Onsuz da olamıyorsun bu normal değil. Belki farkında olmadığın halde içten içe çok istiyorsun ?Sorunda bu ben zerre kadar bile istemiyorum onu. Durum düzelsin istemiyorum.
Gamsız umursamaz olan ben oluyorum bu durumda. Beni anlamanız için eşimi tanımalısınız. O diğer erkekler gibi değil maalesef.Yaaa benim eşimde öyle yemin ederim seni en iyi ben anlarım. Ama emin ol kendi haline bırakmak en kötüsü iyice zıvanadan çıkıyorlar gamsız umursamaz bir insana dönüşüyolar.
Baştan herşey iyi gitseydi belki.Onsuz da olamıyorsun bu normal değil. Belki farkında olmadığın halde içten içe çok istiyorsun ?
Hemen hemen....ama aşka hayır demem! De yok ne yazık ki!Monaloza seninki şöyle bi durum gibi sanıyorum 50 yaş civarındasın bundan sonra boşansam yeni bir aşkla uğraşamayacak kadar yorgunum , yalnız yaşamakta sıkıcı olur aramızda tutku olmasada ev arkadaşı gibi yaşayalım işte
Tebrik ederim canim darisi basimiza insallahKizlarrr yendimm inanamiyorum hala sabahi bekleyemedim..paylasmak istedim.gercekten bumuymus 3 senem bosa gitti..
Tebrik ederim şekerimmKizlarrr yendimm inanamiyorum hala sabahi bekleyemedim..paylasmak istedim.gercekten bumuymus 3 senem bosa gitti..
Hayır canım çocuğum yok. Çocuk yapmak istemem için kendimi güvende ve mutlu hissetmem lazım. Öyle bir ortamın olmadı.
Canim oncelikle sana cok tesekkur ederim bana cok yardimci oldun.iyiki warsiniz..Harikaaaaaaa
Sagol canim.dua ediyorum edicemde.yardimda ederim tabiki.Ne mutlu sana !!!çok sevindim adına bize de dua et sonra da yardım et ...
Kesinlikle canim aslinda hic birsey yokmuss bosuna bu kada zaman beklemisim.zewk aldim birazTebrik ederim şekerimmaslinda ne kadar kolay ve zevk verici biseymis degilmi
Canim sana cok tesekkur ederim kegele baslayali henuz iki gun oldu ama bugun bi adim daha ilerledim insallah yakin zamanda bende kurtulacagimAyy insallah :) :) tmm attim gitti kegel egzersizi yapiyorum ve yakin zamanda butun sorunlarimdan kurtulacagim
Tebrik ederim tatlım. Devam et.Canim sana cok tesekkur ederim kegele baslayali henuz iki gun oldu ama bugun bi adim daha ilerledim insallah yakin zamanda bende kurtulacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?