Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Dene canım, herkes aynı değil. Yanma falan hissedersen ertelersin bir kaç gün. Belkide hiç zorlanmazsın. Denemekten ne çıkar.
Kizlar mrb reglm bugun bitti sayfada iki uc gun ara verin demissiniz vermesek basarisiz mi olur egzersizler bn bu ay cook hirslandim hic ara vermeden calisip yenmek istiyorum
herkes aynı değil canım ben reglim bittikten sonra nedense acı duymustum 2 gun falan yapmadım sonra yaptım sende bı dene eger acı falan yoksa devam et ama zorlanma yaşarsan sana tavsiyem 2 gun bekle

Belki faydasi dokunur ben de nasil yendigimi anlatayim.parmak egzersizleri evet yaptm ancak yeterli olmadi.ben dogum videosu izledim normal dogum videosu.ilk defa ondan sonra esimle birlikte olabildik.burdan cocuk cikiyor yahuuu dedim o kafa cikiyorsa buda girebilir ne var onda dedm.denerkende icimden hep bunu geçirdim ekstra nefes egzersizi ve bu birlikteliği istedigime kendimi inandirarak basardm sonunda.aci duymayip zevk alacagima inandirdm kendimi

CAnim bn egzersize baslamadan sprey almistim ama egzersz yapmadgmde icine sokamamistm yani disina sktm spreyi haliyle yapamadim bnde ilk iliskimde sprey skmk istiyorum ama hani orayi hisstmemem bni cok rahatsz etmisti bide ben iliskid3n korkmuyorum canim acisada girsn diye ugrasiyorum ama kaslarim acilmadigi icin girmiyor acaba sprey kaslarida mi uyusturuyor yani sksam kaslarim yine kasilir mi kasilmaz mi

Spreyin uyuşturması yönünden evet doğru uyuşturuyor.Tek sıkıtı ilk sıktığın zaman cayır cayır yanması ve sprey soğuk olduğu için insanı geriyor.Ucunda uzun bir çubuk var , o çubuktan sprey sert bir şekilde fısladığı için garip oluyorsun.Bence ilk kullanıcaklar o bölgeyi alıştırmak için temiz hijyenik birşeye spreyi sıksınlar ve vajina içine sürmeden ,vajina çevresine sürsünler.En azından kızarttıp kızartmadığını görürsünüz.

hımmm ya canim kasları uyusturyor mu bilmiyorum ama ben yaparken acı olmadıgı için kendimi rahat bırakmısım farkında bile değildim bunun bir baktım girmiş ama benim spreyin etkisi baya geçmişti ozamn sedece kendimi tatmin etmek için kullanmıştım ama inan spreyin ucundaki çubuk var ya o daha çok can yakıyor bana şuan sprey sık desen sıkamam korkarım penis can yakmıyor ama o gercekten yakıyor kendini motıve et aklın başka şeylerle meşgul olsun o an mesela tv de müzik aç konuşarak yapmayı dene devamlı nefes al ver ıkın inan nunları yapınca kasların gevşicek zaten bide sen üstte deene bence daha kolay ben diğer pozisyonda yapamamıştım

U
Ustte deniyorum altta daha tedrgn oldugum icin yada yan yana deniyirum genelde acidan yana korkum yok sadece kendimi rahat birakamiyorum aparatla egzerszbyaparken aparatn gitmedigi yerde ikiniyordm rahatlikla gidiyodu ama esli denemede gitniyor ikiniyorum da bazen oyle bunaliyorum ki acisada olsun diye zorluyorum ama malesef

Ya canım istersen bi doktora git muayene ol derim sana

Ya canım istersen bi doktora git muayene ol derim sana
Kadin doguma gittim acti bakti herangi bi sorun yok sen izin vermiosn dedi yolladi hic bise yapmadi zaten pismanda oldum uc hastayi ayni anda aliyor diger hastalatin icinde dedi zaten zor soyledim boyle sesli sesli soyledi sinir oldum

Eğer korkmuyorsan o anda ıkınabilirsin, penis rahatlıkla girer o zaman. Ikınınca açılıyor.

Eğer korkmuyorsan o anda ıkınabilirsin, penis rahatlıkla girer o zaman. Ikınınca açılıyor.
Hayir korkmuyorum zaten ne kaadar iteklerse iteklesin ilk baslardako aciyi duymuyorum ama gitmiyoo buyuk ihtimal ynlis yone dogruda itio olabilir onu ayarlayamiozda olabilir bilemedim ki aparat gayet rahat oluyo buyuttumde aparati

Selam arkadaslar uzun zaman oldu giremedim kusuruma bakmayin. Hepinize yeni yilda guzel gunler saglik mutluluk huzur bereket dilerim ins bu yeni yilda hepimiz vajinismusu yeneriz ins guzel gunler gelir . Bebeklerimiz olur hersey guzel olur ins. M monalazo ins guzel gunlerin olur bu yil hersey senin icin mutluluk getirir :) sizleri seviyorummmm.. birde ricam havalar soguk cevremizdeki insanlara cok duyarli olalim ozellikle arabasi olan arkdslarm eski kiyafetlerinizi falan giymediklerinizi cope atmayin bir posette copun yanina birazcik yakinina koyun alip giyen cok insanimiz var. Hayvanlarimiz icinde ayni seyi diliyorum en azindan yemek dokmek yerine bi kapta yada posette bi koseye birakirsaniz hem onlar doymus olur hemde az da olsa sevap olur Kendinizede iyi bakinnnn gorusmek uzere guzel seneleeer :)

Bisürü psikolojik sorunla boğuşuyorum şuan monalazo hiç iyi değilim hiç deliriyorummu diye düşünmeye başladım şuan herşey o kadar anlamsızki...bu kıskacın içinde hayatım telef oldu oluyor dayanamıyorum artık cidden..hiç bişe yapmıyorum kafamın içini dinleyip ölüm korkuları delirme korkuları kendime zarar veröe korkuları yaşıyarak gün geçirmeye çalışıyorum.rabbime sığınıyorum çok zordayım dardayım kendimi ifade edemiyorum çok yanlızım.

Canim bende ne altta yapabildim nede üstte,ikisinde çok kasiliyordum.
Bende yanyana yendim bzim için en doğru pozisyon oymus meğer.ilk denemede oldu,hiç farketmedim bile girdiğini. Bunca zman yanlış pozisyonla zamn kaybetmesim,önemli olan bzim için en doğru pozisyonu bulmakmış

nkayar çok üzüldüm. Neden kendini böyle bıraktın. Şu yazdıklarından yoğun bir depresyon yaşıyor izlenimi edindim. Kendini sadece sen kurtarabilirsin. Lütfen biraz mutlu olmak için çaba göster. bu olumsuz duyguları hissetmene sebep nedir. Belkide bu seni aşan bir durumdur. bir psikiyatri ya da aile terapistine git. Bir arkadaşım. Bana unutmak mı affetmek mi diye bir kitap önermilşti. Beni her gördüğünde okudunmu diye hatırlatıyordu. kısmetse bugün, o kitabi kendime yeni yıl hediyesi olarak alacağım. Sende alıp bir oku. Evliliğini tahlil etmene yardımı olur. Bu kadar mutsuzsan eşinle aranda iletişim problemleri olduğunu düşünüyorum. Sana destek olmuyor. Yada üzerine düşeni sen yapamıyorsun, ruhsal olarak çöküntü yaşıyorsun. Bu da evliliğini etkiliyor. seni mutsuz ediyor. Vajinismusu yenmek için düzenli bir çaba sergilemediğini kendin söylemiştin. Ama bu durumu tersine çevirebilirsin.
Şimdi işe gitmeliyim. Kendini sakın yalnız hissetme. Bizler varız ve seni anlıyoruz. Yaşadığın duygulara yabancı değiliz. Ama bir şey yap kendin için. Bunu yapabilirsin....senin hayatın. Kimsenin değil. Eşinin de değil. Sadece senin hayatın. O hayatı kendine zehir etme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…