İlk geceyi yaşamış miydin daha önce
İnşAllah patate ah inşAllah,sihirli bir değnek değmiş gibi değişse hayatım,vajiyi yaşadıklarımı bu 4 yılda geçtğim bütün yolları düşünüyorum da en çok eski beni özlüyorum.şuan eski benim inancına umuduna okadar çok ihtiyacım varki,kalkıp silkelenmeye ihtiyacım var,çok yanlızım bilen arkadaşlarım var hiç birisi yardım edecek bişe yapmadı vah vah tüh tüh geçiştirdiler,halbuki desteğe ihtiyacım vardı benim,sürekli soruln çocuk soruları susmayan derdi bitmeyen bi kaynana arada kalıp beni yıpratan bi koca ve herşeyi takan bi benle geldiğim sonuç bu işte.vajiyle 4 yıl vajiyle geçmiş bisürü kötü anı zor zaman..çocuk sorularından bıktım insanların çocuğum olmuyormuş gibi davranmasndanda bıktım ama hiçbiriside umurumda değil artık kendimi iyi hissetmekden başka bişe istemiyorum artık.mutlu olmak istiyorum ben iyi olmak istiyorum.iyileşmek istiyorum.
Evlendiginden beri eşinle birliktelik yaşamadiysan bu kızlık zarındır. Ne kadar süredir evlisin
Canim hangi pozisyonda deniyorsunuzVazgeçmek gibi bi şeçenek yok zaten . Ama yorulduk baya , bitseydi bi hayırlısı ile ...
Belinin altınada bir yastık koymayı ihmal etme canım. Bol kayganlaştırıcı, bol ön sevişme, doğru pızisyon, eşinde biraz bilinçli davranır, kararlı olursa bu iş olur. Erkekde bir yumuşama görünce, bu bizimde kararlılığımızı olumsuz etkiliyor bence. Birazcık ipleri ele almalılar.Ben yatağın ucuna geliyorum eşim ayakta ben bu pozisyondan başka bir pozisyonda yapabileceğimi düşünmüyorum
Kesinlikle katıyorum benim eşim aylarca bana bıraktı ne zaman hazır olursa söyle o zaaman olsun diye. Ben kendi kendimi nasıl hazırlayayım. Sanki İlişkiyi tek başına yaşıyormuşum gibi... belki de o kadar ara vermek beni bu derece korkuttu önceden en azından deneyebiliyordum. Suan onu bile yapamıyorum...Belinin altınada bir yastık koymayı ihmal etme canım. Bol kayganlaştırıcı, bol ön sevişme, doğru pızisyon, eşinde biraz bilinçli davranır, kararlı olursa bu iş olur. Erkekde bir yumuşama görünce, bu bizimde kararlılığımızı olumsuz etkiliyor bence. Birazcık ipleri ele almalılar.Oyuncu, kandırıkcı olmalılar. Ama tam tersi hemen tırsıveriyorlar!
Hazırlaması gereken de o, ikna etmesi gerekende...erkeğin evliliğine sahip çıkması lazım.Kesinlikle katıyorum benim eşim aylarca bana bıraktı ne zaman hazır olursa söyle o zaaman olsun diye. Ben kendi kendimi nasıl hazırlayayım. Sanki İlişkiyi tek başına yaşıyormuşum gibi... belki de o kadar ara vermek beni bu derece korkuttu önceden en azından deneyebiliyordum. Suan onu bile yapamıyorum...
Cozum bulursan bana da soylermisin canim ayni durumdayiz aynii aparatlarin hepsini rahat aliyorum esimde yapiyo ama esli denemede bi ne kadar ittirsekde gitmio ne yapmamz lazim acabaMerhaba kızlar, aparatların en büyük boyuna kadar eşimle yapabiliyorum. Penis denemesinde olmuyor , girmiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var?
Tabi canım, siz egzersizden sonra penis denediniz mi hiç? Benim aklıma o geldi .Cozum bulursan bana da soylermisin canim ayni durumdayiz aynii aparatlarin hepsini rahat aliyorum esimde yapiyo ama esli denemede bi ne kadar ittirsekde gitmio ne yapmamz lazim acaba
Alkol işe yaramaz. Ben bir küçük rakı içmiştim, her yer fırıldak gibi döndü. Çakırkeyif oldum. Kalktım oynadım falan, ama o işe sıra gelince yine eşimi ittim.Ya ben anestol pomad sürdüm çok bi yanma olmadı ama korkudan deniyemedim. Benim psokoljikNe bilim alkol alsam ise yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?