Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Valla yeneemiyorum gerçekten aptal gibiyim kendime sinirleniyorum artık yani 2 yıl oldu ben hala yapıcam uzadıkca uzadı

Valla yeneemiyorum gerçekten aptal gibiyim kendime sinirleniyorum artık yani 2 yıl oldu ben hala yapıcam uzadıkca uzadı
biz 9 ayda yenmiştik. 2 yıl çokmuş ya allah yardımcın olsun, pisikolojik dstek alın karı koca ikinizde

9 ay sonunda nasıl yendiniz?
psikolojik tedaviyle yendim canım. uzman bir destek almalısın böyle olmaz çünkü 2 yıl psikolojikmen çok ağır hasar bırakmıştır ikinizde de. ben ankara ya gitmiştim,7 günlük seanstan sonra korkumu yendim, aparatlarla yapabildim.ama dönüşte eşimin ailesinin yanına geldiğimiz için 1 ay ara verdik denemelere, sonra evimize gelince de tamamen yendik çok şükür

Tabi bırakıyo hasar simdi sürekli kendimde bi hastalık arıyorum her dk doktora giditoeum yok beyin yok baş yok mide vs bu hafta psikolojik desteğe baslıyorum

Tabi bırakıyo hasar simdi sürekli kendimde bi hastalık arıyorum her dk doktora giditoeum yok beyin yok baş yok mide vs bu hafta psikolojik desteğe baslıyorum
Sen hala yenemedin mi canım yaa
İnan sürekli aklımdasın...
Yapma böyle ama inan ki çok zor değil..

Kendinize sinirlenmenizi gerektiren bi durum yok gercekten. Çünkü bu sizin elinizde degil. 2 yil gibu bi sürede kendiniz yenemediyseniz bi uzmandan destek almayı neden düşünmediniz acaba. Ben 15 ay boyunca kendim yenmek icin cok uğraştım ama olmadı malesef çünkü bu benim başarabileceğim bi seviyede degildi. Ben kendim yenerim deyip kendimce çalışmalar yaparken evresi ilerlemis malesef. Kendimi bu dönemde kadar yıprattım ki anlatamam. En sonunda eşimle anlaşıp bi yerden borc bulup tedavi icin ankaraya gittik. Cok sukur 4 seansta bitti. Ve suan 5+5 haftalık bebek bekliyorm. Hatta benim videomda var reyyam hocanin sayfasında isterseniz bakabilirsiniz. Basarmak cok kolay sadece doğru insanla ama

Ya ben istanbulda cok araştırdım 7 bin tlden baslıyor o nedenle yanasamadm simdi psikologa basladm bakaljm etkisi olcakmı

Kesinlikle katılıyorum kabus bitti gitti

Spreyle iliskiye rahat bir şekilde görebildiniz mi

Daha önce hiç egzersiz yapmadan spreyle sorunsuz bir şekilde iliskiye girebildiniz mi

Botoksun etkisini gördünüz mü peki

Merhaba, vajinismusu dün yenmiş bir kadın olarak sizlere yazıyorum.
2 yıllık evliliğimde her gece sıkıntı, sorun, ağlama ile geçti. Her şeyi denedim, en azından denemeye çalıştım. Yapmaya çalıştım.
Ben Malatya'da yaşıyorum. İnanın internette okuduklarım, araştırmalarım hepsi beni daha kötü yaptı.
Hoca, psikolog, kadın doğum uzmanı. Düğünümde takılan parayı bu hastalığı tedavisinde harcadım.
Malatya'da cinsel terapist olarak önereceğim tek doktor Op. Dr. Meltem Erkmen başka kimse yok.
Ben belirttiğim gibi dün yendim. Yardımcı olabileceğim herhangi bir sorunuz olursa elimden geldiği kadar sizlere destek olurum. Öncelikle anlayışlı bir eş ve iyi bir cinsel terapist bulmanız gerekiyor. Sonrası tereyağından kıl çeker gibi oluyor emin olun.

Kızlar buraya 1 yıl vajinismusla mücadele etmiş ve şuanda 2.5 yaşında bir çocuğu olan anne olarak yazıyorum .Lütfen lütfen bir vajinismus terapistiyle görüşün kendi başıma ben yenemedim yapanlar daha cesaretli olanlar elbette vardır .Ama inanın hiç birşey geçen günlerinizden o sıkıntıdan daha önemli değil .Başaracaksınız ben burada umutsuzluğa düşmüş herkese yazıyorum inanın ben yaptıysam herkes başarır .Aklımda bile o birlikteliği yasiyamiyordum düşünün o kadar korkuyordum kasiliyordum ama hepsi geçti hem de 3 günde yıllar sonra girip eski mesajlarımı yardım isteklerimi okudum inanın hiç bişe için geç değil başarabilirsiniz kendinize inanın .Hepinize sarılıyorum bu günler geçiyor ve siz hepsini unutuyorsunuz

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyanlardanım ve yaşadığım yerde cinsel terapist yok malesef nasıl kurtuldunuz kendi hikayenizi biraz anlatır mısınız belki bana da yardımcı olur

Bana ulaşırmısın özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…