Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba destek verici ilaçlar nelerdi isimlerinde yazabilir misin

Başka vereceğiniz tavsiye var mıdır ben de aynı durumdayım

Bana da yardımcı olabilir misiniz nasıl yendiniz

Bana da yardım

Hanimlar merhaba bana yaklasik 3 yil once evlenmeden once cikolata kisti tanisi konmustu. Bu surecte ara ara dogum kontrol hapi kullandim bu aralar hap kullanmama ragmen kalcama ve sirtima vuran agrilar var doktora gidip baktirmak istiyorum hatta biraz evhamliyim smear falan da yaptirip icimi rahatlatmak istiyorum ancak vajinismus hastasiyim bu yuzden de doktora gitmeye cok cekiniyorum surekli erteliyorum aparat denemelerim disinda iliski henuz olmadi doktor nasil bi yontem izler ne yapmam gerek bi akil verin hanimlar randevuyu tedirginlikten surekli erteliyorum ☹☹

bende 1.5 senedir bu illeti yaşıyorum ve kurtulmak istiyorum ne kadar dr gitsekte bu durum kendimiz aşmamız gereken psikolojik bir süreç olduğunu farkettim ön egzersizleri yapıyorum işaret parmağımı tamamen içime aldım ama bir daha aynı rahatlıkta alamadım diğer günkü denememde bir de cem keçenin kitabına göre hareket ediyorum ama orada parmak egzersizini günde 5 sefer yapmam gerektiği yazıyor ben birden sonra zaten diğerinde baya zorlanıyorum bana uyardım eder misiniz nasıl aşmalıyım bu durumu

Gecmis olsun. Doktor secimi kesinlikle cok onemli. Bazi kadin dogumcular vajinismus konusunda da calisiyor. Bence oyle birini ya da en azindan bu konuda hassas birini bulmalisiniz. Benim ilk gittigim kadin dogumcu cok anlayissizdi ve cok canimi sikti. Daha sonra internetten vajinismus alaninda calisan kadin dogumcular buldum. Hassasiyetimizi bildikleri icin hem psikolojik anlamda dogru yaklasiyorlar hem de daha nazik davraniyorlar. Hic canimi acitmadan muayene ettiler.

İyi ve guvenilir bi doktor bulmalisin ben dun tedavi oldum kurtuldum! Benim gittigim doktor gercekten dalinda cok iyi. Herseyi biliyor ve tedavi etmeden asla birakmiyo

Önereceğin bir animasyon var mı bununla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…