Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar canim bugun hic egzesiz yapmak istemiyor acaba ne yapsam ister
Cnm sen olmadigini görünce ümitsizlige kapiliyorsun ve artik yapmak istemiyorsun sakin pes etme bukadar ilerlemişsin devam et

Sanirim
Cnm sen olmadigini görünce ümitsizlige kapiliyorsun ve artik yapmak istemiyorsun sakin pes etme bukadar ilerlemişsin devam et
Bide artik olerlicegime geriliyorum sanirim bugun canim o kadar istemiyodu ki esli deneme gene yapiyim dedim eskiden yarisina kadar aliyodum smdi ucu bile girmedi

Sanirim

Bide artik olerlicegime geriliyorum sanirim bugun canim o kadar istemiyodu ki esli deneme gene yapiyim dedim eskiden yarisina kadar aliyodum smdi ucu bile girmedi
Cnm sprey kullan bak bende sprey kullandim iki defa spreyle iliski yasadim ama suan spreysiz yapabiliyorum

Kullancam caanim spreysz yaparm diy dusunmstum olmadi bide oyle deneyim bide eskiden parmagimi alirken ikiniyordum artik ikinmamaa bile gerek kalmiyor sizce bu gelismemi yaklastim mi sayilir

Kullancam caanim spreysz yaparm diy dusunmstum olmadi bide oyle deneyim bide eskiden parmagimi alirken ikiniyordum artik ikinmamaa bile gerek kalmiyor sizce bu gelismemi yaklastim mi sayilir
Evet cnm cok büyük bir gelisme aslinda hersey bizim bu kafamizda bitiyo yoksa orda sorun yok kasmasak kendimizi hic acı felanda hissetmicez ama helal olsun sana cook yaklaşmışsın zafer yakınnn

Merhaba hayirli sabahlar canlarim Bende size hikayemi anlatmak istiyorum .bende tam 1.5 sene bu hastalikla ugrastim ama allaha sukur 8 ay oldu yendim ve yendikten 3 ay sonra Allahim nasip etti ve su an 17 haftalik hamileyim cok mutluyum

Ayy nee güzel cnmm yaa maşaallah rabbim sağlıkla bebegini kucagina almayi nasip etsin
Insallah en kısa zamanda hayırlısıyla bende hamiş olurum

Durumunu ailene anlatman iyi olmuş. Cahil insanlar değillerse sana destek olurlar. Yol gösterirler.

Kizlar canim bugun hic egzesiz yapmak istemiyor acaba ne yapsam ister
Aç interneti erotik bir film izle...egzersizde olsa istekli yaparsan daha başarılı olursun. Bir elinle klitorisini uyararak, diğer elinlede vajina girişi yapabilirsin. Doğal kayganlığınla zorlanmazsın. Kendiliğinden olur herşey. Kurukuruya egzersizde, sevişmekde vajina doğasına aykırı. Orası cinsel bir organ. Zevk almak için tasarlanmış. Onun haricindeki eylemler, rahatsız eder.

Spreyle ilk girişteki baskı hissini hissediyor musunuz?
Yok cnm hissetmedim hepsini icime alabildigim zamn kücük karnimda bir baskı olustu sanki ama acı degildi.

Ben spreysiz yapmaya çalışıyorum,giriş olmuyor,artık yön mü yanlış ben kasıyorum anlamadım .spreyi Nasıl kullandınız ?

Ben spreysiz yapmaya çalışıyorum,giriş olmuyor,artık yön mü yanlış ben kasıyorum anlamadım .spreyi Nasıl kullandınız ?
Ilk giriste bende zorlaniyordum ve hala tam rahat degilim ilk girisi yaptigin zamn ıkın ve popoya dogru ittir ben öyle yapiyorum spreye gelincede ucunda ince bir cubuk var onu birazcik icine sokuyorsun 4. 5 defa icine 2 defada dısına hızlıca sıkıyorsun biraz yakıyo ama hemn geciyo

KIzlar bende henüz aşamadım ama ilerledim en azından eşimin parmağını albiliorum artık onuda uyuşturucu spreye borçluyum !! Tek sorun duvar dediğimiz yere değince zıplayışlarım bundan nasıl kurtulabilirim neden acı hissediyorumki...

Eşiniz eldiven taksın, doktorlar muayene de kullanıyor ya daha rahat oluyo bi de siz ıkındıkca soksun fark etmeden kasıyorsanız kendinizi acıyı ondan hissediyo olabilirsiniz

Kızlar serçe parmak genişliğinden direk orta parmak genişliğinde olan bir aparata geçtim.(Makyaj fırçasının saplarını kullandım)...Kolay oluyor bana aparat önerirmisiniz.Kendime aparat bulamıyorum.Kolay kayan bir aparat yapma yöntemi tarif edermisiniz?Orta parmaktan kalın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…