Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar herkese merhaba,
Reklam midir niyet nedir bilemiyorum ama olumsuz tecrubelerinizi lutfen burada paylasmayin. Uyusturucu krem,sprey vs. denedim ise yaramiyor gibi. Cunku ise yariyor! Burada bircok kadin derdine care ariyor ve yazilanlari gorup aaa bu ise yaramiyormus, benim durumum doktorluk gibi kafasina yerlestiriyor. Lutfen birbirimizi caresiz birakmayalim, cesaret kirmayalim. Burada cogu kadin birbirine verdikleri destek ve paylasilan tecrubelerle vajinismusu yendi. Ve inaninki burada paylasilan her ipucu ise yariyor! Ben en son asama olan esli denemeyi Emla kremle yendim, cesaretim eksikti hala aciyacak korkusu vardi ve uyustugu icin hic acimadi. Kimse denemeden bilemez, vucudunuzu en iyi siz taniyorsunuz! Herhangi bir rahatsizliginiz yoksa bu isin tek caresi EGZERSIZ! Ertelemeyin, hadi simdi baslayin :) sevgiler
Emla ve sprey ücretleri ne kadar kolay alınabilir mi ve pahaliysa aile hakimine yazdirilabilir mi. bide sprey adı alabilirmyim

Arkadaslar herkese merhaba,
Reklam midir niyet nedir bilemiyorum ama olumsuz tecrubelerinizi lutfen burada paylasmayin. Uyusturucu krem,sprey vs. denedim ise yaramiyor gibi. Cunku ise yariyor! Burada bircok kadin derdine care ariyor ve yazilanlari gorup aaa bu ise yaramiyormus, benim durumum doktorluk gibi kafasina yerlestiriyor. Lutfen birbirimizi caresiz birakmayalim, cesaret kirmayalim. Burada cogu kadin birbirine verdikleri destek ve paylasilan tecrubelerle vajinismusu yendi. Ve inaninki burada paylasilan her ipucu ise yariyor! Ben en son asama olan esli denemeyi Emla kremle yendim, cesaretim eksikti hala aciyacak korkusu vardi ve uyustugu icin hic acimadi. Kimse denemeden bilemez, vucudunuzu en iyi siz taniyorsunuz! Herhangi bir rahatsizliginiz yoksa bu isin tek caresi EGZERSIZ! Ertelemeyin, hadi simdi baslayin :) sevgiler
Egzersiz olarak parmak egzersizleri mi ? Ben onlari yapabiliyorum esli 2 parmakta yapabiliyorum. Ama is digerine gelince korkuyorum. Emla veya anestol faydali olur mu ?

Reklam kokan hareketler diye bahsetmişsiniz arkadaşlar ben öneride bulundum bildiğiniz doktorları sizde söyleyebilir tavsiyei edebilirsiniz bu kadar art niyet aramaniza gerek yok. Evet tebrik ediyorum arkadaşlarımı yapabiliyorsaniz egzersizleri ne mutlu size evet bende uyuşturucu krem sprey ise yaramadı yarayan bir çok arkadaş bu şekilde kurtulmuş ben evde bi türlü egzersiz yapmaya cesaret edemeyen bir insandım venyaninizda biri varsa ve sizi yönlendiriyorsa yapıyorsunuz . Ve ben bu illeti yenelim iki gün olmuş kalkıp insanların heveslerini kursağında bırakmanız çok güzel cidden çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağoln sizi bide böyle düşünmeye davet ediyorum benim gibi insanların kendileri çözemeyen insanların ve bu klinik ve doktorlardan haberleri olmayan insanların benn sayemde duyup tedavi olup bu hastalığı yendiklerini ve buna vesile olduğumu ve bunun sevabını düşünebiliyor musunuz hemen azarlama modundasiniz bakıyorum da

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ben biraz olayı çözdüm sayılır. Başlarda sadecw bende boyleyim zannederdim ama çok fazla kişi varmış ve burda başarı hikayeleri okudukça çok umutlaniyorum .sizde durumlar nedir kızlar ?

Back