Ne bilim ben hiç doktora gitmedim. Siz biliyorsunuz işte paylaşın bizimle15-20 defa çok az.
Günde 3 kez 25er defa yaparak başladım.
Şuan 100er defa yapıyorum.
gullusahin canım son msjda eksik yazmışım. Zevki arttırmak için de, yazacaktım. De'yi yazmayı unutmuşum. Anlam bozukluğu olmasın.
Inşallah canimm Rabbim yenemeyen herkese yardim etsin insallah en kisa zamanda yenerizOlsun bu bile çok büyük gelişme zaten zevk aldıkça rahatlayacaksn ve bi şekilde yolunu bulacak. Bizim için de dua et
Kegel o kadar önemli ki. Kegel yaptıkça kaslarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Gayet rahat yapabiliyorum ben. Eğer siz yapamıyorsanız bir yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Aklınıza geldikçe değil düzenli şekilde yapmalısınız. Çizelgem var. Not alıyorum. Üçer beşer yapmayla düzeni oturtamazsınız. Sayılara uyarak düzenli şekilde yapmanızı şiddetle öneririm.
Kegel zaten sadece vajinismus için değil, zevki arttırmak için yaptırıyorlar, normal doğumda kolaylık sağladığı da tıbbî olarak kanıtlanmış.
Kegeli önemseyin. Önemseyelim.
Kegel, hayatımızın bir parçası olsun.
Bepanthen krem al canım. Yara, çizik, yanık gibi hasarlara iyi geliyor. Bepanthol krem ise daha çok kozmetik amaçlı kullanılıyır. El ve yüzü nemlendirmek için.Kızlar bahsettiğiniz bepanthol onarıcı ve bakım kremi mi. Tam adı ne. Yırtılma ağrı için
Canım. Cem keçenin kegel egzersizi hakkında güzel bir videosu var. Netden bulabilirsin. Çok açıklayıcı. Daha iyi anlaşılır. Onu izle.Bende bugun o zaman program hazirlayim kendime saatte bir 10 dk yapayim olur mu fazla mi gelir sizce zaten gunde o sekilde 8 saat anca yaparim
100 defa çok değilmi? içinde dişi bir rambo geliştirmiş olabilirsin .15-20 defa çok az.
Günde 3 kez 25er defa yaparak başladım.
Şuan 100er defa yapıyorum.
gullusahin canım son msjda eksik yazmışım. Zevki arttırmak için de, yazacaktım. De'yi yazmayı unutmuşum. Anlam bozukluğu olmasın.
tmm canim cok sagol kac gunde gelisir acaba kaslarimCanım. Cem keçenin kegel egzersizi hakkında güzel bir videosu var. Netden bulabilirsin. Çok açıklayıcı. Daha iyi anlaşılır. Onu izle.
ben grinin 50 tonunun flimini duymustum izlesem olmaz mi okumaya cok useniyorum da ayni mi izledin mi hic sen canimAslında içini keşfediyorsun. Oradaki farklı hissettiğin duygulara anlam veremediğin için rahstsızlıkmış gibi algılıyorsun. Penis elbetdeki içine çarpacak. Hatta karnında hissedeceksin. Vajinanı esnetdiğini hissedeceksin. Gücünü hissedeceksin. Penisi ne kadar hissedersen o kadar mutlu olacaksın. Daha yeni eşinin bacaklarını sıkıyorum, bu sefer bacaklarımı kasmamayı başardım diyorsun ya bence vajinanı hala kasıyorsun ve tıpkı bacaklarını kasmayı bıraktığın gibi vajinanda yarın öbürgün kasılmayı bırakacak, ve penisin tümünü alacak merak etme. (Ha bu arada eşinin penisi 30 cm falanda olabilir, ondan tümü girmiyorsa bilemem) Sadece bu içine çarpma hisleri olması istenen bir durum. Sanada grinin elli tonunu okumanı tavsiye ediyorum. Akşam yemeklerden sonra , tok karına en az 30 sayfa ve mümkünse vanilya kokulu mum ışığında okuyorsun sağolsun EL Jamies herşeyi detaylıca anlatmış.
İzleme!. Kitaplar filme dönüşürken. Kırpılır, anlamı kaybolur. Eğer kitabı okumayacaksan herhangi sıradan bir erotik film izler gibi izle. Ama hiç bir özelliği olmaz. Zaten filmi de çok iyi sayılmaz. Kitabı yansıtmıyor.ben grinin 50 tonunun flimini duymustum izlesem olmaz mi okumaya cok useniyorum da ayni mi izledin mi hic sen canim
Çok doğru yapıyorsun. Bir de devamlı yaptıktan sonra gör farkı....harika olacak.Arkaslar cok yaziyorum ama bisey sorcam bu kegel egzersizini yaptikca sizinde cinsel istediginz geliyo mu bn bugun aklima geldikce yaptm da istegim geliyo gibi hissediyorum caba yalns mi yapiyorum
İzledim. Kitap okumak çok güzeldir ama. İzlersen etkileneceğini sanmıyorum. Film işte. Ve de yönetmen iyi iş çıkaramamış. Bazı sahneler ve müzikler çok güzel ama, duyguyu yakalayamamış.ben grinin 50 tonunun flimini duymustum izlesem olmaz mi okumaya cok useniyorum da ayni mi izledin mi hic sen canim
Gün değilde hafta diyelim. Biraz sabır gerekecek. Hemen tam sonuca ulaşamasın. Ama gün geçtikce daha iyiye gidersin.J
tmm canim cok sagol kac gunde gelisir acaba kaslarim
Günde 3 kez canım. Sabah, gün içinde ve akşam ğlmak üzere.Günde kaç kere Kaç tane yapmak lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?