• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İlk geceyi yaşamış miydin daha önce

Yok canım 1 hafta oldu egzersize başlayalı.Kulak çubuğundan başlamıştım.Büyülterek devam ediyordum.Bugün ortalama serçe parmağı kadar bir aparatla hafif egzersiz yaptım.Aradan 2 saat geçti kanama başladı.Ama öyle şarıl şarıl değil.Ağrım sızımda yok.Adetime daha 1 hafta felan vardı.

Evlendiginden beri eşinle birliktelik yaşamadiysan bu kızlık zarındır. Ne kadar süredir evlisin

İnşAllah patate ah inşAllah,sihirli bir değnek değmiş gibi değişse hayatım,vajiyi yaşadıklarımı bu 4 yılda geçtğim bütün yolları düşünüyorum da en çok eski beni özlüyorum.şuan eski benim inancına umuduna okadar çok ihtiyacım varki,kalkıp silkelenmeye ihtiyacım var,çok yanlızım bilen arkadaşlarım var hiç birisi yardım edecek bişe yapmadı vah vah tüh tüh geçiştirdiler,halbuki desteğe ihtiyacım vardı benim,sürekli soruln çocuk soruları susmayan derdi bitmeyen bi kaynana arada kalıp beni yıpratan bi koca ve herşeyi takan bi benle geldiğim sonuç bu işte.vajiyle 4 yıl vajiyle geçmiş bisürü kötü anı zor zaman..çocuk sorularından bıktım insanların çocuğum olmuyormuş gibi davranmasndanda bıktım ama hiçbiriside umurumda değil artık kendimi iyi hissetmekden başka bişe istemiyorum artık.mutlu olmak istiyorum ben iyi olmak istiyorum.iyileşmek istiyorum.

Evet bak yapabilirsin basarabilirsin. Mutlu olucaksin tabiki. Silkelenip kendine gelmissin zaten ufacik bi adim kalms ama bunuda cozuceksin sadece geri kalan biraz daha caba. Canim bak herseyi unutup bastan almalisin bastan baslarsan ins cozersin. Birak oyle arkadaslari kendine don kendin en iyi arkdsn olursun ztn en guzeli ne biliyor musun zaman ama bosa gecen degl senin vazgecmedigin zaman bugunu ve yarini gecir ptesi en bastan baslaaa canm inan hepimiz yanndayiz

Merhaba kızlar, aparatların en büyük boyuna kadar eşimle yapabiliyorum. Penis denemesinde olmuyor , girmiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var?

Aparatı eşin girdiriyorsa neden olmasın ki. Biraz daha deneyin. Girmedi diye vazgeçmeyin. Belki, penise sıra gelince kasıyorsun farkında olmadan. Aparatla biraz denedikten sonra sen üstde olup penisi almaya çalış. Eşin seni rahatlatmaya çalışsın.
Penisi popo yönünde ittirdiğinize de emin olun. Belinin altına bir yastık koyarsan sen altdaykende rahat olur. Deneyin işte! Bir pozisyona bağlı kalmayın. Vazgeçmenize gerek yok. Sonuca ulaşmanız çok az kalmış.

Vazgeçmek gibi bi şeçenek yok zaten . Ama yorulduk baya , bitseydi bi hayırlısı ile ...

Ben yatağın ucuna geliyorum eşim ayakta ben bu pozisyondan başka bir pozisyonda yapabileceğimi düşünmüyorum☹️

Ben yatağın ucuna geliyorum eşim ayakta ben bu pozisyondan başka bir pozisyonda yapabileceğimi düşünmüyorum☹️
Belinin altınada bir yastık koymayı ihmal etme canım. Bol kayganlaştırıcı, bol ön sevişme, doğru pızisyon, eşinde biraz bilinçli davranır, kararlı olursa bu iş olur. Erkekde bir yumuşama görünce, bu bizimde kararlılığımızı olumsuz etkiliyor bence. Birazcık ipleri ele almalılar. :KK58: Oyuncu, kandırıkcı olmalılar. Ama tam tersi hemen tırsıveriyorlar! :KK43:

Belinin altınada bir yastık koymayı ihmal etme canım. Bol kayganlaştırıcı, bol ön sevişme, doğru pızisyon, eşinde biraz bilinçli davranır, kararlı olursa bu iş olur. Erkekde bir yumuşama görünce, bu bizimde kararlılığımızı olumsuz etkiliyor bence. Birazcık ipleri ele almalılar. :KK58: Oyuncu, kandırıkcı olmalılar. Ama tam tersi hemen tırsıveriyorlar! :KK43:
Kesinlikle katıyorum benim eşim aylarca bana bıraktı ne zaman hazır olursa söyle o zaaman olsun diye. Ben kendi kendimi nasıl hazırlayayım. Sanki İlişkiyi tek başına yaşıyormuşum gibi... belki de o kadar ara vermek beni bu derece korkuttu önceden en azından deneyebiliyordum. Suan onu bile yapamıyorum...

Kesinlikle katıyorum benim eşim aylarca bana bıraktı ne zaman hazır olursa söyle o zaaman olsun diye. Ben kendi kendimi nasıl hazırlayayım. Sanki İlişkiyi tek başına yaşıyormuşum gibi... belki de o kadar ara vermek beni bu derece korkuttu önceden en azından deneyebiliyordum. Suan onu bile yapamıyorum...
Hazırlaması gereken de o, ikna etmesi gerekende...erkeğin evliliğine sahip çıkması lazım.
Aklıma güzel bir örnek geldi. Hemde yaşanmış...
Bir gün işyerimin kapısınin kilidine anahtar bir türlü girmedi. Kaldık dışarda. Eşim anahtarı innatla girdirmeye çalıştı, kapıyı yerinden oynatmak için salladı vs. Esnaf bir arkadaşım da aynı şekilde anahtarı girdirmek için uğraştı. O da arada kapıyı zorlayıp durdu. Ordan geçen iki kişide kilide aynı muameleyi yaptı. Kapıyı neredeyse yerinden sökmete çalıştılar. İki saat boyunca kapının önünde uğraştık. Açamadılar. Tamam bende açamadım. İtiraf edeyim. Anahtarı kilidin deliğine doğru itmeye çalışıp durdum. Anahtar bir türlü girmiyor...sonra başka bir esnaf arkadaşım geldi ve herkesi kenara çekti. Akşam olduğu için cep telefonunun fenerini açtı ve anahtar deliğini inceledi. Daha hiç anahtarı almadı bile eline. Gitdi kendi dükkanından ince bir makas getirdi. Bunun dili düşmüş, yolu tıkamış, o yüzden anahtar girmiyor diyerek makasın ucuyla düşen dili kaldırdı, sonra anahtarı mal mal duran eşimin elinden alıp kilide kolaylıkla sokuverdi ve kapıyı açtı.
Demem o ki doğru bir yol izlenince açılmayacak kapı yoktur.

Merhaba kızlar, aparatların en büyük boyuna kadar eşimle yapabiliyorum. Penis denemesinde olmuyor , girmiyor nerde hata yapıyorum bilmiyorum ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var?
Cozum bulursan bana da soylermisin canim ayni durumdayiz aynii aparatlarin hepsini rahat aliyorum esimde yapiyo ama esli denemede bi ne kadar ittirsekde gitmio ne yapmamz lazim acaba

İşte bazen onu da suçluyorsun bazen ise kendimi. Çoğu zaman kendi kendimi suçlayıp hırpalayıp ağlayıp zırlıyorum. O ise niye bu kadar takıyorsun takma diyor. Onun rahatlığı bile beni rahatsız ediyor artık. Bazen burda yazılanları okuyup yapicam diyorum o an aklıma gelince korkuyorum bunu nasıl yaparım diyorum. Bana yardım edin lütfen ...

Cozum bulursan bana da soylermisin canim ayni durumdayiz aynii aparatlarin hepsini rahat aliyorum esimde yapiyo ama esli denemede bi ne kadar ittirsekde gitmio ne yapmamz lazim acaba
Tabi canım, siz egzersizden sonra penis denediniz mi hiç? Benim aklıma o geldi .

Ya ben anestol pomad sürdüm çok bi yanma olmadı ama korkudan deniyemedim. Benim psokoljik :KK43: Ne bilim alkol alsam ise yarar mi
Alkol işe yaramaz. Ben bir küçük rakı içmiştim, her yer fırıldak gibi döndü. Çakırkeyif oldum. Kalktım oynadım falan, ama o işe sıra gelince yine eşimi ittim.
Egzersiz yapmıyormusun? Egzersizle yenersin ancak. Sen bakma egzersizde son aşamaya geldikleri halde eşli yapamayanlara.. onların da iyi . neşeli, umutlu, kabına sığmayan mesajlarını okumamıza az kaldı.

Aslında son aşamaya gelip eşleriyle yapamayanlar içime kürt düşürdü egzersizleri yapabilirim kendime güveniyorum ama son aşamaya gelince bende onlar gibi olacağım sanki :(

Back