Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Alışmadım. Ama bir önemi de kalmadı..
hala eşinle yaşadığına göre alışmış olmalısın diye düşünmüştüm. nerede yaşıyorsun? ne iş yapıyorsun? çalıştığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Kendime ait işyerim var.
Bir sürü güzel şeyin eksikliğini hissederek yaşadım. Ama bunun yanında bir sürü güzel şeye de sahibim. Yaşayıp gidiyoruz işte.

Kendime ait işyerim var.
Bir sürü güzel şeyin eksikliğini hissederek yaşadım. Ama bunun yanında bir sürü güzel şeye de sahibim. Yaşayıp gidiyoruz işte.
Hiç bir şey için geç değil aslında... eksikliğini yaşadığın şeylerin hiç mi telafisi olmaz ?

Ben paylaşırım seninle. Çünkü sana nedensiz bir güven duyuyorum

Bende canlandiriyorum kafamda yüzlerinizi :) sadece isme bakıp geçiştirmiyorum

Hiç bir şey için geç değil aslında... eksikliğini yaşadığın şeylerin hiç mi telafisi olmaz ?
Sevdiğin birine çok güzel bir masa hazırla. Süsle, püsle, masanın ortasına da içinde beyaz güller olan bir vazo koy. Onu çok etkilemek istiyorsun. Heyecanla beklemeye başla.
O gelmesin.
Sen beklemekten yorgun. Güller solmuş, yemekler bozulmuş. Bu saatden sonra o masaya davetli, yada davetsiz biri gelse ne olur gelmese ne olur.
Bilmem anlatabildim mi?

peki nasıl sürdürüyorsunuz evliliğinizi. sen kendi halinde, eşin kendi halinde mi yani?

Çok iyi anlattın....... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…