nkayar çok üzüldüm. Neden kendini böyle bıraktın. Şu yazdıklarından yoğun bir depresyon yaşıyor izlenimi edindim. Kendini sadece sen kurtarabilirsin. Lütfen biraz mutlu olmak için çaba göster. bu olumsuz duyguları hissetmene sebep nedir. Belkide bu seni aşan bir durumdur. bir psikiyatri ya da aile terapistine git. Bir arkadaşım. Bana unutmak mı affetmek mi diye bir kitap önermilşti. Beni her gördüğünde okudunmu diye hatırlatıyordu. kısmetse bugün, o kitabi kendime yeni yıl hediyesi olarak alacağım. Sende alıp bir oku. Evliliğini tahlil etmene yardımı olur. Bu kadar mutsuzsan eşinle aranda iletişim problemleri olduğunu düşünüyorum. Sana destek olmuyor. Yada üzerine düşeni sen yapamıyorsun, ruhsal olarak çöküntü yaşıyorsun. Bu da evliliğini etkiliyor. seni mutsuz ediyor. Vajinismusu yenmek için düzenli bir çaba sergilemediğini kendin söylemiştin. Ama bu durumu tersine çevirebilirsin.
Şimdi işe gitmeliyim. Kendini sakın yalnız hissetme. Bizler varız ve seni anlıyoruz. Yaşadığın duygulara yabancı değiliz. Ama bir şey yap kendin için. Bunu yapabilirsin....senin hayatın. Kimsenin değil. Eşinin de değil. Sadece senin hayatın. O hayatı kendine zehir etme!