Kulak çöpünü streçleyin güzelce kayganlaştırıcı da sürün vajinaya da sürün aynanın karşısına geçin derin nefes alıp ıkının orda küçük de olsa bi delik açılacak ordan kulak çöpünü sokabilirsiniz. Girdiğini bile anlamayacaksınız.Kulak çubuğunu bile alamadım . Yok olmuyor.
Kendinizi kasmamayi nasil yapabiliosnzTebrik ederim şekerimmaslinda ne kadar kolay ve zevk verici biseymis degilmi
Olmuyor demek yok !Kulak çubuğunu bile alamadım . Yok olmuyor.
Cnm benim ben hala bi aci oldumu kendimi kasiyorum ama senin kontrolü elinde tutman lazim afedersin ama biraz ucu girdiginde acı yada bi sızlama hissettiginde hemen geri cekilmee eşinde ittirmesin öylece biraz bekleyin acının geçtigini görceksin ve sonra böyle yaparak milim milim ilerle acidigi yerede dur sakın pes etme! Bak bende böyle yaparak yendim gerçi hala ilk girisi yavaş yapiyorum ama tamami girdiginde kontrolü esime bırakıyorum.Kendinizi kasmamayi nasil yapabiliosnz
Bende bi turlu tamami girmiyor yarisi oluyo kendimi de kastigimn farkinfaym ama nefer aliyorum elimde degil gerci bugun biraz daha ilerledi ama hala tamami olmadiCnm benim ben hala bi aci oldumu kendimi kasiyorum ama senin kontrolü elinde tutman lazim afedersin ama biraz ucu girdiginde acı yada bi sızlama hissettiginde hemen geri cekilmee eşinde ittirmesin öylece biraz bekleyin acının geçtigini görceksin ve sonra böyle yaparak milim milim ilerle acidigi yerede dur sakın pes etme! Bak bende böyle yaparak yendim gerçi hala ilk girisi yavaş yapiyorum ama tamami girdiginde kontrolü esime bırakıyorum.
Sagol canim.Tebrik ederim canım geçmiş olsun diyelim artık
Olacak tatlim olacakk sen penis boyundaki aparatlari bile rahat yapiyorsun peniside öyle düşün ve yapmaya çalış milim milim ilerlet bende spreyi biraktiktan sonra 5 gün yariya kadar aliyordum ilerletemuyordum eşim beni rahatlatiyordu konuşuyordu unnuturuyordu bana ve en sonki denememizde en sevdigim şarkiyi söylemişti resmennn uzaklara dalmistim ve nasil girdigi anlamadim senin de esin biraz destekk olsunn cnmm bu tek senin sorunun degil birazz rahatlatmaya calişsın seniiiBende bi turlu tamami girmiyor yarisi oluyo kendimi de kastigimn farkinfaym ama nefer aliyorum elimde degil gerci bugun biraz daha ilerledi ama hala tamami olmadi
Sagol.insallah canim.ben 3 senelik evliyim.bu uc senen birinci senesi internetm olmadi icin boyle birsey oldugunu bilmiyordum.neyse arastirdim vajinismus oldugumu ogrendim.doktorlara gitti iki uc kez psikolojik dediler..sonra nu sayfayi buldum baya bi takip ettim..egzersizlwrden bahsediliyodu.ben dokunamiyordum bile.ben yapamam hayatta dedim..sonra buraya uye oldum.Gözünüz aydın , darısı başımızaHikayenizi anlatır mısınIz ?
Kızlar , adetim ve bu arada egzersizlerden uzak durmamak için kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum.Ancak egzersizle pelvik kaslarımı değil anüs kaslarımı sıktığımı farkettim.İdrar yaparken rahatça sıkabiliyorum fakat normal zamanda sıkamıyorum varmıdır püf noktası?
Doğru nefes alarak kendini kasmamayı başarabilirsin. Diyaframdan, yani hem göğsün hem karnın şişecek şekilde nefes alıyorsun ve ağzından üfleyerek veriyorsun. Nefesini üflerken pelvik taban kasları da gevşiyor. Çünkü bu kaslar diyaframa bağlı hareket ediyor. Eğer stres altındaysan karnından nefes almayı unutup safece göğüs kafesinden nefes alırsın. Ağzınla üflesen bile bu doğru nefes olmadığından rahatlayamasın. İşe yaramaz. Egzersiz öncesinde nefes egzersizi yap. Biraz sakinleşirsin. Eğer doğru nefes alırsan, nefesini üflerken kasılman mümkün olmaz. Çünkü diyaframın boşalırken aynı anda pelvik taban kasların kasılamaz.Kendinizi kasmamayi nasil yapabiliosnz
Ay pardon ya @gullusahin sana mı gönderdim. İsme bakmamışım. Soruyu, kulak çubuğu alamayan arkadaş sordu sandımDoğru nefes alarak kendini kasmamayı başarabilirsin. Diyaframdan, yani hem göğsün hem karnın şişecek şekilde nefes alıyorsun ve ağzından üfleyerek veriyorsun. Nefesini üflerken pelvik taban kasları da gevşiyor. Çünkü bu kaslar diyaframa bağlı hareket ediyor. Eğer stres altındaysan karnından nefes almayı unutup safece göğüs kafesinden nefes alırsın. Ağzınla üflesen bile bu doğru nefes olmadığından rahatlayamasın. İşe yaramaz. Egzersiz öncesinde nefes egzersizi yap. Biraz sakinleşirsin. Eğer doğru nefes alırsan, nefesini üflerken kasılman mümkün olmaz. Çünkü diyaframın boşalırken aynı anda pelvik taban kasların kasılamaz.
Ben serçe parmağıyla daha rahat olacağını düşünüyorum egzersizin. Miçin dersen, parmağın boşluğu hisseder ve ittireceğin yönü bilirsin. Birde öyle dene.
Canım yanlışlıkla güllü şahine cevap yazdım. Okursun.Kulak çubuğunu bile alamadım . Yok olmuyor.
Bunu anlamak için bir kaç kez idrar yaparken idrarını tut ve bırak. İdrarını kontrol ettiğin kaslar, kegelde çalıştıracağın kaslar oluyor. Öğrendikten sonra artık idrar yaparken değilde normal işini yaparken, otururken, tv izlerken yap. Sürekli tuvalette yapmak enfeksiyon riskini arttırır. Ama arada doğru yaptığını kontrol amaçlı idrarını tutup bırakarak test edebilirsin. Zaten artık idrarını rahat tutup bırakıyorsan kaslarını iyi çalıştırmışsın demektir. Başlarda o kadar iyi olmaz.Bunu bende merak ediyorum. Doğru kası sıktıgimizi nasıl anlayacağız?
Adetli iken kegel yapma bence. Emin değilim ama, doğrumudur bilemedim açıkcası. Bırak dinlensin. Bir miktar anüsde kasılıyor zaten. Hissediğin normaldir herhalde.Kızlar , adetim ve bu arada egzersizlerden uzak durmamak için kegel egzersizi yapmaya çalışıyorum.Ancak egzersizle pelvik kaslarımı değil anüs kaslarımı sıktığımı farkettim.İdrar yaparken rahatça sıkabiliyorum fakat normal zamanda sıkamıyorum varmıdır püf noktası?
Evet kesinlikle. Oraya kadar kızcağız yaptı devamını eşi getirmeli. Sen şanslıymışsın. Allah ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın. İş erkekte bitiyor aslında.Olacak tatlim olacakk sen penis boyundaki aparatlari bile rahat yapiyorsun peniside öyle düşün ve yapmaya çalış milim milim ilerlet bende spreyi biraktiktan sonra 5 gün yariya kadar aliyordum ilerletemuyordum eşim beni rahatlatiyordu konuşuyordu unnuturuyordu bana ve en sonki denememizde en sevdigim şarkiyi söylemişti resmennn uzaklara dalmistim ve nasil girdigi anlamadim senin de esin biraz destekk olsunn cnmm bu tek senin sorunun degil birazz rahatlatmaya calişsın seniii
Evet kesinlikle. Oraya kadar kızcağız yaptı devamını eşi getirmeli. Sen şanslıymışsın. Allah ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın. İş erkekte bitiyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?