• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

@yasen123 cnmm nerdesinn ne durumdasinn artik bu sayfaya yazmiyorsun bi ses verr??

M monalazo çok haklısın eşim ile ilk deneyimimizde bana sende kuruluk var demişti ön sevişme olmuştu ama yeterli değildi demek ıslatmak için ve ya rahatlamam için gevşemem için. Yapmak için yapmıştık resmen. Herşeyi olduya bittiye getiriyordu sonra afedersin 2 İnci denedigimizde penisini vajina ma o kadar sert dayadı ki o kadar çok zorladı ki canım nasıl yandı anlatamam . Ve o günden sonra bir daha denemedik. Çünkü o an o acı aklımdan gitmiyordu. Anlayacağınız vajinismus olmadığım halde beni bu hastalığa iten aslında kendisi oldu. Tabi bende de eksiklik bilgisizlik vardı mesela ıkınmak gerektiğini ve ya kaslarimi sonradan öğrendim. Öğrendim öğrendin de bu korku ile bi türlü deneyemedim....
Ne düşüncesizlik eşinin yaptığı. Kadının vajinismusu devam ediyorsa kesinlikle erkeği suçluyorum. Ya vajinismusa kendileri sebep oluyor ya da bunun üsttesinden gelebilecek davranışlara sahip değiller.

Ucu girdigi zamanlarda tamami girsin diye zorladginzda aciyomuydu sizinde
Tabi acıyordu. Ama aciyinca bekliyordum çıkarmıyordum. Sonra biraz daha sonra yine bekliyordum nefes alıyordum sonra biraz daha. Yarıya geldikten sonra eşim de ilerlemiyordu zaten bu kadar yeter diyordu buna alışalım diyordu. Hakikaten de ona alıştıktan sonra. Anlıyorsun kasmaktan açıyor muş o hisse alışmadığımız için kasıyoruz kuruyor acıyor. Yarıda git gele bir alış bak gör tamamının girmesi daha kolay. Hatta öyle git gel bile daha kolay.

kızlar bir şey soracağım parmak egzersizine başladım bugün parmağımı içeri iterken sert bir şeye çarpıyor yani yolun ortasında üst tarafta böyle kemik gibi Dışı etli sarılmış bir şey bir şişiklik gibi ama sert çok sizde de aynısı oluyor mu lütfen yardım edin nedir bu anlamadım vallahi akşamda denemiştim ama böyle bir şey hissetmedim şuan hissediyorum..

kızlar bir şey soracağım parmak egzersizine başladım bugün parmağımı içeri iterken sert bir şeye çarpıyor yani yolun ortasında üst tarafta böyle kemik gibi Dışı etli sarılmış bir şey bir şişiklik gibi ama sert çok sizde de aynısı oluyor mu lütfen yardım edin nedir bu anlamadım vallahi akşamda denemiştim ama böyle bir şey hissetmedim şuan hissediyorum..
Aynen bende de oldu bende bilmiyorum açıkçası yuvarlak gibi sanki biraz arkada bende anlam veremedim bilen varsa söylesin

Aynen bende de oldu bende bilmiyorum açıkçası yuvarlak gibi sanki biraz arkada bende anlam veremedim bilen varsa söylesin
Calla yalnız olmadığımı bilmek çok güzel canım ben de anlam veremedim ne olduğuna kimse de cevap vermiyor ..

Calla yalnız olmadığımı bilmek çok güzel canım ben de anlam veremedim ne olduğuna kimse de cevap vermiyor ..
Vajinanın içi kıvrım kıvrım, pile gibidir. Yuvarlak dediğiniz doğal kendi yapısı. Girişten sonra aşağıya doğru eğim yapar. Parmağını direk karşıya dayıyorsun, parmağını aşağıya doğru kaydır. O yuvarlağın altından boşluğa gidecek. Anatomik yapısı o şekilde.

Vajinanın içi kıvrım kıvrım, pile gibidir. Yuvarlak dediğiniz doğal kendi yapısı. Girişten sonra aşağıya doğru eğim yapar. Parmağını direk karşıya dayıyorsun, parmağını aşağıya doğru kaydır. O yuvarlağın altından boşluğa gidecek. Anatomik yapısı o şekilde.
Bnde oyle dedim cnm

Çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığınız için ya bilemedim valla nedir o diye peki neden orda aşaağı doğru inmeye çalıştım parmak gidiyor ama o nasıl geçecek ordan o yuvarlar varken anlayamıyorum onu valla

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim artik icin rahtldi vajinismuslugu bi kenara birakiyorum ve zevk almk icin ugrascm bundn snra sirf iliski maksatli degil zevk almak maksatli olacak biz yariya kadar yapiyoruz devami olsun diye kendimi kasmaktan zevk de alamiyordum belki bu sekilde kendiligmden devamida gelir artik vajinismuslugu kenara birakip iliskime yonelcem

Çok teşekkür ederim öncelikle cevap yazdığınız için ya bilemedim valla nedir o diye peki neden orda aşaağı doğru inmeye çalıştım parmak gidiyor ama o nasıl geçecek ordan o yuvarlar varken anlayamıyorum onu valla
canim bnde ilk parmak egzersizi yaparken oyledim ve zarar veririm diye korkmustum buraya yazmistim monaloza ablamiz sagolsun sakinlestirmisti ve vajinanin yapisini anlatmisti bana ici kivrimli vajinanin bi yere takildigini gorunce ikin ikinimca acildigi yeri hissedeceksn hic bir aci yol acilan yerden ittir parmagini orayi gecnce bisluk zaten

canim bnde ilk parmak egzersizi yaparken oyledim ve zarar veririm diye korkmustum buraya yazmistim monaloza ablamiz sagolsun sakinlestirmisti ve vajinanin yapisini anlatmisti bana ici kivrimli vajinanin bi yere takildigini gorunce ikin ikinimca acildigi yeri hissedeceksn hic bir aci yol acilan yerden ittir parmagini orayi gecnce bisluk zaten
Öyle mi dersin canım ya nedir o yumurta gibi şey anlamadım valla sinir oldum moralim bozuldu

Ben sadece oraya kadar kattım parmağımı ne yazık ki bilmediğim için. Kızlık falan değil dimi. Rahim resimlerinde böyle bişey yok ama . Tamam pileli büklüm büklüm ama öyle bi cisim yok

Parmak gidiyor ya bırak dursun o yuvarlak orda...sana bir zararı yok ki. Organ işte. Burnumuz gibi. İki tane deliği var nefes aldığımız. birde lüzumsuz bir ucu var, Soruyormuyuz bu ne diye. O da bir şey işte. kimimizi sevimli kimimizi çirkin gösteren bir et parçası.
:KK70::KK70::KK70:

Parmak gidiyor ya bırak dursun o yuvarlak orda...sana bir zararı yok ki. Organ işte. Burnumuz gibi. İki tane deliği var nefes aldığımız. birde lüzumsuz bir ucu var, Soruyormuyuz bu ne diye. O da bir şey işte. kimimizi sevimli kimimizi çirkin gösteren bir et parçası.
:KK70::KK70::KK70:
Tatlım ama ona bakarsan p..s de girmez düşüncem o benim gerisi önemli değil fizyolojik bir problem olabilir mi diye endişem

Back