- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.024
- 53
Kizlar ben egzersiz yapmaya calistimda bazen cok rahatlikla yapa biliyorum.bazende hic yapamiyorum nie boyle oluyor anlamadim...
Egzersizde hangi aşamadasın canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ben egzersiz yapmaya calistimda bazen cok rahatlikla yapa biliyorum.bazende hic yapamiyorum nie boyle oluyor anlamadim...
Kizlar iki ay oncesine kadar rahat bi sekilde kendi ewimde yasiyordum smdi ew aldk ve kaynanamgille beraber oturmaya basladik onceleri rahattim aksama kadar ewde kimse olmuyordu smdi kayin babam isten cikti ve aksama kadar ewde odamim kilidi yok egzersiz de yapamiyorum gece yarisi olmaadan pat diye biri odaya girer diye esli denemede yapamiyoruz hep bugun yarin yapalim diyoruz ama ewde biri varkende rahat edemiyoruz nabcam bilmiyorum o kadar bunaldm ko artik bunalmaktan hic bisey yapasim gelmiyor dun biraz egzersiz yaptim bugun deneme yapacaz diyorum ama bakalm firsat bulursak kayin babam gece yarisina kadar yatmiyor sabahta erkenden kalkiyor umarim bugun erken yatar da deneme yapariz insallah bari su dertten kurtulsam biraz rahatlardim hepsi ust uste bunaldm iyicee Allah hepimizin yardimcisi olsun
Uc parmaga kadar ala biliyorum bazen.bazende bi parmagi zor aliyorum..Egzersizde hangi aşamadasın canım.
Benim hiç bir fark olmadı .eşim sorun etmedi bunu çünkü.sadece ben rahatladım :)Vajiyi yenmeden önce ve yendikten sonra diye evliliğini ikiye ayırırsak, eşinle aranda ne gibi farklılıklar oldu? Aydınlatırmısın bizi.
Keşke ayrı evde oturmaya devam etseydiniz. Dayım ve yengem de geliniyle oturuyor. Ama kendi yatak odalarında bile yatmıyorlar, evin en uç yerindeki salonda, kanepede uyuyorlar ki gelinleri rahatsız olmasın. Bunu akıl edebilmişler. en azından vajiyi yenmeden keşke bir oturmasaydınız. Hani öyle özelinize saygı duyan insanlar olsa neyse de...Kizlar iki ay oncesine kadar rahat bi sekilde kendi ewimde yasiyordum smdi ew aldk ve kaynanamgille beraber oturmaya basladik onceleri rahattim aksama kadar ewde kimse olmuyordu smdi kayin babam isten cikti ve aksama kadar ewde odamim kilidi yok egzersiz de yapamiyorum gece yarisi olmaadan pat diye biri odaya girer diye esli denemede yapamiyoruz hep bugun yarin yapalim diyoruz ama ewde biri varkende rahat edemiyoruz nabcam bilmiyorum o kadar bunaldm ko artik bunalmaktan hic bisey yapasim gelmiyor dun biraz egzersiz yaptim bugun deneme yapacaz diyorum ama bakalm firsat bulursak kayin babam gece yarisina kadar yatmiyor sabahta erkenden kalkiyor umarim bugun erken yatar da deneme yapariz insallah bari su dertten kurtulsam biraz rahatlardim hepsi ust uste bunaldm iyicee Allah hepimizin yardimcisi olsun
ben egzersiz yapamıyorum. Denemekten kaçıyorum aslında
Herhalde motivasyonla ilgili, yapamadığın zamanlar aklın başka şeylere takılmış olabilir. Yaptığın zamanlar da hormonlarının hareketli dönemlerine denk gelmiştir. Şarkı söylerken bile sesimiz herseferinde güzel çıkmaz. Bazan detone de oluruz. Havaya girmekle alakalı. Egzersiz yapacağın zaman seni rahatlatacak bir ortam hazırlamalısın.Kizlar ben egzersiz yapmaya calistimda bazen cok rahatlikla yapa biliyorum.bazende hic yapamiyorum nie boyle oluyor anlamadim...
Canim onceleri iki gune bi kavga idi simdi ise hersey duzene girdi mutluluk artti hersey degisti canm hamile kaldim daha da guzel olduVajiyi yenmeden önce ve yendikten sonra diye evliliğini ikiye ayırırsak, eşinle aranda ne gibi farklılıklar oldu? Aydınlatırmısın bizi.
Aynenn ya aslinda esimde yenmeden beraber oturmayi istemiyordu ama onlarin ew sahibi ewi satinca cikmak zorunda kaldilar bizde beraber oturmak zorinda kaldik sartlar birden degisti bide vajili olanlar anlar tam yenemedigimden herseye aliniyorum bunaliyorum egzersz bile yapmak gelmiyo zaten esimde olursa olur olmazsa olmaz hallerinde hic yardmci olmuyo sagolsun biseyde demiyo ama heralde bn uzulmeyim diye bilemiyorum bn boylede yasarim dio ne kadar daha yasicaksa o boyle yaptikca sadece tk basima ugrasiyo gibi hissediyorum neyse ki bu aksam denicez insallah bu aksam kurtulurum smdi egzersz yapcam biraz snra sprey sikip cagircam insallah bugun biter bu is gerci dunden beri korkmuyorum cok kolay diye deli gibi tekrarlayim durmustum beynim bu sefer inanmistr umarim cok kolay bisey olduguna :))Keşke ayrı evde oturmaya devam etseydiniz. Dayım ve yengem de geliniyle oturuyor. Ama kendi yatak odalarında bile yatmıyorlar, evin en uç yerindeki salonda, kanepede uyuyorlar ki gelinleri rahatsız olmasın. Bunu akıl edebilmişler. en azından vajiyi yenmeden keşke bir oturmasaydınız. Hani öyle özelinize saygı duyan insanlar olsa neyse de...
5 bucuk oldu tam olarak 31 temmuzda ewlnmstmne kadar süredir evlisin ?
Hadi darisi basimiza inşallah Rabbim hepimizin yardmcisi olsunCanim onceleri iki gune bi kavga idi simdi ise hersey duzene girdi mutluluk artti hersey degisti canm hamile kaldim daha da guzel oldu
Kizlar tam olacakken cok buyuk bi aci hissediyorum cekiliyorum neden acaba
Yok cnm kayganlastiricida surduk olmuyo anlamiyorum aparati raht raht aliyor p.. olmuyo vazgctim 1 saaat denedik niye olmuyo anlamıyorumCanım seni hatırladığım kadarıyla sen penis boyunda egzersiz yapıyordun.Kuru olupta,Eşin dik giriyor olmasın?
Üzüldüm canım ya 3 parmak yapıpda eşiyle yapamayan ilk defa duyuyorum. Mantarın filan mı var acaba?O kadar bunaldm ki artik nolacaksa olsn egzersizide birakcam bnde bi faydasi olmadi herseyi denedim bayilir sekilde yattim ondan tam giriyo birden bi aci ile kendimi cektm vajinal kaslari kasmamak icin vucumzdaki baska kaslari kasmamaz gerek diye bi yazi okumustm dislerimi sktm ve el kaslarimi kastim denedm olmadi yavas yavas denedik o sirada ikindim ve nefes alip verdim olmadi p. Hareketszken bn ustte gectim yavas yavas denedm o da olmadi aparati yaptim snra p.. denedim olir diye o da olmadi demekki bnde bi sorun var her olmaysda da surat yapti eşim artik denerken nolur olmazsa kizma diye basliyorum sagolsn yine idare ediyo off niye vajinamzda kas var yaa niye kontrol edemiyoruz
Üzüldüm canım ya 3 parmak yapıpda eşiyle yapamayan ilk defa duyuyorum. Mantarın filan mı var acaba?
Tabi, mantar yüzünden vajina hassas olur. Gece yatarken iç çamaşırı giymemek mantarı önlüyor. Mantar kapalı, nemli ortamlarda gelişir. En iyi ilaç da ev yapımı yoğurt sürmek diye duydum.mantar buna engel mı ? ben vajinal mantar cok sık yasıyorum