Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenen arkadaşlar ne olur bana yardım edin.ben çarşamba gecesi eşimle gayet rahat birlikte oldum hatta burada yazdım. O gece o kadar sevinmiştim sevinçten uyuyamadım bile.dün gecede denedik oldu ama bu akşam kesinlikle ucu bile girmedi.ne yaptıysam alamadım bir türlü halbuki hiç korkmadım ve katılmadım. Eşim bile şaşırdı artık korkmadigimi görünce ama ne mümkün olmadı. Yine en başami döneceğim ben, buna dayanacak gücüm kalmadı artık. Sil baştanmi olacak herşey ben neden bu kadar uğraşmama rağmen yapamadım, diğerinde şıp diye olmuşken. Acaba bunu yaşayan arkadaşlar varmı, normalmi ilk zamanlar arada olmaması acaba ne olur bilgilendirin beni[/QUOT. Rahat ol ben de yapamamıştım ilk yaptıktan sonra. Şu an bile zorlandığım zamanlar oluyor .sen artık yaptın Ve bitti bu iş.bundan sonra boşuna hırpalarsın kendini
Hoşgeldin canım hangi aşamadasın?Herkese merhaba;
Herkesin birbirine güzel desteğiyle yendiğini görünce bende üye olmak istedim yeni üye oldum ve inşallah bende bu duruma artık tamamen son verebilirim. 4 yıllık evliyim. Allah her bu sıkıntıyla uğraşana yenmeyi nasip etsin inşallah...
Hoşgeldin canım hangi aşamadasın?
Hic egzersiz yapmayi düsünmedinmi cnm bu 4 yıllık süre icerisindeHoşbulduk :)
4 senelik evliyim. İlk başlarda hiç yaklaştırmıyordum bile eşimi. Çok uğraştım kendim çok çabaladım. Yapmadığım şey kalmadı diyebilirim. Yavaş yavaş kendi çabalarımla ilerledim ilk aynaya bakamıyordum bile zamanla bakabildim. Dokunamıyodum içine dokunabildim. Sonra yaklaşmasına izin vermeye başladım.Yaklaşık bi 9 ay önce de zeytinyağını duydum .Bide onunla deneyelim dedik. Ve ilk kez o şekilde alabildim başını falan bikaç cm geçti.Ama kan gelmedi hem de canım çok yandı. Daha sonra sürekli denemeler yaptık. Oluyordu biraz fakat tamamını alamıyordum son kısma gelince ittiriyorum bağırıyorum.Ben son kısma gelemesem de olduğunu sanmıştım.
Çocuk ilk evlendiğimizden beri çok istiyoruz.Olmayınca doktora gittim yumurtam oluşmuyormuş. Onun için ilaç kullandım. Yumurtam oluştu doktor tamam ilişkiye girin dedi. Ben bide bi cesaret bakabilirmisiniz kızlık zarım duruyormu dedim hiç kanamam olmamıştı. Zar zor durdum ve baktı ne yazıkki duruyor dedi. Anladığım kadarıyla sen ilişkiye girememişsin bu ilacı da boşa mı aldın eğer gebe kalmazsan kistin oluşabilir gibi şeyler söyledi. Ve tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne aşamadayım inan ben de şaşırdım bilmiyorum. Kusurabakmayın açık açık yazdım ama..
Hic egzersiz yapmayi düsünmedinmi cnm bu 4 yıllık süre icerisinde
Bir an önce başla cnm bu konuda egzersiz cok önemli vajinusmusun tek ilacı egzersiz bende egzersiz yaparak yendim tabi egzersiz sırasında spreyde kullandimİlk başlarda yapamadım canım. Ama sonradan yapabildim biraz biraz. Şimdi tekrar inşallah en baştan başlayıp yapacağım.
Bir an önce başla cnm bu konuda egzersiz cok önemli vajinusmusun tek ilacı egzersiz bende egzersiz yaparak yendim tabi egzersiz sırasında spreyde kullandim
Tatlim özele gel yardimcı olayimNe güzel canım darısı başımıza inşallah. Egzersizleri tam olarak okuyabileceğim bir yazı var mı acaba? Spreyi de gördüm bugün yazılarda onu da alıyım bende.
Canım bende aynen senin gibi dokunmak bir yana bakamıyordum bile.1 yıllık evliğim hep geçiştirdim.Geçen hafta kafama koydum ve egzersize başladım şuan bende serçe parmak boyundayım ama sana kesin olarak şimdiki gördüklerime göre bildiriğim egzersizle başla ve sakın zeytin yağı, bebe yağı gibi vajinana uyumlu olmayan şeyleri kullanma.(Ki bu maddeler zaten çocuk için sperm buluşmasını engelliyor)...Eczaneden markası hiç önemli değil bir tane su bazlı kayganlaştırıcı jel al ve onunla başla.Off ben ilk zamanlar patlıcak çatlıcak kan gölüne dönecek heryer gibi acayip saçma sapan şeyler düşündüm.Benim oraya dokunmam bile milattı ama gerçekten kendimi aştım ve ilerliyorum yavaş yavaş.Senin başından geçenler zaten senin ileri derecede vajinismus olmadığının göstergesi.Hoşbulduk :)
4 senelik evliyim. İlk başlarda hiç yaklaştırmıyordum bile eşimi. Çok uğraştım kendim çok çabaladım. Yapmadığım şey kalmadı diyebilirim. Yavaş yavaş kendi çabalarımla ilerledim ilk aynaya bakamıyordum bile zamanla bakabildim. Dokunamıyodum içine dokunabildim. Sonra yaklaşmasına izin vermeye başladım.Yaklaşık bi 9 ay önce de zeytinyağını duydum .Bide onunla deneyelim dedik. Ve ilk kez o şekilde alabildim başını falan bikaç cm geçti.Ama kan gelmedi hem de canım çok yandı. Daha sonra sürekli denemeler yaptık. Oluyordu biraz fakat tamamını alamıyordum son kısma gelince ittiriyorum bağırıyorum.Ben son kısma gelemesem de olduğunu sanmıştım.
Çocuk ilk evlendiğimizden beri çok istiyoruz.Olmayınca doktora gittim yumurtam oluşmuyormuş. Onun için ilaç kullandım. Yumurtam oluştu doktor tamam ilişkiye girin dedi. Ben bide bi cesaret bakabilirmisiniz kızlık zarım duruyormu dedim hiç kanamam olmamıştı. Zar zor durdum ve baktı ne yazıkki duruyor dedi. Anladığım kadarıyla sen ilişkiye girememişsin bu ilacı da boşa mı aldın eğer gebe kalmazsan kistin oluşabilir gibi şeyler söyledi. Ve tabi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne aşamadayım inan ben de şaşırdım bilmiyorum. Kusurabakmayın açık açık yazdım ama..
Canım bende aynen senin gibi dokunmak bir yana bakamıyordum bile.1 yıllık evliğim hep geçiştirdim.Geçen hafta kafama koydum ve egzersize başladım şuan bende serçe parmak boyundayım ama sana kesin olarak şimdiki gördüklerime göre bildiriğim egzersizle başla ve sakın zeytin yağı, bebe yağı gibi vajinana uyumlu olmayan şeyleri kullanma.(Ki bu maddeler zaten çocuk için sperm buluşmasını engelliyor)...Eczaneden markası hiç önemli değil bir tane su bazlı kayganlaştırıcı jel al ve onunla başla.Off ben ilk zamanlar patlıcak çatlıcak kan gölüne dönecek heryer gibi acayip saçma sapan şeyler düşündüm.Benim oraya dokunmam bile milattı ama gerçekten kendimi aştım ve ilerliyorum yavaş yavaş.Senin başından geçenler zaten senin ileri derecede vajinismus olmadığının göstergesi.
İlaç verdi depresyon için hissettiğim şeyler vajiyi bastırmak için kendim yapıyormuşum.bu arada vajiyide aileme ve kaynamada anlattım.ne olacaksa olsun dedim.şuan iyi olmayı bekleyip dua edicem kendimi iyi hissettiğim andada yeniden vaji için dra gideceğim.İlacı ilk defa duyuyorum. Faydası olup olmayacağını zaman gösterecek canım hayırlısı olsun @nkayar Sadece ilaç mı verdi başka nasıl bir yol izleyeceksiniz?