• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

nkayar nkayar çok üzüldüm. Neden kendini böyle bıraktın. Şu yazdıklarından yoğun bir depresyon yaşıyor izlenimi edindim. Kendini sadece sen kurtarabilirsin. Lütfen biraz mutlu olmak için çaba göster. bu olumsuz duyguları hissetmene sebep nedir. Belkide bu seni aşan bir durumdur. bir psikiyatri ya da aile terapistine git. Bir arkadaşım. Bana unutmak mı affetmek mi diye bir kitap önermilşti. Beni her gördüğünde okudunmu diye hatırlatıyordu. kısmetse bugün, o kitabi kendime yeni yıl hediyesi olarak alacağım. Sende alıp bir oku. Evliliğini tahlil etmene yardımı olur. Bu kadar mutsuzsan eşinle aranda iletişim problemleri olduğunu düşünüyorum. Sana destek olmuyor. Yada üzerine düşeni sen yapamıyorsun, ruhsal olarak çöküntü yaşıyorsun. Bu da evliliğini etkiliyor. seni mutsuz ediyor. Vajinismusu yenmek için düzenli bir çaba sergilemediğini kendin söylemiştin. Ama bu durumu tersine çevirebilirsin.
Şimdi işe gitmeliyim. Kendini sakın yalnız hissetme. Bizler varız ve seni anlıyoruz. Yaşadığın duygulara yabancı değiliz. Ama bir şey yap kendin için. Bunu yapabilirsin....senin hayatın. Kimsenin değil. Eşinin de değil. Sadece senin hayatın. O hayatı kendine zehir etme!
En büyük neden vajinismus 4 yılı vajiyle geçirmek ve onun benden götürdükleri..Evliliğimin ilk zamanlarını düşünüyorumda ne kadar gereksiz yere üzmüşm kendimi ama vajiyseniz bunu anlamanız baya zaman alıyor çok takıntılı ve duygusal oluyorsunuz.Çaresizlik içinde kıvranıyorsunuz terapistede gittim üstelik olmadı aşamadım.aşamadıkça daha çok dibe çöktüm.

Yeni üyeyim ama çoktan takip ediyorum sizleri. Spreyi bulamıyorum ya kargoyla yollasa bulan biri bana

Vemcaine pump diye bir sprey tatlim sıktıgn yeri uyusturuyo normalde ağızda dis icin kullaniliyormus
Sen denedin mi ise yarar mı bu. Ve eşime de sıkıntı yaratmaz mi emla kullandı arkadaşım malesef eşin de sertleşme sorunu yaratti

Sen denedin mi ise yarar mı bu. Ve eşime de sıkıntı yaratmaz mi emla kullandı arkadaşım malesef eşin de sertleşme sorunu yaratti
Ya canım seni uyusturdugu gibi eşinde uyusuyor spraydede anestol kremdede aynı oluyor spreyi sknca hemen yapmaya çalış eşinde tam etki göstermeden tabi bende spreyle yendim ama eşim uyusmustu çok az his olmuş onda tabi sertleşmede de sknti oluyor

En büyük neden vajinismus 4 yılı vajiyle geçirmek ve onun benden götürdükleri..Evliliğimin ilk zamanlarını düşünüyorumda ne kadar gereksiz yere üzmüşm kendimi ama vajiyseniz bunu anlamanız baya zaman alıyor çok takıntılı ve duygusal oluyorsunuz.Çaresizlik içinde kıvranıyorsunuz terapistede gittim üstelik olmadı aşamadım.aşamadıkça daha çok dibe çöktüm.

Canim benim okudum cok uzuldum .s vajinismus gercekten buyuk bir sorun evlilikte haklisin ama asamayacak degilsin ya bastan baslarsin en bastan. Hic bilmiyormus gibi. Once egzersize baslarsin kulak copunden en sona kadar. Basarabilirsin yeterki iste. Bak 4 yil cok uzun bir sure ama gec kalmis sayilmazsin. Sonucta hersey sende basladi sende bitecek. En basindan basla bir defter tut ne yapman gerekiyor diye basla o gun ne yaptin ertesi gun ne yapican hissettiklerin duygularin kaygilarin sevinclerin ilerledikce daha cok yazicaksin her geri donup okudugunda daha hirslanicaksin. Inan bana asabilirsin bunu basarabilirsin. Kimse caresiz degildir ancak ve ancak care kendisidir. Sana senden baska ilac kimse olamaz. Toparlan kendine gel. Yeni bir yilada giricez guzel umutlarin olsun ve basla ne yapmissin ne yapmamissin hic dusunme sadece en bastan basla ve inan 1 ayda yeniceksin

Canim benim okudum cok uzuldum .s vajinismus gercekten buyuk bir sorun evlilikte haklisin ama asamayacak degilsin ya bastan baslarsin en bastan. Hic bilmiyormus gibi. Once egzersize baslarsin kulak copunden en sona kadar. Basarabilirsin yeterki iste. Bak 4 yil cok uzun bir sure ama gec kalmis sayilmazsin. Sonucta hersey sende basladi sende bitecek. En basindan basla bir defter tut ne yapman gerekiyor diye basla o gun ne yaptin ertesi gun ne yapican hissettiklerin duygularin kaygilarin sevinclerin ilerledikce daha cok yazicaksin her geri donup okudugunda daha hirslanicaksin. Inan bana asabilirsin bunu basarabilirsin. Kimse caresiz degildir ancak ve ancak care kendisidir. Sana senden baska ilac kimse olamaz. Toparlan kendine gel. Yeni bir yilada giricez guzel umutlarin olsun ve basla ne yapmissin ne yapmamissin hic dusunme sadece en bastan basla ve inan 1 ayda yeniceksin
İnşAllah patate ah inşAllah,sihirli bir değnek değmiş gibi değişse hayatım,vajiyi yaşadıklarımı bu 4 yılda geçtğim bütün yolları düşünüyorum da en çok eski beni özlüyorum.şuan eski benim inancına umuduna okadar çok ihtiyacım varki,kalkıp silkelenmeye ihtiyacım var,çok yanlızım bilen arkadaşlarım var hiç birisi yardım edecek bişe yapmadı vah vah tüh tüh geçiştirdiler,halbuki desteğe ihtiyacım vardı benim,sürekli soruln çocuk soruları susmayan derdi bitmeyen bi kaynana arada kalıp beni yıpratan bi koca ve herşeyi takan bi benle geldiğim sonuç bu işte.vajiyle 4 yıl vajiyle geçmiş bisürü kötü anı zor zaman..çocuk sorularından bıktım insanların çocuğum olmuyormuş gibi davranmasndanda bıktım ama hiçbiriside umurumda değil artık kendimi iyi hissetmekden başka bişe istemiyorum artık.mutlu olmak istiyorum ben iyi olmak istiyorum.iyileşmek istiyorum.

Valla benim iliskimde bir sorun yaratmadı zaten iliski sırasinda sadece 2 defa kullandim sonra gerek kalmadı şuan spreysiz yapabiliyorum cnm

İnşAllah patate ah inşAllah,sihirli bir değnek değmiş gibi değişse hayatım,vajiyi yaşadıklarımı bu 4 yılda geçtğim bütün yolları düşünüyorum da en çok eski beni özlüyorum.şuan eski benim inancına umuduna okadar çok ihtiyacım varki,kalkıp silkelenmeye ihtiyacım var,çok yanlızım bilen arkadaşlarım var hiç birisi yardım edecek bişe yapmadı vah vah tüh tüh geçiştirdiler,halbuki desteğe ihtiyacım vardı benim,sürekli soruln çocuk soruları susmayan derdi bitmeyen bi kaynana arada kalıp beni yıpratan bi koca ve herşeyi takan bi benle geldiğim sonuç bu işte.vajiyle 4 yıl vajiyle geçmiş bisürü kötü anı zor zaman..çocuk sorularından bıktım insanların çocuğum olmuyormuş gibi davranmasndanda bıktım ama hiçbiriside umurumda değil artık kendimi iyi hissetmekden başka bişe istemiyorum artık.mutlu olmak istiyorum ben iyi olmak istiyorum.iyileşmek istiyorum.
@nkayar patate'nin de dedigi gibi bak yeni bir yila giriyoruz kendine hayatina yeni bir sayfa aç ve gerekirse herseye yeniden başla, ben seni cok iyi anliyorum benim de 2 buçuk yil oldu henüz yenemedim ama çabaliyorum beynime hep olumlu mesajlar göndermeye calisiyorum yapicam olacak herkes yapiyor ben de yapabilirim diyorum böyle dedikce egzersizlerde ilerledim eşli denemenin cok ustune düsemedik sadece. Sen de yeniceksin burda yenemeyen kimse kalmayacak ben inaniyorum ve şunu unutma biz derdimizi kimseye anlatamiyoruz ama şu foruma girip mesajlari her okudugumda mutlu oluyorum umut buluyorum destek goruyorum sen de yalniz degilsin bunu unutma ve lutfen kendini yalniz hissetme. Hepimiz icin mutlu bir yil yeni bir baslangic olsun 2017:) yenemeyen herkes yensin bebiş isteyen herkes bebiş sahibi olsun buarada suan hamile olan tüm anne adaylarimiz da bebişlerini sağ saglim kucaklarina alsinlar inşallah. Hersey gönlumuzce olsun, umudunuzu kaybetmeyin, "umut etmek" bizim en büyük gücümüz.

Merhaba cnm yorumlarini okudumda cok üzüldüm bende ayni sorunları 1 yıl yasadim ve buraya 1 aydırki üye olmusum çook şükür yendim bu illeti tabi burdaki arkadaslarim sayesinde bana cook destek oldular hic sıkılmadan yorulmadan sorularimi cevapliyorlardi hepsinden allah razı olsun bende aynı senin gibi ağır bir depresyon geciriyordum esimle hergün kavga ediyorduk cevreden sürekli hamile degilmisin sorulari cook bunalima girmistim kimseyede derdimi anlatamiyordum taaa ki buraya üye olana kadar bak cnm ben sana destek olmak isterim her türlü konuda bana özelden msj atabilirsin cünkü bu gibi durumlarda insanin icini dökmesi lazim birileriyle dertlesmesi lazim ben herzamn burdayim arkadasim seve seve sana yardimci olurum.

Canım benim ya çok üzüldüm . Yaşamayan hiç kimse anlayamaz bu derdi herkes konuşuyor yok sorun sende ne kadar cesaretsizsn dişini sık 1 dakikalık birşey hani yok mu bişeyler çocuk düşünmüyorum musunuz falan filan... Ben sadece 6 aydır yaşıyorum ve bu kargaşanın içindeyim. Senin yaşadığın psikoloji daha zor Allah yar ve yardımcın olsun. Ama sana diyeceğim şu ki asla erteleme iyi bir doktor bul ve git. Ben bir defa aradım doktoru çok pahalıydı nerdeyse 4 bin falan dedi doktor. Bu parayı vereceğime bi ömür gitmem doktora dedim. Halbuki tedavi olanların yazısını okuyorum yıllardır çektiğim yaşadığım şeylere değmezmiş keşke en başından gitseydim bu kadar yıpranmazdm diye yazmış herkes.

Kadin doguma gittim acti bakti herangi bi sorun yok sen izin vermiosn dedi yolladi hic bise yapmadi zaten pismanda oldum uc hastayi ayni anda aliyor diger hastalatin icinde dedi zaten zor soyledim boyle sesli sesli soyledi sinir oldum
Bana da aynısını dedi . Birde özel hastanedeki doktor.

Bu atlattım diyen kadınları gördükçe inanın çok seviniyorum ve umudum artıyor. İnşallah ben ve burdaki arkadaşlarım da bir an önce atlatırız. :(

Bayanlar yaklaşık 2 saat önce serçe parmağı boyunda bir aparatla egzersiz yaptım.Şimdide hafif şiddette baya baya kanamam başladı, Adetime daha 7 gün var.Sizce nedendir?

Bayanlar yaklaşık 2 saat önce serçe parmağı boyunda bir aparatla egzersiz yaptım.Şimdide hafif şiddette baya baya kanamam başladı, Adetime daha 7 gün var.Sizce nedendir?
İlk geceyi yaşamış miydin daha önce

Back