Canım cook teşekkür ederim 4500 ve 6500 arası sanırım tedavi yöntemine göre değişiyor ücret ne yap ne et git mutlaka şuan yaşadığım mutluluğun tarifi yok inanamazsın gerçekten bakmaya bile çekinen ben sabırsızlanıyorum tekrar tekrar yapmak için daha dün yendim silkelenin ve kendinize güvenin ordan başka çarem yok olarak girin oraya ve sonra anlayacaksınız ki Şenay hocam ve ekibi ye çalıştım ben senin olmadan gönderme şansları yok hiç boşuna heveslenmeyin olmadan olmaz illa yapacaksınız:) hicccc merak etmeyin ben yaptım evet herkes yapar dokunmak bakmak terimleri bile gözümde devasa idi şimdi ise çocuk oyuncağı çok zevkli bana güvenin Allahını izniyle Rabbim bizden bu imtihanımız da yardımcı olacak yanımızda olacak sonrada melekleri Şenay hocam ve ekibi :)Tebrik ederim bende gitmeyi düşünüyorum da ücret n kadar ödediniz acaba tek sıkıntım ücret
Sağol canım verdiğin bilgiler için inşallah bana ve burdaki herlese faydası olur.Canim ben korkutugum icin hakimiyet kendimde olsun istedim esim yatti ben tuttum kendim icine almayi denedim aletle calisir gibi Kendim icine almaya calistim esim hic karismadi acimasina acidi ama ben nefes alip verdim sonra onemli olan yönü bulmak yönünü kendim buldum sonra zaten girdi daha sonraki iliskilerde bir kac kez yine ben yonlendirdim ilk ben bir defa aldim sonra girdigini gördükten sonra esime biraktim dedigim gibi ilk önce korkuyormusum gibi hissediyordum aciyacak diye ama aci duymuyordum sadece ben kendimi öyle sartlandirmisim. Pozisyon olarak da suan sorunum yok ama ilk baslarda ayaklarim tamamen havadayken kendimi rahat hissediyordum bacaklarimi kirdigimda kendimi kastigima hissediyordum
Inan uzun surmuyor bak ben uc aylik evliyim ilk denememde felaket acıdı kanadi biraktik tamamen girmedi yani sadece zar gitti ama ben agladim sonra ben acidan dolayi istemedim bir hafta sonra tekrar denedik tekrar cok acidi ve yine kanadi hemde daha fazla tabi yine agladim birinci kanamadan sonra araştırırken buralari okumaya basladim aciyordu korkuyordum sanki duvar gibi birsey vardi bunlarin hepsini hissettim ve yasadim kim neler anlattiysa yani ardından esime dedim ki ben parmak egzersizi yapacagim kendimi hazir hissedecegim o zaman yapalim bir daha umutsuzluga kapilmak aglamak istemiyorum dedim eşim de sagolsun kabul etti ramazanda olduğumuz icin zaten yükü ağır geliyordu yemek sonrasi kisa zaman icinde insanin yapasi gelmiyordu ramazan bitti bu surecte ben iki uc defa mi ne parmaj egzersizi yaptim nasil oldugunu bileyim yapisinin diye esimde yapti ama benim tavsiyem kendinde yap çünkü ben kendim yaptiktan sonra yonlendirebildim tamamen icine girebilmesi icin sende oyle yaparsan parmaginla yolu bulursun ve icinin bombos olduğunu sadece bir cesaretlik isin olduğunu farkedersin yani sonrasi iste esim hic karismadan ben kendim ugrastim ve icine aldim aci hissettim ama oyle dayanilmaz degildi sonra ciktim esime biraktim o zamanda bacaklarim havada daha az aci hissettigim icin öyle tercih ettim ilk zamablar sonrasinda zaten baktim ki aciyi unutmus zevk hissediyorsun esim bile o halimden cok memnun kalmisti ve tabi bir süre ilk iliskide hep once ben kendim bir defa icine girdiriyor sonra esime birakiyordum kendimi rahatlatmaj icin olsa gerekkendim dokunamıyorum parmak egzersizlerinide eşim yapıyor ama her konudugumu denemeye çabalıyorum bugün bunlarıda deniyeceğim kendimi bunun zorlayacağım bunun üstesinden geliceğime inanıyorum ama uzun sürer korkusu var bu seferde hemen olsun istiyorum
bunları okumak okadar iyi geliyorki inşlalh bende en kısa zamanda yener bu günleri unuturum ben içime 3 kere aldım ama zar için ilk zamanlar olduğu içinde çok acı duydum sanki her an o acıyı çekicekmişim gibi geliyor ama bunun böyle olmayacağınıda biliyorum dediğiniz g,b, denemek kaçmamak cesaret gerekInan uzun surmuyor bak ben uc aylik evliyim ilk denememde felaket acıdı kanadi biraktik tamamen girmedi yani sadece zar gitti ama ben agladim sonra ben acidan dolayi istemedim bir hafta sonra tekrar denedik tekrar cok acidi ve yine kanadi hemde daha fazla tabi yine agladim birinci kanamadan sonra araştırırken buralari okumaya basladim aciyordu korkuyordum sanki duvar gibi birsey vardi bunlarin hepsini hissettim ve yasadim kim neler anlattiysa yani ardından esime dedim ki ben parmak egzersizi yapacagim kendimi hazir hissedecegim o zaman yapalim bir daha umutsuzluga kapilmak aglamak istemiyorum dedim eşim de sagolsun kabul etti ramazanda olduğumuz icin zaten yükü ağır geliyordu yemek sonrasi kisa zaman icinde insanin yapasi gelmiyordu ramazan bitti bu surecte ben iki uc defa mi ne parmaj egzersizi yaptim nasil oldugunu bileyim yapisinin diye esimde yapti ama benim tavsiyem kendinde yap çünkü ben kendim yaptiktan sonra yonlendirebildim tamamen icine girebilmesi icin sende oyle yaparsan parmaginla yolu bulursun ve icinin bombos olduğunu sadece bir cesaretlik isin olduğunu farkedersin yani sonrasi iste esim hic karismadan ben kendim ugrastim ve icine aldim aci hissettim ama oyle dayanilmaz degildi sonra ciktim esime biraktim o zamanda bacaklarim havada daha az aci hissettigim icin öyle tercih ettim ilk zamablar sonrasinda zaten baktim ki aciyi unutmus zevk hissediyorsun esim bile o halimden cok memnun kalmisti ve tabi bir süre ilk iliskide hep once ben kendim bir defa icine girdiriyor sonra esime birakiyordum kendimi rahatlatmaj icin olsa gerek
Diorum yaa nefes işi benim astimim var ve o yüzden nefes zorluo beni dünde iyice tuttu o yüzden sonuç öyle oldu.Aslinda ustede çok bir kac kez denedim ama yanlış birşey yapiorum demek kiiiCnm az birsey oluyorsa öncelikle buna odaklan ve mutlu ol gercekten attigin en ufak adim bilr seni mutlu etsin ki cesaretin gelsin benim tavsiyem ama yine sen bilirsin üstte sen ol iliskiye girdigini dusunme eşin yatsin sen kendin egzersiz yapiyormus gibi elinle tutarak kendin icine almaya calis azicik giriyorsa sonra kendin yönü bulmaya calis ve esin hicbirsey yapmasin sen kendin hakim ol kendinmis gibi davran bak sonrasinda yavas yavas aci duyacaksin ama bu normal çünkü yeni yeni genisliyor oldugundan sonra zaten kendini hazir hissettiginde birakiyorsun ki icindesin söylemek kolay diyeceksin biliyorum ama yaşadık bizde boyle boyle burdan okuduklarimizla paylasimlarla yendik umutsuz olmak yok kafada buyutmemek en onemlisi çünkü kafanda buyuttugunde istedigin icin degil artik olsun bitsin diye dusundugun icin o hirsla yapiyorsun sonuc hezeyan oluyor
Tedavide nasil bir yontem uygulaniyorki...Canım cook teşekkür ederim 4500 ve 6500 arası sanırım tedavi yöntemine göre değişiyor ücret ne yap ne et git mutlaka şuan yaşadığım mutluluğun tarifi yok inanamazsın gerçekten bakmaya bile çekinen ben sabırsızlanıyorum tekrar tekrar yapmak için daha dün yendim silkelenin ve kendinize güvenin ordan başka çarem yok olarak girin oraya ve sonra anlayacaksınız ki Şenay hocam ve ekibi ye çalıştım ben senin olmadan gönderme şansları yok hiç boşuna heveslenmeyin olmadan olmaz illa yapacaksınız:) hicccc merak etmeyin ben yaptım evet herkes yapar dokunmak bakmak terimleri bile gözümde devasa idi şimdi ise çocuk oyuncağı çok zevkli bana güvenin Allahını izniyle Rabbim bizden bu imtihanımız da yardımcı olacak yanımızda olacak sonrada melekleri Şenay hocam ve ekibi :)
Cok iyi bir tedavi merkezi olabilir ama cok fazla yardimci olnak istiyosan burdan farkli neler uygiluyolar onlari anlatabilirsin zaten burdaki insanlarin maddi gucu olsa herkes tedavi olmak ister..Tedavide nasil bir yontem uygulaniyorki...
bence de yaa o kadar param olsa yapacak o kadar çok şey var kiii ooohhoooo zaten burdan yok şu dr su klinik iyi deyip detay vermeyenlere sinir oluorumCok iyi bir tedavi merkezi olabilir ama cok fazla yardimci olnak istiyosan burdan farkli neler uygiluyolar onlari anlatabilirsin zaten burdaki insanlarin maddi gucu olsa herkes tedavi olmak ister..
bence de yaa o kadar param olsa yapacak o kadar çok şey var kiii ooohhoooo zaten burdan yok şu dr su klinik iyi deyip detay vermeyenlere sinir oluorum
Tedavide nasil bir yontem uygulaniyorki...
Kızlar tedavi yöntemi kişiye göre değişiyor o yüzden paylaşım yapılmıyor düşünün ki bende sizin gibi biriydim bundan 4 gün önce şuan artık değilim. Durumu olanlar gitsin zaten amacım bu yardımcı olmak benim tedaviyi anlatmam size yardımcı olmayacak çünkü bana anlattıkları zaman kendi kendime yapamadım bende benim gibi kendi kendine yapamayan zaman kaybetmek istemeyen arkadaşlara hera kadın sağlığı merkezini öneriyorum benimki bi öneri başınıza silah tutmuyorum yada reklam yapmıyorum ben bu illetten bu insanlar sayesinde klinik sayesinde kurtuldum kafasında soru işareti olan arkadaşlar bölüm durumunuz varsa zaman kaybetmeden destek alın psikolojik illa hera demiyorum ama bu insanlar işin ehli tavsiyede bulunuyorum art niyetimyokCok iyi bir tedavi merkezi olabilir ama cok fazla yardimci olnak istiyosan burdan farkli neler uygiluyolar onlari anlatabilirsin zaten burdaki insanlarin maddi gucu olsa herkes tedavi olmak ister..
Yani bence de öyle farklı ne yapabilir kii buradaki kızların anlattığı şeyler yapiliodur kiii klinikte dr yardımıyla yapiolardir aparat kullanarak sonuçta seans denio heralde drn yanına 5dakika girip cikilmiodur heralde yani anlatmakla olmuodur öyleyse burdaki bubu aşan arkdaslar bi yer açsın kendine hemenBir arkadasim gitti. Yapilanlar onceki msjimdaki gibi. Ev odevleri aparatlar egzersizler. Sadece zorunluluk var para var doktor var diye kendinizi mecbur hissedip basariyorsunuz. Evde korkarak erteliyorsunuz. Kisiye gore degisecek bir organ veya kadinlik degil! A kisisine farkli b kisisine farkli muamele ancak yapisal bozukluk varsa yapilir. Bu tedavinin adi iliskiye girme korkusunu yenmek tedavisi. A kisiside b kisiside korkusunu bilissel ve davranissal yöntemle gideriyor. Yani beynimize birtakim bilgi ve kabullenmeyi yuklemek. Davranis olarakta vajinanin penis icin yaratilmis bir derin kuyu olduğunu aparat sokarak gormek. Başka bişeyi yok bu isin.
Bu kadar hizli ilerlemene cok sevindim, ertelemedigin icin tebrik ederim. Gercek basari hikayeleri bunlar iste, kendi gucumuzle yenebildiklerimiz!Merhaba kızlar. Allah'ıma binlerce şükür ki ikinci başarılı denememizi sizlerle paylaşmak istedim. Cem keçe'nin kitabından aldım 2 adet. Eşim ve ben beraber her akşam okuyoruz ve tedaviyi biz görüyormuşuz gibi, kitaptaki kahramanlar ne yapıyorsa, terapist ne ödev veriyorsa aynısını biz de yapıyoruz. Kitabı okuduğumdan beri çok ilerleme kaydettik. Hiçbir noktayı atlamıyoruz. Ve dün gece eşim içime boşaldı. Tam olarak hepsini alamadım ama Pelvis kaslarımı hissettim, kitabı okuyanlar bilir burası çok önemliydi. Ve o şekilde devam ederken bir baktım %75 i girmişti. Sonrasında dedim ki. P... s in her yeri aynı kalınlıkta ve o da esnek biraz daha zorlayayım. Derken %85 ilk bi oranla başardım bunu. zaten hepsini Almanız için bir müddet bu şekilde bir cinsel birliktelik yaşananız gerekiyor ki, her ilişkide orası zaten açılıyor. Kitabı tavsiye ediyorum kesinlikle bir de gleitgelen jel :) dua etmeyi de unutmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?