Bu kitabı okumalısın. Seveceğini düşünüyorum. Klasik aşk romanlarından çok farklı. Büyüleyici. Bu kitabı okurken vajinamdaki kasılma geçti ve mart kedisine döndüm. Evde bildiğin miyav miyav dolaştım. Bir kitaptan bu kadar etkilendiğim için eşim bana küstü. miyavlamalarım karşılıksız kaldı.Nasıl bir kitap? Nasıl ve neyi çözdün?
Canım benim ya. Sana çok ayrı üzülüyorum. Diyecek bişey bile bulamıyorumBu kitabı okumalısın. Seveceğini düşünüyorum. Klasik aşk romanlarından çok farklı. Büyüleyici. Bu kitabı okurken vajinamdaki kasılma geçti ve mart kedisine döndüm. Evde bildiğin miyav miyav dolaştım. Bir kitaptan bu kadar etkilendiğim için eşim bana küstü. miyavlamalarım karşılıksız kaldı.
Filmide var ama sakın izleme!!!!! Kitabın bütün büyüsü kaybolur. Bence hemen gidip al. Yorumlara falan da bakma. Bu kitap hakkında çok tartışıldı, üniversitelerde araştırma yapıldı, dr Mehmet Öz bir programını sadece bu kitaba ayırdı. Bir sürü kadının bu kitabı okuduktan sonra seks hayatı yeniden canlandı.
Roman üç seri halinde, sırasıyla
Grinin elli tonu
Karanlığın elli tonu
Özgürlüğün elli tonu
Erotik ama dudak uçuklatan cinsten. Ben dört defa okudum. Mümkün olsa hafızamı sildirip yeniden okurum. sekse bakış açınız tamamen değişiyor.Onun konusu ne peki
He valla!! Ama ben eşime daha çok üzülüyorum. Ne kaybetdiğini bilmiyor geri zekalı!!Canım benim ya. Sana çok ayrı üzülüyorum. Diyecek bişey bile bulamıyorum
Ondan yuzde yuz eminim zatenHe valla!! Ama ben eşime daha çok üzülüyorum. Ne kaybetdiğini bilmiyor geri zekalı!!
Tam tersi uzaklaştık. Bitti artık. Ben iyice soğudum.Ondan yuzde yuz eminim zaten
Peki aranızda hiç mi bi yakınlaşma olmadı
O nasıl cümle yahu.Bizler sizi örnek alırken, senin ne haddine soğudum moğudum demek.Tam tersi uzaklaştık. Bitti artık. Ben iyice soğudum.
Olmadı. Ama sorun benim vajinismus olmam değil. Özelden yazmıştım sana.Hiç cinsel iliski olmadı mı abla
Seksden soğumadım, eşimden soğudum. Böceğini bulamamış olsada, çiçek açmaktan vazgeçmeyen bir gülüm ben.O nasıl cümle yahu.Bizler sizi örnek alırken, senin ne haddine soğudum moğudum demek.
Seksden soğumadım, eşimden soğudum. Böceğini bulamamış olsada, çiçek açmaktan vazgeçmeyen bir gülüm ben.
Aynen bende aynı durumdayımFanfini Finfon candır gerisi heyecandır.Senin cilveli hatun olduğun 100 kilometreden belli zaten. Bende adet molasındayım buradaki öğretmenlerime sesleniyorum merak etmeyin herşey kontrolum altında.Adetim bitince devam edicem...
Hamileler için istiyorum bende :) doktorum önerdi. Özel bir jel aldırdı. Ama ne bileyim malum vajinismus geçmişim olduğu için baş parmaklar korkutuyo biraz. Ben 2parmak da hiç yapamamıştım egzersizlerde.İki parmakla yap. Egzersiz yaparken. U şeklinde yavaşca. Baş parmak hamileler için. Penis kalınlığına kadar rahatca esnesin yeter. Perineye üstdende masaj yap. Doğal yağlar kullan. O bölge güçlenip elastikiyet kazandıkca daha rahat cinsel ilişkiye girilebilir.
Doktorun hangi ayında yapmanı söylediyse öyle yap. Erken yapman belki riskli olur. Sen rahat yaparsın başparmağınla. Neden dersen zaten vajina hamilelikte yumuşar biraz. Hatta kemikler bile yumuşar. Bedenin, bebeğinin rahatca doğabilmesi için gerekli önlemleri alır. Videolardan görmüşşündür. Perine bölgesi müthiş esneyebiliyor ve seni rahatsız edecek bir durum yok. Hamileler ayakta yapıyor. Bir bacağını yüksek bir yere koy ve doğal yağlarla perine dokusunu besleyerek, önce az baskıyla, kendini alıştırarak masaj yap. Bu gerçekten doğum için çok faydalı.Hamileler için istiyorum bende :) doktorum önerdi. Özel bir jel aldırdı. Ama ne bileyim malum vajinismus geçmişim olduğu için baş parmaklar korkutuyo biraz. Ben 2parmak da hiç yapamamıştım egzersizlerde.
Çok tatlısın..Fanfini Finfon candır gerisi heyecandır.Senin cilveli hatun olduğun 100 kilometreden belli zaten. Bende adet molasındayım buradaki öğretmenlerime sesleniyorum merak etmeyin herşey kontrolum altında.Adetim bitince devam edicem...
İnşaallah yapabilirim. Başlamam lazım bu hafta. Öyle söyledi. Teşekkür ederimDoktorun hangi ayında yapmanı söylediyse öyle yap. Erken yapman belki riskli olur. Sen rahat yaparsın başparmağınla. Neden dersen zaten vajina hamilelikte yumuşar biraz. Hatta kemikler bile yumuşar. Bedenin, bebeğinin rahatca doğabilmesi için gerekli önlemleri alır. Videolardan görmüşşündür. Perine bölgesi müthiş esneyebiliyor ve seni rahatsız edecek bir durum yok. Hamileler ayakta yapıyor. Bir bacağını yüksek bir yere koy ve doğal yağlarla perine dokusunu besleyerek, önce az baskıyla, kendini alıştırarak masaj yap. Bu gerçekten doğum için çok faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?