Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ne bilim ben hiç doktora gitmedim. Siz biliyorsunuz işte paylaşın bizimle

Kızlar bahsettiğiniz bepanthol onarıcı ve bakım kremi mi. Tam adı ne. Yırtılma ağrı için

Bende bugun o zaman program hazirlayim kendime saatte bir 10 dk yapayim olur mu fazla mi gelir sizce zaten gunde o sekilde 8 saat anca yaparim

Kızlar bahsettiğiniz bepanthol onarıcı ve bakım kremi mi. Tam adı ne. Yırtılma ağrı için
Bepanthen krem al canım. Yara, çizik, yanık gibi hasarlara iyi geliyor. Bepanthol krem ise daha çok kozmetik amaçlı kullanılıyır. El ve yüzü nemlendirmek için.

Bende bugun o zaman program hazirlayim kendime saatte bir 10 dk yapayim olur mu fazla mi gelir sizce zaten gunde o sekilde 8 saat anca yaparim
Canım. Cem keçenin kegel egzersizi hakkında güzel bir videosu var. Netden bulabilirsin. Çok açıklayıcı. Daha iyi anlaşılır. Onu izle.

100 defa çok değilmi? içinde dişi bir rambo geliştirmiş olabilirsin .eşin dikkat etsin, sakata gelebilir.

SLM KIZLARRR NE DURUMDASINIZ YARDIM EDEBİLECEGİM BİR DURUM VARSA BURDAYIM HAA UNUTMAYIN BENİİ

Slm kizlar.. Arada girip okuyorum yenenler de olmus hala gayret gosterenlerde. Ben hala yerimde sayiyorum.calismalara da ara verdik. Havalar soguk olunca ben hastalik ortaya cikiyo astimim azdi hava aliorum evde. Iki gündür daha iyiyim şükür. Ben hasta olunca kizimda hasta oldu iyice iyileşip denemelre devam etmek istemiorum. Çünkü kocami cok ozlediiimm..

ben grinin 50 tonunun flimini duymustum izlesem olmaz mi okumaya cok useniyorum da ayni mi izledin mi hic sen canim

Arkaslar cok yaziyorum ama bisey sorcam bu kegel egzersizini yaptikca sizinde cinsel istediginz geliyo mu bn bugun aklima geldikce yaptm da istegim geliyo gibi hissediyorum caba yalns mi yapiyorum

ben grinin 50 tonunun flimini duymustum izlesem olmaz mi okumaya cok useniyorum da ayni mi izledin mi hic sen canim
İzleme!. Kitaplar filme dönüşürken. Kırpılır, anlamı kaybolur. Eğer kitabı okumayacaksan herhangi sıradan bir erotik film izler gibi izle. Ama hiç bir özelliği olmaz. Zaten filmi de çok iyi sayılmaz. Kitabı yansıtmıyor.
Filmle kitap arasındaki farkı şöyle anlatayım. Bir kavanoz balı karşına koyup seyredersin. Bu film izlemek. Kavanozu alır, kapağını açıp içindeki balı kaşık kaşık yersin bu da kitap okumak. Sen karar ver.

Arkaslar cok yaziyorum ama bisey sorcam bu kegel egzersizini yaptikca sizinde cinsel istediginz geliyo mu bn bugun aklima geldikce yaptm da istegim geliyo gibi hissediyorum caba yalns mi yapiyorum
Çok doğru yapıyorsun. Bir de devamlı yaptıktan sonra gör farkı....harika olacak.

İzledim. Kitap okumak çok güzeldir ama. İzlersen etkileneceğini sanmıyorum. Film işte. Ve de yönetmen iyi iş çıkaramamış. Bazı sahneler ve müzikler çok güzel ama, duyguyu yakalayamamış.

Kızlar grinin elli tonu kitabını tavsiye ediyorum. Ama dikkat etdiyseniz, erotik olmasının haricinde içeriği, konusu ile ilgili bir paylaşımda bulunmadım. Sizde eğer okur yada filmini izlerseniz konusu ile ilgili bir paylaşımda bulunmayın ki okuyacak olanlar için heyecanı kaçmasın. Süprizi bozulmasın.

M monalazo yok canım 100 çok değil.
25 ile başladım. Sonra 50. Sonra 75. Şimdi 100 ile devam ediyorum. Bunu hem psikoloğum bu şekilde önerdi. Hem de cem keçenin kitabında da bu şekilde yazıyor.

Günde kaç kere Kaç tane yapmak lazım?
Günde 3 kez canım. Sabah, gün içinde ve akşam ğlmak üzere.
İlk başta 25 kez yap.
Sabah 25
Gün içinde 25
Akşam 25
Bu şekilde bir süre devam et. Artık rahatça yapabildiğin zaman arttır. Yine günde 3 kez olarak 50şer defa yap.
Sonra 75 ile devam et. Sonra da 100.

gullusahin tatlım isteğinin olması çok normal. Daha önce de yazdım. Kegel egzersizini cinsel isteksizlik hastalığında da yaptırıyorlar. Biz bir yandan vajiyi altederken bir yandan da hazzı arttırıyoruz.
Daha ilerde de normal doğumda kolaylık sağlıyor.
Vajiyi yenseniz bile kegeli sakın bırakmayın!
Hayatınızın bir parçası olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…