- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
Arkadaalar ben bısey danısacam yenenler penis içiniDeyken rahatmısnz benım karnıma fena baskı yapyor penis hareket ettikçe bi duvara carpyo gbı acyo ıcım
Sanırım ısteksız gryorm yani alısaym penis bırlesmesine dye bakyorm olayaO duygudan zevk alanlar var. Yaaaa..
Kasmasan, kendini bırakabilsen sende acı değil zevk alacaksın.
Birde isteksiz ilişkiye giriyorsan rahim büzülmez, ve penis rahime çarparsa acı verir. İstekli olduğunda ise rahmin yoldan çekilir. Yukarı kalkar. Karnında kasılmalar hissedersin, deli gibi cinsel istek duyarsın. O zaman acısa bile umurunda olmaz. Neler var neler, mayonezli köfteler...
Ne zamana alısırm kac denemete yani bes oldu hala aynıyım hc zevk almyorm aksıne btse de kurtulaam dyormO kendini rahat birakamamaktan canim. En basta olur cok normal. Yavas yavas icinde olmasi hissine alistigin zaman goreceksin ki aslinda zevk aliniyor o histen. Yani hepsi zamanla oluyor asama asama. Sakin kendini uzme tebrik ederim
Ne zamana alısırm kac denemete yani bes oldu hala aynıyım hc zevk almyorm aksıne btse de kurtulaam dyorm
Ayy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?Selam herkesebiliyorsunuz ben yendigim ay hamile kalmistim sonradan burada da yardimci olmaya calistim bircok arkadasa. Bizim grubumuz vardi orada da cok sukur yenemeyen kalmadi
Ben de simdilerde ikiz forumlarinda takılıyorum bizim minnaklar ikizmis de teyzesi
Allah isteyen herkese nasip etsin cok okuyamadim mesajları ama elimden geldiğince girmeye calisacagim yine
Ayy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?
Ayy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?
Bu bile senin için aşama canım böyle ilerle olur mu asla vazgeçme o beyaz dediğin şey büyük ihtimalle kızlık zarı canımAy kızlar bende 1 saatten beri vajinayı tanımaya çalışıyorum şimdi ara verdim.Normalde bacak açıp ıkınınca minik delik açılıyordu , delik ufak olduğu için cesaret edemiyordum.Bakalım dedim bu delik hangi pozisyonda açılıyor diye duruş denemeleri yaptım, Afedersiniz bel altına yastık koyma pozisyonunda hafif ıkınarak aynadan deliğe bir baktım ayy ben şok kocaman açıldı.Ayy çok korktummm , çok heycanlandım,, ama çok sevindim...Kızlar bu deliğin içine fener tuttum ne var içinde diye beyaz bişey var o ne...
Bu bile senin için aşama canım böyle ilerle olur mu asla vazgeçme o beyaz dediğin şey büyük ihtimalle kızlık zarı canım
Hepsını alp almadgnı nerden anlyosn penisin bende sankı hepsnı alamadgmı düşünüyorum ama anlayamyormAyy cnmm masallah bende ikiz bebeklere hastayim çook seviyorum rabbim sağlikla kucagina almayi nasip etsin bende yeni yendim suan pek iyi sayilmam git gelde zorlaniyorum hamilede kalmak istiyorum sen kac ayliksin nasil hamile kaldin?
Amin cnm insallah bende hamile kalirim bende senin gibi asama asama yapmistim her ay düzenli adet oluyordum yumurtalama gününde tam yapabilmistim önce spreyle yaptim 2 defa tek kullandim ama sonrada spreysiz yapmaya calistim ilk basta hepsini alamiyordum yumurtalama günüm bu ayin 20siydi tam o gece hepsini alabilmistim sonra bir gün 2 gün arayla yine devam ettim dün gece de denedim biraz zorlaniyorum ama zamnla alisirim demii acaba hamile kalirmiyim ve daha 18 yasindayim
Katılıyorm bende şu an ıstemyorm esım cok yuklenyır ılla bebek ıstyor ama ben daha hazır dglm 25yasndaym ama yınede kucuk oldgmu dusunuyorm anne olmak ıcınYasin da epey gencmis aslinda, yeni mi evlendin? Benim tavsiyem hazir bu kadar gencsin önce iliskinin tadina varmaya çalış. Bebek de olur Allahin izniyle :) ben hamile kaldığımda simdi hic yalniz değilim eskisi gibi kafama eseni yapamayacgim diye cok düşünmüştüm. Büyük bir nimet tabi ki simdi hep şükrediyorum ama ciddi olarak da düşünülüp karar verilmesi gereken bir sey cocuk. Allah en hayirli zamanda nasip etsin canim
Katılıyorm bende şu an ıstemyorm esım cok yuklenyır ılla bebek ıstyor ama ben daha hazır dglm 25yasndaym ama yınede kucuk oldgmu dusunuyorm anne olmak ıcınIrmakNarin hele sen cok kucuksn bence anne olmak ıcın bıraz gez :)
Benım vajınusmus olma sebebım kendımı buyumus hissedememekti ama tebrk ederm muthıs bısey allah hamıle olmak ısteyen herkese nasp etsn herkes ıns saglıkla bebegnı kucagna alır vatana mıllete hayırlı saglıklı bebişelermz olsnValla aynen ben hamile oldugumu cogu zaman idrak edemiyorum hala küçük üniversiteli bi kiz gibi hissediyorum:)
Öğrendıklerını arada bize de anlatArkadaşlar hep söyledim yine söyleyeyim.
Bakın sprey, uyuşturucu kremler vs kullanmanız sizi sadece o ilişkide kurtaracak. Sonra yine aynı şeyi yaşayacaksınız. İleri gidemeyeceksiniz. Uyuşturucu sprey veya krem kullanmak ne demek?
Hıı demek ki acıyacak, acımasın diye uyuşturmalıyım.!
Bunu psikoloğum bana söylediğinde inanılmaz hak verdim ve çok pişman oldum sprey kullandığım için. Sadece kendi gereksiz tedirginliklerimi beslemişim.
Lütfen uyuşturmadan yapın egzersizlerinizi.
Devlet hastanelerinde de var cinsel işlev bozuklukları için klinikler. Gitmemezlik etmeyin. Probleminizin çözülmesinin yanında öyle şeyler öğreniyorsunuz ki, vay be! Ne muntazam yaratılmışız diyorsunuz.
Psikolojinizi olumsuz yönde etkileyecek davranışlardan kaçının. Kaçının ki olumsuzluklarınızı beslemeyin.
Kucak dolusu sevgiler...............
17 yasinda evlendim severek suan 18 yasindayim 1 senelik evliyim bide diyarbakirda yasiyorum buranin insanlari biraz cocuk düskünü hep sorup duruyorlan bu sorulardan cok sıkıldım tabi bende cok istiyorum ailemden uzaktayim esimde çook yoğun calisiyo en cokta yanlızliktan istiyorumYasin da epey gencmis aslinda, yeni mi evlendin? Benim tavsiyem hazir bu kadar gencsin önce iliskinin tadina varmaya çalış. Bebek de olur Allahin izniyle :) ben hamile kaldığımda simdi hic yalniz değilim eskisi gibi kafama eseni yapamayacgim diye cok düşünmüştüm. Büyük bir nimet tabi ki simdi hep şükrediyorum ama ciddi olarak da düşünülüp karar verilmesi gereken bir sey cocuk. Allah en hayirli zamanda nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?