Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Vaji obası nerde bu millet yahu topluca halvetemi girdiniz ne yaptınız

Merhaba arkadaslar araliksiz takipteyim ancak cok fazla yazamiyorum. Vajina ve cevre yapisiyla ilgili bir resim paylasiyorum Cem Kecenin kitabindan, bilmeye n arkadaslara bir faydasi olur. Bir de kegel egzersizi ile de paylasicam

Olmuyor yapamiyorum doktora gittim hoc bi sorun yok kizligin da bozulmamis dedi parmak egzersizi yap dedi yok yapamiyorum kizligin ortasindaki deligi bi turlu bulamiyorum ikiniyorum yine olmuyor biktim napicam bilmiyrm

Olmuyor yapamiyorum doktora gittim hoc bi sorun yok kizligin da bozulmamis dedi parmak egzersizi yap dedi yok yapamiyorum kizligin ortasindaki deligi bi turlu bulamiyorum ikiniyorum yine olmuyor biktim napicam bilmiyrm
Pes etme cnmm olur. Vallahi olur. Yanlış mı iteliyorsun acaba

Ariyorum elimle yok kizligin ordaki deligi bulamiyorum ben ya aynayla bakiyorum goremiyrm

Ariyorum elimle yok kizligin ordaki deligi bulamiyorum ben ya aynayla bakiyorum goremiyrm
Bak canım. Aynayı bacaklarının arasına koy ve büyük dudaklarını öne doğru çek. Yani karşıyavdoğru. Çekebildiğin kadar. Acımaz korkmaz O zaman delik görünecek.

Herkese merhabalar benim kabusum bitti hanımlar
Hem de üzerinden aylar gecti. Gittiğim doktorlar care olmadı care içimizde gerçekten. Her sey yolunda gitti. Sadece yeni sorunum eşimin bebek istememesiydi. Ona da alıştım kizdim söylendim ama napalım dedim. Sonra o da bebek fiktine sicak bakmaya basladi. Daha güzel haber bugun hamile olduğumu öğrendim, ailemden once sizlerle paylaşıyorum bu dertten muzdarip kim varsa yardimci olmaya calisirim elimden geleni yaparim. Bu kadar gec yazdığım icin bile o kadar Üzgünüm. Allah yardimcimiz olsun

Tebrik ederim canim..hayirli bi sekilde kucagina alirsin insallah..darisi yenemeyen we benek isteyenlere insallah..

Mrb kizlar bende uzun zamandir ugrasiyorum vajinismusla biliosunuz hep yarisi giriyo diodum bugun tamami girdi ama kanamam olmadi sizce neden bnde kanamam olmadigi icin yine acaba tam olmadimi diye düşünüyorum ama esim tamami girdi diyo kafam karıştı. 6 aydir yapamadigim sey bu muymus diyorum kendime.

Burda uzun Zaman önce uyuşturucu spreyi popüler yapan bi arkadaş spreyi sıkıp dogy pozisyonunu önermişti bu pozisyonun kolaylıklarını anlatmıştı sizinde dediğiniz gibi kasılma olmuyormuş

Canım sen boşver kızlığı ortasındaki deliği o nedir ya ben hiç görmedim. Sen aynayı al girişi gör ıkınınca küçücük gibi açılan ama aslında gayet geniş esnek bir yer varya işte orası vajina girişi. Egzersizleri ordan yapıcaksın. önce parmağını koy oraya gezdir alış. Sonra azıcık içeriye koy. Aşama aşama git sonra oarmağın 1 boğumu sonra 2boğumunu almaya çalış. İster aynı günde yap bunları. İster hergün 1 adım. Kulak çöpüyle başlayan arkadaşlarda var. Yani bi yerden başla egzersizlere.

Ay bu kız deli etcek beni canım olmuş olmuş daha at artık kafandan şu acabaları:) Egzersiz yapınca genelde kanama olmuyo. Adam tamamı girdi diyo yaa daha ne rahatla artık.
Evet bu muymuş dimi :) peki ne yaptında tamamı girdi? Bi türlü yapamıyorum diyodun.

Tebrik ederim canım darısı tüm hastaların başına inşallah. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

farkli hic bisey ypmadim sadece zevk almya odaklandim canim

Ya kızlar bende birşey sormak istiyorum ... bende bugün tamamında 1 parmak eksik yaptım ama gitgel yaparken acı ve baskı oldu eşim tam bosalacakken hızlaninca açıdigi için içimden çıkardım istemsizce kendimi kasmamaya çalıştım ama neden oldu ki yaa bide 3 kez denemeden sonra içimë alabildim ilklerde hep sadece başı girdi ... ne yapmam lazım çok fazla zevke de gelemiyorum zaten kafam karışık yaaa

Canım merhaba benimde hiç kanamam olmadı nodmal birşey için rahat olsuun

Kızlar adetten sonra egzersizi yapamadım.Kulak çubuğunu bile zor sokuyorum.Vajina deliğinin içi ben beyaz etle kaplanmış.Önceki mesajlarımı okuyanlar bilir.Adetten önce sadece vajinanın üzerinde et parçası vardı ve ben o ete değmeden altan altan egzersiz yapabiliyordum.Şimdi altıda et kaplamış.Deliği açıp ıkınarak bakıyorum vajinanın içi full et dolmuş.Adetten önce böyle bişey yoktu.Delik boş gözüküyordu ve rahatça egzersiz yapabiliyordum.Heryeri et kaplamış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…