- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
Tatlimm mumlardan aparat yapabilirsin 4 adet mum al ve peceteye sarip strecle peceteyle kalinlastir 4 boy aparat hazirla kendine sonuncusu penis boyunda olsunKızlar serçe parmak genişliğinden direk orta parmak genişliğinde olan bir aparata geçtim.(Makyaj fırçasının saplarını kullandım)...Kolay oluyor bana aparat önerirmisiniz.Kendime aparat bulamıyorum.Kolay kayan bir aparat yapma yöntemi tarif edermisiniz?Orta parmaktan kalın olsun.
Canım doğumgünü mumu mu yoksa normal klasik beyaz mum mu.Pamuğa ve streçe sarıyım mı?Tatlimm mumlardan aparat yapabilirsin 4 adet mum al ve peceteye sarip strecle peceteyle kalinlastir 4 boy aparat hazirla kendine sonuncusu penis boyunda olsun
Normal mum cnm ince mumlar varyaa onlardan isteCanım doğumgünü mumu mu yoksa normal klasik beyaz mum mu.Pamuğa ve streçe sarıyım mı?
Muhtemelen olabilirr kastıgım için oluyor ıknmayı hiç denemedim o durumda hiçbişi aklıma gelmio .. eski halime göre daha iyiyim teşekkürler deniceğimmEşiniz eldiven taksın, doktorlar muayene de kullanıyor ya daha rahat oluyo bi de siz ıkındıkca soksun fark etmeden kasıyorsanız kendinizi acıyı ondan hissediyo olabilirsiniz
TEsekkir ederim gercektn dogru kuru kuruya olmuyo ilk egzersize baslmam da esimle deneme sonucunda olmustu denemede uyarilmisti rahat olmustu.Aç interneti erotik bir film izle...egzersizde olsa istekli yaparsan daha başarılı olursun. Bir elinle klitorisini uyararak, diğer elinlede vajina girişi yapabilirsin. Doğal kayganlığınla zorlanmazsın. Kendiliğinden olur herşey. Kurukuruya egzersizde, sevişmekde vajina doğasına aykırı. Orası cinsel bir organ. Zevk almak için tasarlanmış. Onun haricindeki eylemler, rahatsız eder.
Muhtemelen olabilirr kastıgım için oluyor ıknmayı hiç denemedim o durumda hiçbişi aklıma gelmio .. eski halime göre daha iyiyim teşekkürler deniceğimm
Kalınlık daha önemli. İnce bir şeyi rahatlıkla sokarsın zaten. Amaç vajinayı esnetebilmek.Bide bisey sorcam aparatim kalinligi mi onemli uzunlugu mu anlayamadim ben nolur nolmaz diye aparatin bi kismiyla yapiyorum acaba ondan mi olmuyor ki
Bizimde oyle arkadas gibiyiz sanki.Bu durumdan ötürü eşiyle sogukluk yasayan var mı ? Bizim artık evlilikten ziyade ev arkadaslıgına döndü. Karı koca ilişkimiz yok gibi..
Vajiyi yenmeden önce ve yendikten sonra diye evliliğini ikiye ayırırsak, eşinle aranda ne gibi farklılıklar oldu? Aydınlatırmısın bizi.Arkadaslar yenmis biri olarak korkacak birseh yok sadece guvenin kendinize ve basaracagim deyin ben yendim ve su an 4.5 aylik hamileyim
Eşiyle soğukluk yaşayanlar egzersizdemi yapamıyor , yoksa egzersiz yapıp birleşmemi sağlayamıyor?
Egzersiz yapiyorum bi turlu birlesmeyi saglayamiyorum.Eşiyle soğukluk yaşayanlar egzersizdemi yapamıyor , yoksa egzersiz yapıp birleşmemi sağlayamıyor?
ben egzersiz yapamıyorum. Denemekten kaçıyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?