• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ay pardon ya gullusahin gullusahin sana mı gönderdim. İsme bakmamışım. Soruyu, kulak çubuğu alamayan arkadaş sordu sandım:KK70:
Ewett ya ben bugun aslimda
Olacak tatlim olacakk sen penis boyundaki aparatlari bile rahat yapiyorsun peniside öyle düşün ve yapmaya çalış milim milim ilerlet bende spreyi biraktiktan sonra 5 gün yariya kadar aliyordum ilerletemuyordum eşim beni rahatlatiyordu konuşuyordu unnuturuyordu bana ve en sonki denememizde en sevdigim şarkiyi söylemişti resmennn uzaklara dalmistim ve nasil girdigi anlamadim senin de esin biraz destekk olsunn cnmm bu tek senin sorunun degil birazz rahatlatmaya calişsın seniii :KK6::KK5:
ya aslind oyle milim milim deneyince esimin sinirleri bozuluyo ben dur bekle felan dedikce sonuc hep husran oluyor artik oyle denemiyoruz bn ucunu sokuyorum devamini git gel yapa yapa gittigi yere kadar gidiyor oyle tatmin oluyrz ama bugun 6 7 santm iceri gtmistir daha fazla gittigini hissediyorum devamini hala kastigimi hissettm belki zamanla kasmam

Sagol.insallah canim.ben 3 senelik evliyim.bu uc senen birinci senesi internetm olmadi icin boyle birsey oldugunu bilmiyordum.neyse arastirdim vajinismus oldugumu ogrendim.doktorlara gitti iki uc kez psikolojik dediler..sonra nu sayfayi buldum baya bi takip ettim..egzersizlwrden bahsediliyodu.ben dokunamiyordum bile.ben yapamam hayatta dedim..sonra buraya uye oldum.
Sagolsun sizler sayesinde ben dokunmaya basladim cesaret alip parmak egzersizleri yapmaya calistim..uc parmaga kadar aldim..esimdende egzersiz yapmasini istedim birkezde onla yaptik
Artik egzersiz yapa yapa cesaretlendim hazir oldugumu hissettim.denedik dun gece usste yapmaya calistim olmadi..altta yaptim belimin altina yastik koydum..biraz anestol surdum birazda kayganlastirici.
Oldu ama kafada bitiyo hersey..mutlaka egzersiz yapinn guven veriyo insana.insallah hepiniz en kisa zamanda yenersiniz..bide sakin ertelemeyin...
Cevap verdiğiniz için tşk ederim. Bende 3 yıllık evliyim. Aparat yapıyorum, peniste takıldımİlk girişte baskı oluyor hemen kendimi geri çekiyorum.

Evet kesinlikle. Oraya kadar kızcağız yaptı devamını eşi getirmeli. Sen şanslıymışsın. Allah ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın. İş erkekte bitiyor aslında.
Haklisiniz aslnda amaa bu zamana kadar ki deneelermz hep basarisiz oldugu icin o sekilde ugrasinca esim de bosluga dusuyo ve yapamiyoruz sonuc husran pluyo hep yani git gel yapa yapa alismamiz gerekiyor bide bnm esim gece calisiyor o yuzden geceleri deneyemiyoruz gunduzleride kayin babam ewde oluyo dus almam sknti diye onun olmadigi zaman yapabiliyoruz yani zamaniminda kisitli oluyo saatlerce o sekilde ugrasamiuoruz malesef boyle bisey sorcam bugun herzamankinda daha cok ilerledi cok az aci cektm ama aci gibi degildi zevk aliyordm o acidan bayaga ilerledim aslinda bugunde sizce bu sekilde tamami da okur mu ki bir gun

Cevap verdiğiniz için tşk ederim. Bende 3 yıllık evliyim. Aparat yapıyorum, peniste takıldımİlk girişte baskı oluyor hemen kendimi geri çekiyorum.
Ne demek canim.baski oluyo ewet ben biraz anedtol we kayganlistirici surmustum.baski oldugunde nefes al wer..oluca olucak die beynine alt etmeye calis canim..baya ilerlemissin sende pes etme kararla dewam et ben inaniyorum olucak..

Haklisiniz aslnda amaa bu zamana kadar ki deneelermz hep basarisiz oldugu icin o sekilde ugrasinca esim de bosluga dusuyo ve yapamiyoruz sonuc husran pluyo hep yani git gel yapa yapa alismamiz gerekiyor bide bnm esim gece calisiyor o yuzden geceleri deneyemiyoruz gunduzleride kayin babam ewde oluyo dus almam sknti diye onun olmadigi zaman yapabiliyoruz yani zamaniminda kisitli oluyo saatlerce o sekilde ugrasamiuoruz malesef boyle bisey sorcam bugun herzamankinda daha cok ilerledi cok az aci cektm ama aci gibi degildi zevk aliyordm o acidan bayaga ilerledim aslinda bugunde sizce bu sekilde tamami da okur mu ki bir gun
Olur tabiki sen zor kismi atlatmissin zaten canim.

arkadaşlar birşey soracağım sizin de adet döneminizde cinsel isteğiniz artıyor mu? :KK48:
Ben şuan adetim ama bişey diğimmi okadar çok isteğim varki oraya aparat sokup egzersiz yapmaya anlatamam.Yani o dolgunluk hissini resmen canım çekiyor şuan.Normal zamanda bu kadar istekli olsam valla şimdiye vajinismus felan kalmamıştı.:KK49:

Ne demek canim.baski oluyo ewet ben biraz anedtol we kayganlistirici surmustum.baski oldugunde nefes al wer..oluca olucak die beynine alt etmeye calis canim..baya ilerlemissin sende pes etme kararla dewam et ben inaniyorum olucak..
telkin yaparken veya beyninize olumlu mesajlar gönderirken ''olacak'' gibi belirsiz cümleler kullanmayın. çünkü beyin bunu hep ileri erteler. şuandan bahsedin. mesela ''cinsel ilişkiye rahatça girebiliyorum'' gibi.
önceki sayfalarda bu konuyla ilgili cinsel olumlama metni var. her gün o metni okumanız inanılmaz fayda sağlıyor.

Ben şuan adetim ama bişey diğimmi okadar çok isteğim varki oraya aparat sokup egzersiz yapmaya anlatamam.Yani o dolgunluk hissini resmen canım çekiyor şuan.Normal zamanda bu kadar istekli olsam valla şimdiye vajinismus felan kalmamıştı.:KK49:
:D :D :D al benden de o kadar :D
kocam şuan çalışmaya gitti. resmen yalvardım kocama çabuk gel diye. :KK48:
inanılmaz isteğim artıyor benim ya. :KK60:

arkadaşlar eşli denemelerinizin haricinde eşiniz yokken siz kendiniz mastürbasyon yapın. zevk almayı hissedin. ve o zevke odaklanın. yani amaç orgazm olmak değil de zevk almak olsun. bu da fayda sağlayacaktır.
yazdığım hiçbir bilgiyi popomdan uydurmuyorum kızlar :KK70:
psikoloğumun tavsiyesi hepsi.

Aynen cnm benimde eşimm bu halime bayiliyo herzaman böyle kal hicc degisme diyor bana kalsa hergün isterim:oops: ama esimin isleri yoğun oldugu icin cook yoruluyo o yüzden kıyamiyorum kocacığıma:KK74::KK5:
bence çok güzel birşey bu yaa. :KK74:
kocam bayılıyor bu halime. ama bu duygularımı adet haricindeki dönemlere de sirayet ettireceğim. :KK6:
eminim çok daha çok daha çok daha mutlu olacağız. :KK4:

Aynen cnm benimde eşimm bu halime bayiliyo herzaman böyle kal hicc degisme diyor bana kalsa hergün isterim:oops: ama esimin isleri yoğun oldugu icin cook yoruluyo o yüzden kıyamiyorum kocacığıma:KK74::KK5:
ihihihihi :KK48:
ateşli hatunlarız maşallah :KK55: biz bu enerjiyle en kısa zamanda haz alıp haz verebildiğimiz ilişki yaşayabileceğiz. :KK74:

Back