- 12 Ağustos 2016
- 134
- 170
- 18
- 32
Ben egzersiz denemedim yapabiliyorum artıkHosbulduk.biliorum biliorum ama işte cesaret meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben egzersiz denemedim yapabiliyorum artıkHosbulduk.biliorum biliorum ama işte cesaret meselesi
Aynen oyle o telkinide ben bu sitede buluyorum. Herkesin yazdiklarini mutlaka okuyorum bnm gibi olanlarin olmasi veya basari hikayelerini okudukca daha bi yurekleniyorum. burda ogrendierini cesaretlenip yapabilmekte marifetAynen oyle farkli bişeyi yok. Evde yatakya korktugunuz o islemi dr yada asistanı sana telkin ve tavsiye vererek gunde 1 2 saat calisarak senle konusup rahatlatarak öğretiyor. Vallahi baska yolu yok.
Nasıl. Benim egzersiz yapmaya vaktim yok ondan yapabilirim dedim dedim ama bazı arkadaşlar rahatsiz oluo ama kizim izin vermio gün içinde akşamda pertim cikio anda eşle denemeler iyidirBen egzersiz denemedim yapabiliyorum artık
Önce esinin seni rahatlatması çok önemli ben 1 yil yapamadim. 1 yil erteledim . Bir gün herkes yapabiliyorsa ben neden yapmayayım ki dedim denemelerimiz çok uzun sürdü ama bende istedim rahatladım ve içine yavaşça girdi. Bu arada jel kullanmanız lazım ve oz güveninizi yüksek tutmanız gerek . Ama egzersiz hala yapamiyorumNasıl. Benim egzersiz yapmaya vaktim yok ondan yapabilirim dedim dedim ama bazı arkadaşlar rahatsiz oluo ama kizim izin vermio gün içinde akşamda pertim cikio anda eşle denemeler iyidir
Cesaret işi diorum başka da birşey diyemiorum..Önce esinin seni rahatlatması çok önemli ben 1 yil yapamadim. 1 yil erteledim . Bir gün herkes yapabiliyorsa ben neden yapmayayım ki dedim denemelerimiz çok uzun sürdü ama bende istedim rahatladım ve içine yavaşça girdi. Bu arada jel kullanmanız lazım ve oz güveninizi yüksek tutmanız gerek . Ama egzersiz hala yapamiyorum
Peki suan rahat ilişki oluo muÖnce esinin seni rahatlatması çok önemli ben 1 yil yapamadim. 1 yil erteledim . Bir gün herkes yapabiliyorsa ben neden yapmayayım ki dedim denemelerimiz çok uzun sürdü ama bende istedim rahatladım ve içine yavaşça girdi. Bu arada jel kullanmanız lazım ve oz güveninizi yüksek tutmanız gerek . Ama egzersiz hala yapamiyorum
Tam olarak değil. Eşim hep egzersiz dene lütfen diyordu ben yapamiyordün elimi sokamiyorum. Ama eşimle demeyince benimde hoşuma gidiyor artik işkence gibi gelen olay. Tek sorunum vajinami rahat bırakıyorum ıkınma yapıyorum ama belim kasilıyor bunu da aşarım inş.Peki suan rahat ilişki oluo mu
Ben tedavi oldum canım daha dün yendim çok yeni daha:)Bende egzersiz veya bacak acmada sorun yok o an cok korkuyorum. Peki nasil yendiniz?
1 günde mi bittiBen tedavi oldum canım daha dün yendim çok yeni daha:)
Hadi gozun aydin canim. Darisi hepimize insallahhBen tedavi oldum canım daha dün yendim çok yeni daha:)
İlk başlarda vajinada bu şekilde Zaman'la açılmalar oluyormus. Sonrasında Zaman'la alacaksın ama bu evrede de Zaman'la alacakmışım diyip erteleme bence tamamını almayı. Üstüne git yani, yön vermeye çalış. Kaslarını sık gevşet, her gevşettiğin an biraz daha içine almaya çalış. Bu bile motivasyon arttırıyor. Onu da yapacağız inşallahhhhKızlar dün yapamamıştım. Bugun tekrar denedik ve oldu hatta seri sekilde gitgel yapabildik cok mutluyum. Ama yenen arkadaslara sorum su. Hepsini afedersiniz tam dibine kadar alabiliyo musunuz benim sanki hepsi girmiyo ya
Hayır canım pazartesi tedavim başladı perşembe bitti :)1 günde mi bitti
Aminninsallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahHadi gozun aydin canim. Darisi hepimize insallahh
Kızlar bugün parmak egzersizlerine başlayacağım ama bi sorunum var. O egzersizi nasıl yapıyorsunuz yani yerde oturuyor musunuz? Yoksa yatıyor musunuz? Ya ben aynada baktım kendi kendime ama sanki kapalı gibi orasi. Aklım almıyor bir turlu :///
Tamam böyle deneyeyim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok hayırlı bi iş yapıyorsunuz burada. İnşallah başarabilirim.Sirtini bir yere yasla , belini yastikla destekleyebilirsin. Oturur vaziyette onune bir ayna al bacaklarini ac poponu hafif yukari dogru it. Veya yapabiliyorsan bacaklarini kendine cek, en rahati bu aslinda. Sonra nefes al ver kendini kasma orada bir delik oldugunu goreceksin :)
Rica ederim, severek cevapliyorum elimden geldigince. Denerken herhangi bir sorun olursa bana ozelden de yazabilirsin. Simdiden bol sansTamam böyle deneyeyim çok teşekkür ederim. Gerçekten çok hayırlı bi iş yapıyorsunuz burada. İnşallah başarabilirim.
Umarim her sey biraz daha yoluna girmistir. Nasil gidiyor egzersizler, destek olabilecegimiz bir sey var mi?Bende çok kötüyüm eşimle yine birbirimize girdik güya egzersizlere başlamıştıkk offf bıktım m
Tebrikleeer! Zamanla cok daha iyi olacak, kendini ne kadar rahat birakirsan o kadar ilerlersin. Bir iki deneme sonra hepsi olur insallah. Aslinda ben ilk denemede hepsini almistim, orasi sonsuz bir bosluk gibi cunku. Ilk girerken aci veya kasilma hissetmiyorsan, girdikten sonra hic sorun yok inan.Kızlar dün yapamamıştım. Bugun tekrar denedik ve oldu hatta seri sekilde gitgel yapabildik cok mutluyum. Ama yenen arkadaslara sorum su. Hepsini afedersiniz tam dibine kadar alabiliyo musunuz benim sanki hepsi girmiyo ya