İnşAllah ablacım...İnşallah olacak canım.
Teşekkür ederim canım. Ayrılmam. Burayı seviyorum. Kimse ayrılmasın zaten.Çok teşekkür ederim. Herkes bu gruptan ayrılsa da sen ayrılma. Muhteşemsin
Rahat değilsindir tatlım. Kendini gevşetemiyorsundur. Yoksa olmaması için bir sebep yok. Parmak egzersizlerini yaptın mı?Kizlar tam girecek gibi oluyo bi tik ilerliyor ama yok kendimi rahat da biraktim zorluyoruz da tamami girmiyor normalde ustte hic yapamazdm bugun esim ustteyken denedik bn korkmadan ama tamamini alamadim sadece bi kismini ne kaadar oldugunu bile bilmiyorum
Evet canim parmak ve aparatlarlarla egzesiz yaptim esimin parmagiyylada denedik hatta ayip olacak ama esim parmagiyle yaparken bosaldm bile bide anlmadigim zevk de aliyorum kuru kuruya denemiyorz yani her yapisimzda bslyrz o da bende bugun de rahat biraktm yani bacagmla onceden kapatiyordm yani esimn bacaklarni skiyordum bugun hic bacaklarmda kasilmadi ama tamami girmiyor aanlamadim bi yere carpiyor carptigini hissediyorum eskiden cok acirdi oyle carpnca cok da acimiyo bilemedimRahat değilsindir tatlım. Kendini gevşetemiyorsundur. Yoksa olmaması için bir sebep yok. Parmak egzersizlerini yaptın mı?
Eşinin parmaklarıyla egzersiz yaptınız mı?
Parmak egzersizlerinle kendini gevşetip zevke odaklanabiliyomusun?
Bunları yapmadıysan penise geçme.
Öncesinde alision. Git gel yapa yapa ilerler bnceEvet canim parmak ve aparatlarlarla egzesiz yaptim esimin parmagiyylada denedik hatta ayip olacak ama esim parmagiyle yaparken bosaldm bile bide anlmadigim zevk de aliyorum kuru kuruya denemiyorz yani her yapisimzda bslyrz o da bende bugun de rahat biraktm yani bacagmla onceden kapatiyordm yani esimn bacaklarni skiyordum bugun hic bacaklarmda kasilmadi ama tamami girmiyor aanlamadim bi yere carpiyor carptigini hissediyorum eskiden cok acirdi oyle carpnca cok da acimiyo bilemedim
Aslında içini keşfediyorsun. Oradaki farklı hissettiğin duygulara anlam veremediğin için rahstsızlıkmış gibi algılıyorsun. Penis elbetdeki içine çarpacak. Hatta karnında hissedeceksin. Vajinanı esnetdiğini hissedeceksin. Gücünü hissedeceksin. Penisi ne kadar hissedersen o kadar mutlu olacaksın. Daha yeni eşinin bacaklarını sıkıyorum, bu sefer bacaklarımı kasmamayı başardım diyorsun ya bence vajinanı hala kasıyorsun ve tıpkı bacaklarını kasmayı bıraktığın gibi vajinanda yarın öbürgün kasılmayı bırakacak, ve penisin tümünü alacak merak etme. (Ha bu arada eşinin penisi 30 cm falanda olabilir, ondan tümü girmiyorsa bilememEvet canim parmak ve aparatlarlarla egzesiz yaptim esimin parmagiyylada denedik hatta ayip olacak ama esim parmagiyle yaparken bosaldm bile bide anlmadigim zevk de aliyorum kuru kuruya denemiyorz yani her yapisimzda bslyrz o da bende bugun de rahat biraktm yani bacagmla onceden kapatiyordm yani esimn bacaklarni skiyordum bugun hic bacaklarmda kasilmadi ama tamami girmiyor aanlamadim bi yere carpiyor carptigini hissediyorum eskiden cok acirdi oyle carpnca cok da acimiyo bilemedim
Çok güzel zevk alman. Ayıp da olmuyor tatlım merak etme. Ben de ilk zamanlar bacaklarımı kapatıyordum, sonradan bacaklarımı rahatlattım ama vajinamı kasıyordum. Sen de vajinanı kasıyorsun. Kegele ağırlık vermeni tavsiye ederim. Kegel, kaslarını bilinçli şekilde kontrol altına almanı sağlar.Evet canim parmak ve aparatlarlarla egzesiz yaptim esimin parmagiyylada denedik hatta ayip olacak ama esim parmagiyle yaparken bosaldm bile bide anlmadigim zevk de aliyorum kuru kuruya denemiyorz yani her yapisimzda bslyrz o da bende bugun de rahat biraktm yani bacagmla onceden kapatiyordm yani esimn bacaklarni skiyordum bugun hic bacaklarmda kasilmadi ama tamami girmiyor aanlamadim bi yere carpiyor carptigini hissediyorum eskiden cok acirdi oyle carpnca cok da acimiyo bilemedim
InsInşallah vajinamimida skmamayi ogrenirim yakin zamanda cok merak ettim en kisa zamanda alip okucam o kitabiAslında içini keşfediyorsun. Oradaki farklı hissettiğin duygulara anlam veremediğin için rahstsızlıkmış gibi algılıyorsun. Penis elbetdeki içine çarpacak. Hatta karnında hissedeceksin. Vajinanı esnetdiğini hissedeceksin. Gücünü hissedeceksin. Penisi ne kadar hissedersen o kadar mutlu olacaksın. Daha yeni eşinin bacaklarını sıkıyorum, bu sefer bacaklarımı kasmamayı başardım diyorsun ya bence vajinanı hala kasıyorsun ve tıpkı bacaklarını kasmayı bıraktığın gibi vajinanda yarın öbürgün kasılmayı bırakacak, ve penisin tümünü alacak merak etme. (Ha bu arada eşinin penisi 30 cm falanda olabilir, ondan tümü girmiyorsa bilemem) Sadece bu içine çarpma hisleri olması istenen bir durum. Sanada grinin elli tonunu okumanı tavsiye ediyorum. Akşam yemeklerden sonra , tok karına en az 30 sayfa ve mümkünse vanilya kokulu mum ışığında okuyorsun sağolsun EL Jamies herşeyi detaylıca anlatmış.
Kegeli aklima geldikce yapiyorum ama kegel yaparken cok zorlaniyorum alti ustu bi kasi kasip gevsetcem ama odaklanmam gerekiyo felan 10 15 taneden fazla yapamiyorum siz kegeli rahat yapabiliomsnzÇok güzel zevk alman. Ayıp da olmuyor tatlım merak etme. Ben de ilk zamanlar bacaklarımı kapatıyordum, sonradan bacaklarımı rahatlattım ama vajinamı kasıyordum. Sen de vajinanı kasıyorsun. Kegele ağırlık vermeni tavsiye ederim. Kegel, kaslarını bilinçli şekilde kontrol altına almanı sağlar.
Penisin içerde çarpacağı birşey yok, kastığın için içerdeki kasların kapanıyor ve oraya çarptığını hissediyorsun.
Zevke odaklanabilmen çok güzel. Devam et
Penisi ben kontrol edemedigm icin nereye dgru gidiyo bilmiyorum sadece elimle ucuna getiriyorm devamini esim yapiyo icine girsin diye ugrasinca odaklanmamiz geciyo bnde oluruna birakiyorumAma tam girmedi diyor acaba bizim egzersiz yaparken hissettiğimiz o şeye mi çarpıyor ? Ondan aşağıya doğru bir yol var oraya doğru yol almayı dene :)
Olsun bu bile çok büyük gelişme zaten zevk aldıkça rahatlayacaksn ve bi şekilde yolunu bulacak. Bizim için de dua etPenisi ben kontrol edemedigm icin nereye dgru gidiyo bilmiyorum sadece elimle ucuna getiriyorm devamini esim yapiyo icine girsin diye ugrasinca odaklanmamiz geciyo bnde oluruna birakiyorum
Kegel o kadar önemli ki. Kegel yaptıkça kaslarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Gayet rahat yapabiliyorum ben. Eğer siz yapamıyorsanız bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Aklınıza geldikçe değil düzenli şekilde yapmalısınız. Çizelgem var. Not alıyorum. Üçer beşer yapmayla düzeni oturtamazsınız. Sayılara uyarak düzenli şekilde yapmanızı şiddetle öneririm.Kegeli aklima geldikce yapiyorum ama kegel yaparken cok zorlaniyorum alti ustu bi kasi kasip gevsetcem ama odaklanmam gerekiyo felan 10 15 taneden fazla yapamiyorum siz kegeli rahat yapabiliomsnz
Yanliz bende de bazen odaklanma sorunu oluyor özellikle ilk başlarda ama yaptikca daha iyi alışıyor insan. Üst üste yapmak 15 20 defa yap 1 dakika bekle sonra yine aynı şekilde devam etKegel o kadar önemli ki. Kegel yaptıkça kaslarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Gayet rahat yapabiliyorum ben. Eğer siz yapamıyorsanız bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Aklınıza geldikçe değil düzenli şekilde yapmalısınız. Çizelgem var. Not alıyorum. Üçer beşer yapmayla düzeni oturtamazsınız. Sayılara uyarak düzenli şekilde yapmanızı şiddetle öneririm.
Kegel zaten sadece vajinismus için değil, zevki arttırmak için yaptırıyorlar, normal doğumda kolaylık sağladığı da tıbbî olarak kanıtlanmış.
Kegeli önemseyin. Önemseyelim.
Kegel, hayatımızın bir parçası olsun.
15-20 defa çok az.Yanliz bende de bazen odaklanma sorunu oluyor özellikle ilk başlarda ama yaptikca daha iyi alışıyor insan. Üst üste yapmak 15 20 defa yap 1 dakika bekle sonra yine aynı şekilde devam et
Günde kaç kere Kaç tane yapmak lazım?Kegel o kadar önemli ki. Kegel yaptıkça kaslarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Gayet rahat yapabiliyorum ben. Eğer siz yapamıyorsanız bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Aklınıza geldikçe değil düzenli şekilde yapmalısınız. Çizelgem var. Not alıyorum. Üçer beşer yapmayla düzeni oturtamazsınız. Sayılara uyarak düzenli şekilde yapmanızı şiddetle öneririm.
Kegel zaten sadece vajinismus için değil, zevki arttırmak için yaptırıyorlar, normal doğumda kolaylık sağladığı da tıbbî olarak kanıtlanmış.
Kegeli önemseyin. Önemseyelim.
Kegel, hayatımızın bir parçası olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?