeyse gözleri doldu ağlayacaktı bu anı yaşamaya değer şuan gururum okşandi.Kendime güvenim geldi. Bu iliski 3. Olucak ama ben ilkinde git gel yapmasına çok izin vermemişken bugün hiç ses çıkarmadım yani herşey beyinde bitiyormuş eskiden derdim bu insanlar bu işi nasıl yapıyor yani meğersem çok kolaymis gerçekten isteyen herkese yardımcı olurum.
Çok sevindim. Ne güzel, umut oluyorsunuz diğer kadınlara. Darısı diğer kızların! Başına.
Hadi evli bakireler! Hepiniz eninde sonunda başaracaksınız. Ben hariç, ben "bakireler kraliçesi" olmak istiyorum :KK70:

Beş kere boşanmak için eşimden ayrıldık. Ayrı kaldık. O kalbi buran, ölüm acısı gibi duyguyu çok iyi bilirim. Vazgeçtik! "Kocasının nuru" bana çok geçerli bir nedenin varmış gibi gelmedi. İyi giderken bir an bir şeyler ters gitmiş, olabilir. Başka biriylede evli olsan, bazan bazı şeyler ters gidecek. Herkesde böyle. Ufacık bir rüzgarda kırılmasın evliliğiniz. Senin eski mesajlarını okudum. Hep umut dolu, güzel yorumlar yapmışsın. Ama evlilik, tek taraflı, sadece kadınının fedakarlığı ile sürüyorsa boşanmak en doğrusudur. Arada olan kızgınlıklar için yuva yıkılmaz! Hiç mi kavga etmeyeceksiniz. Bazan birbirinizi yanlış anladığınız da olacak. Misafirin gelmeside belki hayırlı olmuştur. Konuyu eşine açamadın. Belki beraber yatıp, sarılıp barışacaksınız bile. Eşini seviyorsan, onunda seni sevdiğini biliyorsan bu yeter. Eşinle seni rahatsız eden konu hakkında konuş. O da davranışlarının nedenine bir açıklama getirir belki. Ama belkide sarmaş dolaş uyuyorsunuz bile. İnşallah.

Arkadaşım senin anlattıklarına katılıyorum tabi bizler sadece burda yazdığı kadarını biliyoruz yani herşey karşılıklı olarak devam ediyor.Aldatma,yalan,şiddet,saygısızlık vs. afedilmeyecek şeyler harici sorunlar çözülebilir.Evlilikte bazen depremler olur sallantilar yaşanır önemli olan zeminini sağlam tutmak en kötü günde evliliğe sahip çıkmak başka biri olsa onda da bin bir huy kimse dört dörtlük değil ki eşim beni seviyor demişsin daha ne. zaman herşeyin ilacıdır eğer istersen git annene bi yakinina kafanı dinle ama sonra sahip cik evine.

Kremi vajina girişine ve parmağının uzanacağı kadar içine sürüyorsun. Aparata sürüpte içine yedirebilirsin. Reçetesinde yazdığı gibi biraz etkisini göstermesi için bekle.
teşekkür ederim canım daha önce de demiştim ben hala vajinanın içine parmagimi sokamiyorum bir türlü cesaretimi toplayamiyorum canım aciyacak yada birşey olacak gibi geliyor her gün geciyorum aynanın karşısına ama yok yani bazıları da vajinanın içine değil dudaklarına surun yazmış içinde zararlı diyorlar bilemedim aldım ama hoş içine surmem için içine birşey alabilmm lazım ama ne yazık ki yapmıyorum cesaret cesaret deyip duruyorum ama o an korkular yine bastırıyor çok korkuyorum ya kurtulamicam bu hastalikdan diye şimdiden aileler bebek sormaya başladı ben daha o işi yapamadim diyemiyorum

Canım
Bu konunun da üzerine olucak ama bugün tekrar denedik ve gitgel de oldu acı da olmadı Allah'ıma bin şükür yarın evlilik yildonumumuz tam 1. Senemiz de kurtulduk.
Canım gitgeli rahat yaptınız mı yaparken çıkmadı mı senle aynı durumdayım da araya regl girdi. Bizde iki kere yaptık 3. Yü evlilik yıldönümüne getircem. Ama ikisinde gitgel yapamamıstık. İnsallah ende eşime böyle bi hediye verebilirim

Çok sevindim. Ne güzel, umut oluyorsunuz diğer kadınlara. Darısı diğer kızların! Başına.
Hadi evli bakireler! Hepiniz eninde sonunda başaracaksınız. Ben hariç, ben "bakireler kraliçesi" olmak istiyorum :KK70:

Ben burda yenenleri okudukça ben onlar gibi hiç birzaman olamayacagim asla yenemiceğim derdim ağlardım ama klasik laf ben yaptıysam herkes yapar bu işi ya hu.Ben ilk evlenmeden önce eşimle pazarlık yapıyordum ilk gece olmayabilir yorgunluk falan ozaman dan belliydim zaten.Çok korkuyordum çünkü.

Mona ben sana bayılıyorum ya ne kadar tatlı bir kadınsın. Tespitlerin konuşmaların yemin ederim mükemmelsin. Bak kendini öyle şartlama tamam 50 yaşındasın ama inanki benim o kadar çok tanıdığım var ki 45 inde evlenen. 50 de boşanıp 52 lerde yeni kocasıyla aşk yaşayan

Saatlerce ağladim bugün kivrildim yatagima görseniz içiniz parcalanirdi, hepsi mutsuzluk ve hayal kirikligi, pismanlik demeye de dilim varmiyor
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum ama biraz sure ver kendine eşini izle belki değişir ne bilim bir yuva kolay kurulmuyor yıkmak çok basit de herkesin bir imtihanı var bunu da öyle düşün belki de bu senin sınavın

Canım

Canım gitgeli rahat yaptınız mı yaparken çıkmadı mı senle aynı durumdayım da araya regl girdi. Bizde iki kere yaptık 3. Yü evlilik yıldönümüne getircem. Ama ikisinde gitgel yapamamıstık. İnsallah ende eşime böyle bi hediye verebilirim
Git gel yaparken çıkmıyor sonuna kadar alıyorum çünkü zaten bi hevesi onda vardı ne demekse sonuna kadar koklemek evlenmeden erkekler arasında böle konuşuyormuş terimler itici yaa.Zaten basi girince devamı geliyor dedim ki yavaş yap git geli ilk öle yaptı sonra hızlandı ama acı hiç olmadı kendimi serbest bıraktım sesimi çıkarmadım eskiden viyak viyak cirlardim.Emin ol yaparsın.
Canım

teşekkür ederim canım daha önce de demiştim ben hala vajinanın içine parmagimi sokamiyorum bir türlü cesaretimi toplayamiyorum canım aciyacak yada birşey olacak gibi geliyor her gün geciyorum aynanın karşısına ama yok yani bazıları da vajinanın içine değil dudaklarına surun yazmış içinde zararlı diyorlar bilemedim aldım ama hoş içine surmem için içine birşey alabilmm lazım ama ne yazık ki yapmıyorum cesaret cesaret deyip duruyorum ama o an korkular yine bastırıyor çok korkuyorum ya kurtulamicam bu hastalikdan diye şimdiden aileler bebek sormaya başladı ben daha o işi yapamadim diyemiyorum
Yok canım zararlı değil. Alerjin yoksa ilacın içindeki herhangi bir maddeye bir şey olmaz. Doktorum önermişti zaten emla kremi. Korkuna gelince, denemeden aşamasın ki korkunu. İşaret parmağınla dene. Parmak senin değilmi? kontrol senin. Emla gerek yok bu aşamada. Sadece kayganlaştırıcı sür. Hanyanın yazısını okudun mu egzersizle ilgili olan hemen ilk sayfa.. çok kolay. Hepimiz senin gibiyiz biz yaptık. Senin gibi korkarak erteleyerek başladık, ama çok kolay oldu. Lütfen erteleme.

Çok sevindim senin adına canım darısı bizim başımıza artık umutlarim tükenmek üzere olsa da sabır inş bir gün bizlere yendik diye buraya yazmayı nasıl eder Allah

Git gel yaparken çıkmıyor sonuna kadar alıyorum çünkü zaten bi hevesi onda vardı ne demekse sonuna kadar koklemek evlenmeden erkekler arasında böle konuşuyormuş terimler itici yaa.Zaten basi girince devamı geliyor dedim ki yavaş yap git geli ilk öle yaptı sonra hızlandı ama acı hiç olmadı kendimi serbest bıraktım sesimi çıkarmadım eskiden viyak viyak cirlardim.Emin ol yaparsın.
İnşallah yaparım canım. Bende sonjna kadar alıyorum ama gitgel yaparken çıkıyor . Afedersin boyuda kısa degil acaba aparat yapmak için ölçmüştüm 16 cm. Acaba neden cıkıyor vallahi cözemedimm. Rabbim bu beladan herkesi kurtarsın herkese dua ediyorum. İnsallah yenerler. Bende basta ömür boyu yapamam diyodum ama cok sükür yendim sayılır.

X