Alışmadım. Ama bir önemi de kalmadı..Gerçekten mi Neden ama yaa nasıl alıştın bu duruma peki monalazo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışmadım. Ama bir önemi de kalmadı..Gerçekten mi Neden ama yaa nasıl alıştın bu duruma peki monalazo
hala eşinle yaşadığına göre alışmış olmalısın diye düşünmüştüm. nerede yaşıyorsun? ne iş yapıyorsun? çalıştığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam.Alışmadım. Ama bir önemi de kalmadı..
Kendime ait işyerim var.hala eşinle yaşadığına göre alışmış olmalısın diye düşünmüştüm. nerede yaşıyorsun? ne iş yapıyorsun? çalıştığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Hiç bir şey için geç değil aslında... eksikliğini yaşadığın şeylerin hiç mi telafisi olmaz ?Kendime ait işyerim var.
Bir sürü güzel şeyin eksikliğini hissederek yaşadım. Ama bunun yanında bir sürü güzel şeye de sahibim. Yaşayıp gidiyoruz işte.
Bende sizleri çok merak ediyorum aslında. Yüzlerinizi özellikle. Bazan yorumlarınızı okurken, birde kullanıcı adlarınızdan nasıl birileri olduğunuzu gözümün önüne getirmeye çalışıyorum.
ne üzerine iş yerin? güçlü kadınsın! seni takdir ediyorum!Kendime ait işyerim var.
Bir sürü güzel şeyin eksikliğini hissederek yaşadım. Ama bunun yanında bir sürü güzel şeye de sahibim. Yaşayıp gidiyoruz işte.
Bende sizleri çok merak ediyorum aslında. Yüzlerinizi özellikle. Bazan yorumlarınızı okurken, birde kullanıcı adlarınızdan nasıl birileri olduğunuzu gözümün önüne getirmeye çalışıyorum.
Sevdiğin birine çok güzel bir masa hazırla. Süsle, püsle, masanın ortasına da içinde beyaz güller olan bir vazo koy. Onu çok etkilemek istiyorsun. Heyecanla beklemeye başla.Hiç bir şey için geç değil aslında... eksikliğini yaşadığın şeylerin hiç mi telafisi olmaz ?
Ya görüntü çok silik. Tam net göremiyorum işte.
peki nasıl sürdürüyorsunuz evliliğinizi. sen kendi halinde, eşin kendi halinde mi yani?Sevdiğin birine çok güzel bir masa hazırla. Süsle, püsle, masanın ortasına da içinde beyaz güller olan bir vazo koy. Onu çok etkilemek istiyorsun. Heyecanla beklemeye başla.
O gelmesin.
Sen beklemekten yorgun. Güller solmuş, yemekler bozulmuş. Bu saatden sonra o masaya davetli, yada davetsiz biri gelse ne olur gelmese ne olur.
Bilmem anlatabildim mi?
ilahi !Ya görüntü çok silik. Tam net göremiyorum işte.
Çok iyi anlattın....... :/Sevdiğin birine çok güzel bir masa hazırla. Süsle, püsle, masanın ortasına da içinde beyaz güller olan bir vazo koy. Onu çok etkilemek istiyorsun. Heyecanla beklemeye başla.
O gelmesin.
Sen beklemekten yorgun. Güller solmuş, yemekler bozulmuş. Bu saatden sonra o masaya davetli, yada davetsiz biri gelse ne olur gelmese ne olur.
Bilmem anlatabildim mi?
Hmmmmmmm transa geçtim.