Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cozum bulursan bana da soylermisin canim ayni durumdayiz aynii aparatlarin hepsini rahat aliyorum esimde yapiyo ama esli denemede bi ne kadar ittirsekde gitmio ne yapmamz lazim acaba
Yanlış yöne ittirmek gibi teknik bir hata yapıyor olabilirmisiniz. Penisi aşağıya doğru itmeli eşin. Popoya doğru eğimlidir giriş. Girmemesi mümkün değil. Belkide ittirmiyordur. İkinizde o anda tedirginlik yaşıyorsunuz. Biraz dokunup kendiliğinden girmeyince bırakıyorsunuz. Eşin penisle girişi açıp ilerlemeli. Sen mümkün olduğu kadar bayılmış gibi yat. @hanya nın yöntemi buydu. Bunu yapacak aşamaya geldin bence. Gevşeyebilirsin böylelikle. Kafandan acıyı sil. Acısa sert aparatlarla acırdı. Penis ne kadar kanla dolup sertleşse de, üzeri yumuşak süngerimsi bir dokuyla kaplı olduğundan vajina ile çok uyumludur. Acıtmaz. Yenenlerin hepside aparatdan daha kolay olduğunu söylüyor.

Aslında son aşamaya gelip eşleriyle yapamayanlar içime kürt düşürdü egzersizleri yapabilirim kendime güveniyorum ama son aşamaya gelince bende onlar gibi olacağım sanki
Aha şuraya yazıyorum! Peşpeşe yenecekler...sende okuyacaksın. O yüzden sende başla.

Aslında son aşamaya gelip eşleriyle yapamayanlar içime kürt düşürdü egzersizleri yapabilirim kendime güveniyorum ama son aşamaya gelince bende onlar gibi olacağım sanki
Ben şu an sorun yaşıyorum ama yeneceğime inanıyorum, aparatlarıda aşama aşama yaptık. Hemen olmuyor herşey, bence siz bi başlayın egzersizlere. Son aşamaya gelince daha bi cesaretli oluyorsun.

Ben ufak aparatlarla egzersizlere başlayacağım. Peki her gün mü yapmam gerekiyor . Ve ya kegel egzersizi yapmam da gerekli mi

Kendisi ustte yenen arkadaslar bana yardim edermisiniz nasil yaptiginizi soylermisiniz..

Aynen cnm bende şunu söyliyeyim penis hic acitmiyo hatta aparattan daha cook rahat oluyor çünkü penis aparattan yumuşak bir yüzeye sahip

Ben ufak aparatlarla egzersizlere başlayacağım. Peki her gün mü yapmam gerekiyor . Ve ya kegel egzersizi yapmam da gerekli mi
Ben kulak çöpüyle başladım, imkanınız varsa hergün yapın, size kalmış bi şey . Ne kadar çok egzersiz yaparsanız o kadar çabuk yol alırsınız.

Egzersizi düzenli yapmalısın. Kegelide nasıl yapılacağını internetden araştır. Cem keçenin güzel bir videosu var bu konuda.

Kızlar....vajina kesiti diya yazın googleye. Görseller gelecek. Bu görseller dik pozisyonda. Görselleri yatar pozisyonda hayal edin, vajinanın, yani penisin girdiği dölyolunun popoya doğru ne kadar eğimli açıda durduğunu görürsünüz.

Tabi canım, siz egzersizden sonra penis denediniz mi hiç? Benim aklıma o geldi .
Evet cokk hatta bi keresinde egErsz yaptm sonra esli deneme yaptim olmadi o sirada niye olmuyo diye bakiyim dedim parmagimla ve aparatla denedim oldu ama esli denem olmuyor

Kusura bakmayın bu resmi ekledim çizim diye. Bana çok faydası olmuştu.

Yenen arkadaşlar ne olur bana yardım edin.ben çarşamba gecesi eşimle gayet rahat birlikte oldum hatta burada yazdım. O gece o kadar sevinmiştim sevinçten uyuyamadım bile.dün gecede denedik oldu ama bu akşam kesinlikle ucu bile girmedi.ne yaptıysam alamadım bir türlü halbuki hiç korkmadım ve katılmadım. Eşim bile şaşırdı artık korkmadigimi görünce ama ne mümkün olmadı. Yine en başami döneceğim ben, buna dayanacak gücüm kalmadı artık. Sil baştanmi olacak herşey ben neden bu kadar uğraşmama rağmen yapamadım, diğerinde şıp diye olmuşken. Acaba bunu yaşayan arkadaşlar varmı, normalmi ilk zamanlar arada olmaması acaba ne olur bilgilendirin beni

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba cnm benimde ilk baslarda öyle olmustu 3 defa rahat yaptim ama sonrasi yine zorlandim hepsi alamiyordum icime sonraki günler yine deniyordum yavaş yavaş oluyordu simdide pek iyi sayılmam ilk girisi biraz zor yapiyorum ama tamamini alabildikten sonra git gel yapiyorum zamanla alisiyor orası korkma cnm sen bukadar yol katetmişsin başa dönmek olmaz bide ön sevismeyi uzun tut bebe yağı kullan ilk girisite ıkın biraz girdimi yavaş yavaş gerisi gelir

Merhaba cnm benimde ilk baslarda öyle olmustu 3 defa rahat yaptim ama sonrasi yine zorlandim hepsi alamiyordum icime sonraki günler yine deniyordum yavaş yavaş oluyordu simdide pek iyi sayılmam ilk girisi biraz zor yapiyorum ama tamamini alabildikten sonra git gel yapiyorum zamanla alisiyor orası korkma cnm sen bukadar yol katetmişsin başa dönmek olmaz bide ön sevismeyi uzun tut bebe yağı kullan ilk girisite ıkın biraz girdimi yavaş yavaş gerisi gelir

Canim sakin ol aklına öyle kötü şeyler getirme ... bir kere o ilk geceyi atlattin ya inan artık gerisi gelir o an heyecandan falan olmamıştır bende 2. De 2 saat ugrasmistim ve hala hepsini alamıyorum. Girisde çok yavaş bir şekilde yapıyorum kendimi kasmamak için sakin olmaya çalış canım acı yok zevk alicani düşünerek basla

Teşekkür ederim arkadaslar içimi rahatlatıniz. Umarım artık tamamen çıkarırım hayatimdan bu illeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…