Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dört gözle başarı hikayenizi bekliyorum... Gaza ihtiyaçım varMerhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Tebrikler canım. Belkide şu anda en mutlu hafta sonunu yaşıyorsun. Üzerndeki yükten kurtuldun.Merhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
kegeli düzenli bir şekilde uygula. düzenli uygularsan çok kısa bi zamanda kaslarını kontrol altına alır ve güçlendirirsin.Kegel yapıyorum sık sık . Kulak çöpü ile baslayacagım . İnsallah tez zamanda kurtuluruz.
Ani gelişti cnm.cok önceden de kırmızı olmuştu Dr bozulmamış deyince bu sefer yine ikilemde kaldım. Can yanması değil baskı ama ben baskıya bile izin vermiyorm istemsizce. Enfeksiyon kaparım dye egzersiz yapmadım bugün. Egzersizde belli olur mu acaba zarın gittiği rahat olur muNeden esli denemeye hemen geçtin ki. Serçe parmağı nerde penis nerde .... canın yanmadı mi
Tam gitmesede zedelenmiş olabilir. Zarı boşver takma. Egzersiz yapmana engel değil. Zaten acının kaynağı da zar değil ki. Kasılmak acıya sebep oluyor. Kasılmanı kontrol edebilirsen acı olmaz. Kegele, egzersize devam et canım.Ben serçe parmağı boyutundaydim eşimle denedik ucu girdi ddi ben anlamadım ama sonra pempemsi kan aktı birkaç damla zarim mi gitti acaba. Şu an bile ikindikca dışarı atıo hafif kan
Daha öncede olmuştu kanama kırmızı renkte Dr a gitmiştim duruo ddi. Bu seferki pempemsidi zar mi acaba
Kegel sürekli aklımda. :)Tam gitmesede zedelenmiş olabilir. Zarı boşver takma. Egzersiz yapmana engel değil. Zaten acının kaynağı da zar değil ki. Kasılmak acıya sebep oluyor. Kasılmanı kontrol edebilirsen acı olmaz. Kegele, egzersize devam et canım.
Perine çatlağı olabilir. Öyleyse egzersize ara ver. Bepantol krem sür. Bir kaç gün iyileşmeyi bekle. Perine bazı kadınlarda gergin olabilir. Penis girerken esneyemez. Bu yüzden perine masajı çok faydalı. Nasıl olsa egzersiz yapmıyormuyuz, perine masajınıda egzersize eklemeliyiz. Perinemiz esneklik kazanırsa penis girerken hiç bir sorun olmayacak.Yırtılma olmuş galiba zar değil.
Perine ne ben olaya fransızmPerine çatlağı olabilir. Öyleyse egzersize ara ver. Bepantol krem sür. Bir kaç gün iyileşmeyi bekle. Perine bazı kadınlarda gergin olabilir. Penis girerken esneyemez. Bu yüzden perine masajı çok faydalı. Nasıl olsa egzersiz yapmıyormuyuz, perine masajınıda egzersize eklemeliyiz. Perinemiz esneklik kazanırsa penis girerken hiç bir sorun olmayacak.
Perine vajina girişinin anüs tarafına bakan bölüme deniyor. Cinsel ilişki ve doğum sırasında esneme özelliğine sahip. Lastik gibi. Ama bazı durumlarda gergin oluyor. Çünkü esnemesine sebep bir şey olmamış. Hiç rüzgarla eğilip bükülmemiş fidan gibi. Serada yetişen, dış ortamdan bir haber bir fidanı eğmeye kalkarsak, gövdesinde elastikiyet gelişmemiş olduğundan kırılır. Oysa dışardakiler sürekli rüzgara karşı direndiklerinden gövdeleri eğilip bükülmelere hazırdır. Şimdi bizlerde vajinamızın serada yetiştiğini düşünelim. perinemizi bu esnemeye karşı hazır olmayabilir. Bunun için perineye masaj uygulamalıyız. Doğal, içinde kimyasal olmayan yağlarla. Egzersiz yaparken parmağını vajinana girdirdiğinde alt kısmına u şeklinde masaj yap. Amaç orayı esnetmek ve doğal yağlarla dokusunu beslemek. Buğday yağı, badem yağı, zeytin yağı bu masajı yaparken önerilenlerden. Ayrıca vajina ve anüs arasında kalan dış bölgede perineye dahildir. Yine burayada yağlarla masaj yapıyorsun. Tıpkı bir hamur gibi zamanla kıvama geliyor.Perine ne ben olaya fransızm
Parmağını hafif baskı uygulayarak salıncak gibi hareket ettiriyorsun. U biçiminde. Vajinayı bir saat düşün. 12 göbişimiz yönüne baksın. Biz masajı 3 ile 9 arasında salıncak gibi yapıyoruz. (Bu ifadeyi şimdi yürüttüm netden. Sahibi kusura bakmasın. En iyi böyle anlaşılır)Tabi hamilelerin uyguladığı gibi değil. Çok çok hafif olması yeterli. Doğum için olan ayrı. Zaten videoların hemen hepsi hamileler için.