Evet.peki nasıl sürdürüyorsunuz evliliğinizi. sen kendi halinde, eşin kendi halinde mi yani?
ayrılmayı düşündünüz mü hiç? bu soruyu sormak biraz zor ama............ :/
Bana güven, ama internet ortamına güvenme.Ben paylaşırım seninle. Çünkü sana nedensiz bir güven duyuyorum
Evlendiğimiz ilk seneden beri her sene şubat ayında boşanma kararı alıyorum. Öyle ayarlamıyorum. Gerçekten. Şubat bitene kadar ya ev arıyor oluyorum taşınmak için, ya bir yakınımda kalıyorum, ama şubat bitiyor boşanmaktan vazgeçiyoruz.ayrılmayı düşündünüz mü hiç? bu soruyu sormak biraz zor ama............ :/
Evlendiğimiz ilk seneden beri her sene şubat ayında boşanma kararı alıyorum. Öyle ayarlamıyorum. Gerçekten. Şubat bitene kadar ya ev arıyor oluyorum taşınmak için, ya bir yakınımda kalıyorum, ama şubat bitiyor boşanmaktan vazgeçiyoruz.
Onu demek istemedim. Tabiki bana güvenebilirsin.Güvenmiyorum tabi ki. Seninle az çok sohbetimiz oldu ben insanların hayata bakış açısından konuşmalarından az çok anlıyorum.
neden bu kısır döngü ?Evlendiğimiz ilk seneden beri her sene şubat ayında boşanma kararı alıyorum. Öyle ayarlamıyorum. Gerçekten. Şubat bitene kadar ya ev arıyor oluyorum taşınmak için, ya bir yakınımda kalıyorum, ama şubat bitiyor boşanmaktan vazgeçiyoruz.
Geçen sene ayrılacağım dediğimde çok sarsıldı. Eşim bana aşık. Doğru söylüyorum. Ama salak.Peki kendisi senden ayrılınca üzülüyor mu ? Yani sensiz yapabiliyor mu ve ya şöyle soraym kaybetme korkusu var mi ?
Aslında anlatmak isterimde, tam ifade edemiyorum ki. Tıkanıyorum bu konuda,garip bir durum.
Üzülmez olurmu? Depresyona giriyor. Bende üzülüyorum. Bedenleri barışamayan ama ruhları ayrılmamakta innat eden bir çift olmuşuz.Peki kendisi senden ayrılınca üzülüyor mu ? Yani sensiz yapabiliyor mu ve ya şöyle soraym kaybetme korkusu var mi ?
Birbirinizin varlığına o kadar alışmışsınız ki.... madem üzülüyor sende blöf yap kadınlık cazibeni kullan. Mesela kıyamıyor ya biraz mağdur bir şekilde istediklerini dile getir. Bir evlilik terapistine gidin mesela ? Şahsen biliyorsun benim eşimde az salaktır. Ama kiyamaz bana. Sert olunca güçlü kadın haline bürününce pek umursamaz. Ama herseyden bıktığım yorulduğum zaman kol kanat gerer. Sende öyle yapsan. Hiç bir şey için geç değil emin ol sen de iyileşirsin ?Üzülmez olurmu? Depresyona giriyor. Bende üzülüyorum. Bedenleri barışamayan ama ruhları ayrılmamakta innat eden bir çift olmuşuz.
Ne mutlu sana !!!Kizlarrr yendimm inanamiyorum hala sabahi bekleyemedim..paylasmak istedim.gercekten bumuymus 3 senem bosa gitti..
Sorunda bu ben zerre kadar bile istemiyorum onu. Durum düzelsin istemiyorum.Birbirinizin varlığına o kadar alışmışsınız ki.... madem üzülüyor sende blöf yap kadınlık cazibeni kullan. Mesela kıyamıyor ya biraz mağdur bir şekilde istediklerini dile getir. Bir evlilik terapistine gidin mesela ? Şahsen biliyorsun benim eşimde az salaktır. Ama kiyamaz bana. Sert olunca güçlü kadın haline bürününce pek umursamaz. Ama herseyden bıktığım yorulduğum zaman kol kanat gerer. Sende öyle yapsan. Hiç bir şey için geç değil emin ol sen de iyileşirsin ?
Yaaa benim eşimde öyle yemin ederim seni en iyi ben anlarım. Ama emin ol kendi haline bırakmak en kötüsü iyice zıvanadan çıkıyorlar gamsız umursamaz bir insana dönüşüyolar.Ben eşime güvenmiyorum. Hani bir kadın bir erkeğe kendini yaslamak ister ya. Güvenmek ister. Bende istiyorum ama o bir tuhaf.
Bir anımı paylaşmak istiyorum.
Meşhur bir şelalesi olan bir yere gitmiştik. böyle bayağı tepeleri yürüyerek çıkıyorsun. Dönüş yolundayız. Patika yollardan tepelerden iniyoruz. Grubumuz evli çiftlerden oluşuyor. Tek başına inilmeyecek kadar dik bir yerden inmek gerekiyor. Erkekler popoları üzerine sürünüp iniyorlar. Eşlerine ellerini uzatıyorlar yardım etmek için. Kadınlarda onların elinden kuvvet alarak dengeleri bozulmadan iniyor. Yani ellerine tutunarak. Eşimde elini bana uzattı, bende tuttum. Eline yaslanıp yokuştan inecektim. O beni aşağıya doğru bir çektiki yuvarlandım. Bayır aşağı inmeye çalışan bir insanı hangi akla hizmet çekiyor ki. Uçtum resmen. Herkes bana acıyarak baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?