Sağol canim.senin bana yardımın çok oldu..çok teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin canım, çok sevindim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim.senin bana yardımın çok oldu..çok teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin canım, çok sevindim.
Ağrı azıcık ilk girişte oluyo, o anda derin nefes al ve çok rahat girdiğini düşün. Dişini sık, yeni yenmiş biri olarak tavsiyem bu. İnanın o kadar basit oldu ki üzüldüm 6 buçuk ayıma. Kendime boşu boşuna zehir etmişim.Arkadaslar ben yeni uye oldum ve baktimki burda bicok kisi benim gibi ayni sorunla karsi karsiya. Ben de de ayni durum var ama aslinda ben korkmuyorum agri oldugu icin kasiyorum vajinismus muy
um onu da bilmiyorum. Ne yapacagimi sasirdim.
Evet girismi orta mi tam anliyamiyorum ama o kisim resmen zulum sanki bi duvar var ve cok dar oldugunu dusunuyorum nekadar denediysek olmadi. Bilmiyorum nasil yenicem bu illeti sanki hic umudum yok gibiAğrı azıcık ilk girişte oluyo, o anda derin nefes al ve çok rahat girdiğini düşün. Dişini sık, yeni yenmiş biri olarak tavsiyem bu. İnanın o kadar basit oldu ki üzüldüm 6 buçuk ayıma. Kendime boşu boşuna zehir etmişim.
İnanın benden umutsuzu yoktu. Tamamen kapalı olduğunu düşünüyordum. Ama Zaman'la egzersizlerle oranın açık olduğunu anladım. O anda dediğim gibi çok rahat girdiğini düşünün. Gözlerinizi kapayın ve derin Bi nefes alın acıyı düşünmeyin o noktayı geçtikten sonra inanın yok gibi içinizde anlamıycaksınız zaten, ve benim dediğim gibi bumuymuş diyeceksiniz.Evet girismi orta mi tam anliyamiyorum ama o kisim resmen zulum sanki bi duvar var ve cok dar oldugunu dusunuyorum nekadar denediysek olmadi. Bilmiyorum nasil yenicem bu illeti sanki hic umudum yok gibi
İnanın benden umutsuzu yoktu. Tamamen kapalı olduğunu düşünüyordum. Ama Zaman'la egzersizlerle oranın açık olduğunu anladım. O anda dediğim gibi çok rahat girdiğini düşünün. Gözlerinizi kapayın ve derin Bi nefes alın acıyı düşünmeyin o noktayı geçtikten sonra inanın yok gibi içinizde anlamıycaksınız zaten, ve benim dediğim gibi bumuymuş diyeceksiniz.
Kesinlikle değil, olduğunda diyeceksiniz sizde çok yazık etmişim günlerime diye. Hayırlı haberleri bekliyoruz.Cok tesekkur ederim bende parmak egzersiziyle denedim ve vucudumu tanimaya basladim cok mutluyum aslinda korktugumuz gibi deilmis bunu anladim
Cok sagolun insallahKesinlikle değil, olduğunda diyeceksiniz sizde çok yazık etmişim günlerime diye. Hayırlı haberleri bekliyoruz.
Kızlar bol bol animasyon izleyin. Oranın boş bir kuyu olduğunu düşünün. Düşünün ki orada bir can meydana geliyor büyüyor gelişiyor ve o dipsiz kuyu göbek hizamıza kadar çıkıyor Doğumdan sonra iniyor. Ayrıca orada öyle kalın bi duvar Yok aslında orada bi duvar Yok. İncecik bir zar ki onu anlamanız sizin acıya odaklandığınızı gösterir. Yani kendi kendimize yapıyoruz. Tavsiyem animasyon izleyin :)Merhaba arkadaşlar ben de 5 aydan sonra 13 mart günü bebe yağı ve anestezik krem sayesinde eşimle ilişkiye girebildim bir kaç damla kan geldi durdu bugün tekrar denedik hem çok zorlandim hem de fazla kanamam oldu sizce nedendir lütfen bana yardımcı olun çok korkuyorum halbuki vajinismusu yendim diye ne kadar çok sevinmistim
Muhtemelen tahriş olmuştur. Ama Bi dr ye görünmekte fayda var.Arkadaslar lütfen bana yardim edin daha önce yazımda anlatmistim ikinci ilişkiye girisimde çok zorlandigimdan ve kanamam oldugundan. Daha sonra vajinami inceledigimde vajinamin alt kisminda girişte kesik gibi bir sey gördüm ve parmak egzersizi yaptigimda bile acıyor ve hafif kanıyor ne yapacağım bilemiyorum çok korkuyorum lütfen yardım edin bana
7-8 fıs sıktım 1-2 dakikaya yanma gecti ve uyuştu denedik yaptık oldu bitti:)) kalktım yıkadım sabaha hic biseyim kalmamisti zaten uyumustum..yikadinizmi?Arkadaşlar burada spreyle yenen ya da sprey kullananlar var mi. 4 kez siktim yanma oldu 25 30 sn sürdü sonra denemeye çalıştık. Ama spreyi kullanali 4 saat olmasına rağmen hafif yanma devam ediyor. Böyle olması garip değil mi? Sizlerde de böyle oldu mu? Kullanıp yenen cok ama yanma devam edince ikinci kez kullanmaya çekiniyorum
Yıkadım yarım saat sonra. Yıkadıktan sonra sabaha kadar hafif yanma sürdü bu normal mi bilrmedim7-8 fıs sıktım 1-2 dakikaya yanma gecti ve uyuştu denedik yaptık oldu bitti:)) kalktım yıkadım sabaha hic biseyim kalmamisti zaten uyumustum..yikadinizmi?
Şuan hala varmi gectimiYıkadım yarım saat sonra. Yıkadıktan sonra sabaha kadar hafif yanma sürdü bu normal mi bilrmedim
Gectiyse bise olmaz deneme yapip orayi zorluyosunuz sonucta..yada daha once enfeksyon tarzi biseyiniz varsa belki spreyle karisinca yanma cok olmustur.Akşam 10 gibi kullandım 4 fıs 20 sn kadar yoğun yanma oldu. Sonrasında ise sabah 5 e kadar falan hafif yanma sürdü. Kimsede böyle olmamış. Korkuyorum enfeksiyon falan mı var diye
yanma oluyor herkesde sıkınca esime uflee ufle diye bagiriyodum hatta:)) ama etimi kesiyolar gibi değil sonucta korkmayin kizlar geciyo o yanmaAkşam 10 gibi kullandım 4 fıs 20 sn kadar yoğun yanma oldu. Sonrasında ise sabah 5 e kadar falan hafif yanma sürdü. Kimsede böyle olmamış. Korkuyorum enfeksiyon falan mı var diye
Evet korkmasın kimse yanma geçiyor. Zaten sıkmadan önce de korkum yanmasindan ziyade sonunda bir alerjik reaksiyon yaoar mi endisesiydi. Ben ne parmak ne aparat kullanamıyorum zaten.yanma oluyor herkesde sıkınca esime uflee ufle diye bagiriyodum hatta:)) ama etimi kesiyolar gibi değil sonucta korkmayin kizlar geciyo o yanma