• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yeni duydum ve hayret ettim doğrusu. Abla sen cidden çok bilgiye sahipsin ve kelimeleri çok iyi telaffuz ediyorsun. Bir kitap yazabilirsin blog açabilirsn bu bilgileri herhangi bir şekilde aktarabilirsin. Bu sana da çok iyi hissettirir. Olmadı artık bizimle paylaşırsın. Bir konu aç mesela M monalazo ' dan hayata dair altın bilgiler :21: Ne bilim anlattığın kıssa lar hikayeleri ben ilk defa duydum. Ve hepsi çok akılda yer ediyor

Yendim galiba hepinize teşekkür ederim sayenizde Kegel ve ikinmayla açılmayı öğrendim. Artı sizin dediğiniz yatağın kenarındaki pozisyonu denedim. Darısı yenemeyenlerin başına.
Bide bişey soracam ilişki esnasında cisiniz geliomus gibi hissediyomusunuz
Icine aldin mi yarısını da olsa acı falan olmadı mı :(

Merhaba kızlar önc kimle buradaki herkese çok teşekkür eşerim özellikle Tuğçe'ye su dakika itibariyle vajinismus değilim yaşasın çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsin yardım isteyenlere yardımcı olabilirim kurtuldum vajiden çok şükür ve artık herkese yardım edeceğim asla pes etmeyinnnn
Tebrik ederim tatlimm çook sevindim senin adınaa:halay::KK19::KK71:

Yeni duydum ve hayret ettim doğrusu. Abla sen cidden çok bilgiye sahipsin ve kelimeleri çok iyi telaffuz ediyorsun. Bir kitap yazabilirsin blog açabilirsn bu bilgileri herhangi bir şekilde aktarabilirsin. Bu sana da çok iyi hissettirir. Olmadı artık bizimle paylaşırsın. Bir konu aç mesela M monalazo ' dan hayata dair altın bilgiler :21: Ne bilim anlattığın kıssa lar hikayeleri ben ilk defa duydum. Ve hepsi çok akılda yer ediyor
Teşekkür ederim. Aslında konuşurken öyle değilim. Yazarak duygularımı daha iyi ifade ediyorum. Bir şiirim var gaza getirdin beni yazacağım...
:KK200::KK200:
Siyah şarapla ay ısmarladım bu gece
Uzakta kurtların uluduğu bir tepe
Sesindeki titreklik karanlığa yayılıp
Toprakdaki sıcaklık bizi çekince
Üstümüze abanır gece
:KK200:
Şehvet verir yıldızların parıltısı
Müziğimiz kalp çarpıntısı
Birbirine doğrulan gözler
Uzatır elini kadehe
Ve siyah şarapla ay içer dudaklar
Ne muhteşem bir gece
:KK200::KK200:
:oops:

Yine çok güzel :KK200: bu arada kızlar kitabı aldım bugün başlıyorum. Grinin 50 tonu. İlk kitabım diyebilirim daha önce de okumuştum ama ince kitaplardı ve çoğunu yarıda bıraktım sürükleyici değildi. Kalınlığı gözümü korkutmadı değil o_O

Yendim galiba hepinize teşekkür ederim sayenizde Kegel ve ikinmayla açılmayı öğrendim. Artı sizin dediğiniz yatağın kenarındaki pozisyonu denedim. Darısı yenemeyenlerin başına.
Bide bişey soracam ilişki esnasında cisiniz geliomus gibi hissediyomusunuz
Tebrik ederim canım. Şu çiş hissi aslında g noktası ile alakalı. O noktaya penis baskı yapıyor. Kendini serbest bırakabilirsen bu duygudan çok zevk alırsın. ( tabi gerçekten mesanen dolu değilse) G noktası, bir tür erkeklerdeki prostata eşdeğer bir yer. Hatta belki bilmiyorsınuz bazı kadınlar orgazm olurken dışarı sıvı fışkırır. İşte bu prostat bezi benzeri yerden gelir bu sıvı. Sık rastlanan bir durum değildir. Daha önce de yazdığım gibi kadın orgazmı muhteşemdir. Biri diğerine benzemeyebilir. Farklı noktaların uyarılmasıyla, farklı hisler yaşayabilir. Bilim adamları çoğunlukla bunu kabul etmiyor. Onlara göre klitoris var ve bütün orgazmlar klitoral orgazm. Hep aynı tatmin. Ama yanılıyorlar. Asla aynı değil. Tıpkı mutfakdaki aynı undan farklı şeyler yapmak gibi. Kek, börek, baklava, dilber dudağı, vezir parmağı. Aynı mı bunların lezzeti??

Yine çok güzel :KK200: bu arada kızlar kitabı aldım bugün başlıyorum. Grinin 50 tonu. İlk kitabım diyebilirim daha önce de okumuştum ama ince kitaplardı ve çoğunu yarıda bıraktım sürükleyici değildi. Kalınlığı gözümü korkutmadı değil o_O
İlk kitabın mı. Tüh!! keşke önce beyaz dizi falan okusaydın. Yanında kolonya bulundur canım. Ne olur ne olmaz. :KK70::KK70::KK70:

Yettim kızlar :KK59:

Eklentiler

• Screenshot_20170114-224939.png
    Screenshot_20170114-224939.png
    189,1 KB · Görüntüleme: 63
Yahu ben ne çok bilgisizmişim kendi organımı bile bilmiyorm :KK64: M monalazo sen gel noktası diyince direk gogle amcaya sordum . Ve çok daha var keşfedilecek :p

Çok teşekkür ederim. Herkes bu gruptan ayrılsa da sen ayrılma. Muhteşemsin
Tebrik ederim canım. Şu çiş hissi aslında g noktası ile alakalı. O noktaya penis baskı yapıyor. Kendini serbest bırakabilirsen bu duygudan çok zevk alırsın. ( tabi gerçekten mesanen dolu değilse) G noktası, bir tür erkeklerdeki prostata eşdeğer bir yer. Hatta belki bilmiyorsınuz bazı kadınlar orgazm olurken dışarı sıvı fışkırır. İşte bu prostat bezi benzeri yerden gelir bu sıvı. Sık rastlanan bir durum değildir. Daha önce de yazdığım gibi kadın orgazmı muhteşemdir. Biri diğerine benzemeyebilir. Farklı noktaların uyarılmasıyla, farklı hisler yaşayabilir. Bilim adamları çoğunlukla bunu kabul etmiyor. Onlara göre klitoris var ve bütün orgazmlar klitoral orgazm. Hep aynı tatmin. Ama yanılıyorlar. Asla aynı değil. Tıpkı mutfakdaki aynı undan farklı şeyler yapmak gibi. Kek, börek, baklava, dilber dudağı, vezir parmağı. Aynı mı bunların lezzeti??

Back