• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar serçe parmak genişliğinden direk orta parmak genişliğinde olan bir aparata geçtim.(Makyaj fırçasının saplarını kullandım)...Kolay oluyor bana aparat önerirmisiniz.Kendime aparat bulamıyorum.Kolay kayan bir aparat yapma yöntemi tarif edermisiniz?Orta parmaktan kalın olsun.
Tatlimm mumlardan aparat yapabilirsin 4 adet mum al ve peceteye sarip strecle peceteyle kalinlastir 4 boy aparat hazirla kendine sonuncusu penis boyunda olsun

Tatlimm mumlardan aparat yapabilirsin 4 adet mum al ve peceteye sarip strecle peceteyle kalinlastir 4 boy aparat hazirla kendine sonuncusu penis boyunda olsun
Canım doğumgünü mumu mu yoksa normal klasik beyaz mum mu.Pamuğa ve streçe sarıyım mı?

Eşiniz eldiven taksın, doktorlar muayene de kullanıyor ya daha rahat oluyo bi de siz ıkındıkca soksun fark etmeden kasıyorsanız kendinizi acıyı ondan hissediyo olabilirsiniz
Muhtemelen olabilirr kastıgım için oluyor ıknmayı hiç denemedim o durumda hiçbişi aklıma gelmio .. eski halime göre daha iyiyim teşekkürler deniceğimm

Aç interneti erotik bir film izle...egzersizde olsa istekli yaparsan daha başarılı olursun. Bir elinle klitorisini uyararak, diğer elinlede vajina girişi yapabilirsin. Doğal kayganlığınla zorlanmazsın. Kendiliğinden olur herşey. Kurukuruya egzersizde, sevişmekde vajina doğasına aykırı. Orası cinsel bir organ. Zevk almak için tasarlanmış. Onun haricindeki eylemler, rahatsız eder.
TEsekkir ederim gercektn dogru kuru kuruya olmuyo ilk egzersize baslmam da esimle deneme sonucunda olmustu denemede uyarilmisti rahat olmustu.

Kizlaar bugun esim gececi yarin deneme yapcaz bu sefer yenmek istiyorum birazdan egzersize baslicam uykum gelene kadar yapcam aparatimin bi tanesinide buyuttum onu ilk defa denicem acaba cok egzersiz yaparsam yipratirmiyim orayi kac saat yapmistinz siz en fazla bugun en buyuk aparati bile ikinmadan almaya caliscam dua edin yarin kurtuluyum bnde bu sefer kasmicam cok umudum var insallah son egzersizim olur

Bide bisey sorcam aparatim kalinligi mi onemli uzunlugu mu anlayamadim ben nolur nolmaz diye aparatin bi kismiyla yapiyorum acaba ondan mi olmuyor ki

Bide bisey sorcam aparatim kalinligi mi onemli uzunlugu mu anlayamadim ben nolur nolmaz diye aparatin bi kismiyla yapiyorum acaba ondan mi olmuyor ki
Kalınlık daha önemli. İnce bir şeyi rahatlıkla sokarsın zaten. Amaç vajinayı esnetebilmek.

Bu durumdan ötürü eşiyle sogukluk yasayan var mı ? Bizim artık evlilikten ziyade ev arkadaslıgına döndü. Karı koca ilişkimiz yok gibi.. :(

Arkadaslar yenmis biri olarak korkacak birseh yok sadece guvenin kendinize ve basaracagim deyin ben yendim ve su an 4.5 aylik hamileyim

Arkadaslar yenmis biri olarak korkacak birseh yok sadece guvenin kendinize ve basaracagim deyin ben yendim ve su an 4.5 aylik hamileyim
Vajiyi yenmeden önce ve yendikten sonra diye evliliğini ikiye ayırırsak, eşinle aranda ne gibi farklılıklar oldu? Aydınlatırmısın bizi.

Eşiyle soğukluk yaşayanlar egzersizdemi yapamıyor , yoksa egzersiz yapıp birleşmemi sağlayamıyor?

ben egzersiz yapamıyorum. Denemekten kaçıyorum aslında

AHH CANIM AHH inanırmısın ben varya oraya dokununca dünyadan kopucam sanıyordum.Sana samimi olarak söylüyorum kulak karıştırmak bile daha zor çok ciddiğim.Korkma patlama çatlama olmuyor.Ohoo ben neler düşünüyordum kanıycak, patlıcak uçucam , acıycak diye.Egzersize kulak çubuğuyla başladım şuanda orta parmak boyundan biraz daha kalın aparattayım ve bu tam 1 haftada oldu.Eğer nokta kadar ağrı oluyorsa gel benden hesap sor :)

Kizlar iki ay oncesine kadar rahat bi sekilde kendi ewimde yasiyordum smdi ew aldk ve kaynanamgille beraber oturmaya basladik onceleri rahattim aksama kadar ewde kimse olmuyordu smdi kayin babam isten cikti ve aksama kadar ewde odamim kilidi yok egzersiz de yapamiyorum gece yarisi olmaadan pat diye biri odaya girer diye esli denemede yapamiyoruz hep bugun yarin yapalim diyoruz ama ewde biri varkende rahat edemiyoruz nabcam bilmiyorum o kadar bunaldm ko artik bunalmaktan hic bisey yapasim gelmiyor dun biraz egzersiz yaptim bugun deneme yapacaz diyorum ama bakalm firsat bulursak kayin babam gece yarisina kadar yatmiyor sabahta erkenden kalkiyor umarim bugun erken yatar da deneme yapariz insallah bari su dertten kurtulsam biraz rahatlardim hepsi ust uste bunaldm iyicee Allah hepimizin yardimcisi olsun

Merhaba bayanlar ben bu ay esimle denerken cok az p..s ucu girdi sonra devam etmedik surtunme ile esim vajinanin dsina bosaldi....adetim 3 gun gecikti test aldim ama negatif cikti bu neden kaynaklaniyor olablr ya da gebelik testleri guvenilir oluyor mu kan testi mi yaptrayim...hic bu seklde hamile kalan oldu mu????hamilelik olma ihtimali bar mi daha dogrusu

Kizlar ben egzersiz yapmaya calistimda bazen cok rahatlikla yapa biliyorum.bazende hic yapamiyorum nie boyle oluyor anlamadim...

Back