Icine aldin mi yarısını da olsa acı falan olmadı mıYendim galiba hepinize teşekkür ederim sayenizde Kegel ve ikinmayla açılmayı öğrendim. Artı sizin dediğiniz yatağın kenarındaki pozisyonu denedim. Darısı yenemeyenlerin başına.
Bide bişey soracam ilişki esnasında cisiniz geliomus gibi hissediyomusunuz
Tebrik ederim tatlimm çook sevindim senin adınaaMerhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Teşekkür ederim canımTebrik ederim tatlimm çook sevindim senin adınaa
Evet yarısı girdi acı yok sadece çişim gelio gibi oldu hep baskidanIcine aldin mi yarısını da olsa acı falan olmadı mı
Evet yarısı girdi acı yok sadece çişim gelio gibi oldu hep baskidanIcine aldin mi yarısını da olsa acı falan olmadı mı
Teşekkür ederim. Aslında konuşurken öyle değilim. Yazarak duygularımı daha iyi ifade ediyorum. Bir şiirim var gaza getirdin beni yazacağım...Yeni duydum ve hayret ettim doğrusu. Abla sen cidden çok bilgiye sahipsin ve kelimeleri çok iyi telaffuz ediyorsun. Bir kitap yazabilirsin blog açabilirsn bu bilgileri herhangi bir şekilde aktarabilirsin. Bu sana da çok iyi hissettirir. Olmadı artık bizimle paylaşırsın. Bir konu aç mesela M monalazo ' dan hayata dair altın bilgilerNe bilim anlattığın kıssa lar hikayeleri ben ilk defa duydum. Ve hepsi çok akılda yer ediyor
Tebrik ederim canım. Şu çiş hissi aslında g noktası ile alakalı. O noktaya penis baskı yapıyor. Kendini serbest bırakabilirsen bu duygudan çok zevk alırsın. ( tabi gerçekten mesanen dolu değilse) G noktası, bir tür erkeklerdeki prostata eşdeğer bir yer. Hatta belki bilmiyorsınuz bazı kadınlar orgazm olurken dışarı sıvı fışkırır. İşte bu prostat bezi benzeri yerden gelir bu sıvı. Sık rastlanan bir durum değildir. Daha önce de yazdığım gibi kadın orgazmı muhteşemdir. Biri diğerine benzemeyebilir. Farklı noktaların uyarılmasıyla, farklı hisler yaşayabilir. Bilim adamları çoğunlukla bunu kabul etmiyor. Onlara göre klitoris var ve bütün orgazmlar klitoral orgazm. Hep aynı tatmin. Ama yanılıyorlar. Asla aynı değil. Tıpkı mutfakdaki aynı undan farklı şeyler yapmak gibi. Kek, börek, baklava, dilber dudağı, vezir parmağı. Aynı mı bunların lezzeti??Yendim galiba hepinize teşekkür ederim sayenizde Kegel ve ikinmayla açılmayı öğrendim. Artı sizin dediğiniz yatağın kenarındaki pozisyonu denedim. Darısı yenemeyenlerin başına.
Bide bişey soracam ilişki esnasında cisiniz geliomus gibi hissediyomusunuz
İlk kitabın mı. Tüh!! keşke önce beyaz dizi falan okusaydın. Yanında kolonya bulundur canım. Ne olur ne olmaz.Yine çok güzelbu arada kızlar kitabı aldım bugün başlıyorum. Grinin 50 tonu. İlk kitabım diyebilirim daha önce de okumuştum ama ince kitaplardı ve çoğunu yarıda bıraktım sürükleyici değildi. Kalınlığı gözümü korkutmadı değil
Kalınlık sorun değil. Okurken keşke daha kalın olsaydı diyebilirsin.İlk kitabın mı. Tüh!! keşke önce beyaz dizi falan okusaydın. Yanında kolonya bulundur canım. Ne olur ne olmaz.
Cnmm ya benimde öyle oluyo ama ben tamamen alabiliyorum cisim geliyo gibi oluyoEvet yarısı girdi acı yok sadece çişim gelio gibi oldu hep baskidan
Abla yaaaİlk kitabın mı. Tüh!! keşke önce beyaz dizi falan okusaydın. Yanında kolonya bulundur canım. Ne olur ne olmaz.
Kitabı okurken anlarsınAbla yaaakolonya ne için ?
Off ya merak ettim hemen anlarım umarımKitabı okurken anlarsın
İnşallah olacak canım.Senin seviyene gelsem bile nasıl sevinirim anlatamam...
Tebrik ederim canım. Şu çiş hissi aslında g noktası ile alakalı. O noktaya penis baskı yapıyor. Kendini serbest bırakabilirsen bu duygudan çok zevk alırsın. ( tabi gerçekten mesanen dolu değilse) G noktası, bir tür erkeklerdeki prostata eşdeğer bir yer. Hatta belki bilmiyorsınuz bazı kadınlar orgazm olurken dışarı sıvı fışkırır. İşte bu prostat bezi benzeri yerden gelir bu sıvı. Sık rastlanan bir durum değildir. Daha önce de yazdığım gibi kadın orgazmı muhteşemdir. Biri diğerine benzemeyebilir. Farklı noktaların uyarılmasıyla, farklı hisler yaşayabilir. Bilim adamları çoğunlukla bunu kabul etmiyor. Onlara göre klitoris var ve bütün orgazmlar klitoral orgazm. Hep aynı tatmin. Ama yanılıyorlar. Asla aynı değil. Tıpkı mutfakdaki aynı undan farklı şeyler yapmak gibi. Kek, börek, baklava, dilber dudağı, vezir parmağı. Aynı mı bunların lezzeti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?