Hımm sağlık probleminden dolayı olabilir mi bilgim yok. Ama için rahat etsin diye bir doktora gözüksen iyi olur. Geçmiş olsun. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm sağlık probleminden dolayı olabilir mi bilgim yok. Ama için rahat etsin diye bir doktora gözüksen iyi olur. Geçmiş olsun. :)
O zaman egzersize devamKitabi yeniden gozden gecirmeliyim dedigin gibi duygusal olarak rahatlamami saglayabilir. Ben de cok sukur 2 parmak yapabiliyorum 3 parmak denemedim aparat yaptim kendime. Su esli denemede de basarili olsak Allahim yeni yila girmeden bitsin istiyorum artik suan tek hedefim tek dilegim bu.
Tesekkur ederim canimm evet paylasimini okumustum mutlaka yapicam :) iyi geceler yarin sabah son iş gunü beni bekler.. :)O zaman egzersize devam
Kolaylıklar dilerim. Kendine OLUMLAMA da yapmanı tavsiye ederim. Önceki sayfalarda Cinsel Olumlama Metni paylaşmıştım. İlgini çekerse bi bakıver.
O zaman sana iyi gecelerTesekkur ederim canimm evet paylasimini okumustum mutlaka yapicam :) iyi geceler yarin sabah son iş gunü beni bekler.. :)
Patatecim bebek konusunda aynen daha yenmedim ben de cok etkileniyorum ve ben de cok istiyorum ayni cevremdeki muhabbetler seninki gibi, daha yenememisken bir de millete laf anlatip onlarin sorularina maruz kaliyoruz. Sen stres yapma daha yeneli 6 ay oldu en kisa zamanda iyi bir doktora gidip muayene ol ve hicbir zaman umudunu kaybetme hep daha güzel gunlerinizi hayal et:)
patate basta olmak uzere hamile kalmak isteyen arkadaslarima bir kür tarifi vermek istiyorum. Tabi ki öncelikle herkes doktor muayenelerini tamamlasin. Hamile kalmak isteyenler: Yumurta azliğına; Yarım litre suyun icinde 5-6 adet kuru inciri 2'ye bölün 10 dakika kaynatın. Yumurtam çatlamiyor diyenlere; 2 havucu baştan uzunlamasına ve sonra ortadan bölüp 15 dakika kaynatin ve ılınınca incirin suyu ile havucun suyunu birleştirip için. Önemli olan 2si birlikte kaynatilmamali ayri ayri kaynatilmali. Insallah bebiş sahibi olmak isteyen en kisa zamanda güzel haberler alsın ve yenemeyen herkes de yensin. Cok amiin yarabbim.
Neden olmaz mıs cocugun sorun neymısTsk ederim canim tarifini aldim yarin adet olmam lazm adetim bittigi gibi yapmaya basliycam ins tutar bu bebek cok skldm gercekten doktora gtmstm sorun yok demsti baska bi doktora gttm senin cocugun olmaz dedi artk gitmekte istemyrm ama mecburum bakalm neler olucak subati bekliyorum
Evet canım. Orası kızlık zarı. O delikten parmağını ittirsen boşluk olduğunu hissedersin.Bende bu hastalıkla baş etmeye çalışıyorum 1 seneden bu yana.Önceleri sadece yazdıklarınızı ziyaretci olarak okuyordum.Ancak bende aranıza katıldım.Doktor muaynesi sonucu bir sıkıntım çıkmadı ve doktor rahat ilişkiye girebileceğimi söyledi.Her ne kadar ıkınma ve nefes olayında sıkıntı yaşasamda bugün bakma ve dokunma cesaretine kavuştum ve orda minnacık bir delik açıldığını gördüm.BU bana cesaret verdi.Kızlar o deliğin içi boş dimi?.Yani kızlık zarı denilen şey o deliği çevreleyen kısım doğrumu biliyorum.?
Tebrikler canım. Azmedip çok kısa sürede yenmişsin. Çok zaman kaybetmemen iyi olmuş. Zaman uzadıkca eşler arasında soğukluk baş gösteriyor. Buna imkan vermemek lazım. Bazılarına bir hafta egzersiz yeterken, bazılarının daha çok yapması gerekebilir. ama eninde sonunda vaji yenik düşecektir. Yeterki KARARLI olunsun.Merhaba arkadaşlar ben yeneli aşağı yukarı 4 ay oldu. Yendiğimde 9 aylık evliydim. Bu süre içinde Cem Keçe nin vajinismus ile ilgili kitabını aldım okudum ancak hiçbir egzersizi yapamadım. Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen kendimi suçlu hissediyordum ve bu evliliğimizi çok etkiliyordu. Bu zaman içinde ayrıca bir kadın hastalıkları doktoruna gittim anlayışsız sert biriydi. kendimi daha kötü hissetmeme neden olmuştu. Bir gün bu hastalığı yenmem gerektiğine ve bu konuda en büyük payın bana düştüğüne karar verip egzersizlere başladım. hiç bakamadığım dokunamadığım yere önce sarılmış kulak çubuğu sonra tek parmak iki parmak almaya başladım. egzersizlerde yardımcı olması için eğlenceli şarkılar dinledim. hatta bu şarkılar benim egzersiz şarkılarım olmuştu. şu an bile onları duyduğumda egzersiz yapacak gibi oluyorum ziynet Sali başrol benim parmak egzersizinden sonra internetten sipariş verdiğim aparatları kayganlaştırıcı jel ile kullandım. Her gün üç kere her birinde yarım saat ve toplamda sadece bir buçuk hafta sonunda eşli denemede başarılı olduk. :) bunları yazmamın nedeni ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız yalnız değilsiniz aynı yollardan buradaki birçok insan geçti.eğer kararlı olursanız çok kısa bir sürede başarabilirsiniz. siz çok güçlü kadınlarsınız Allah yardımcınız olsun. eğer bir şey sormak isterseniz sorabilirsiniz.
tabiki öyle canım kişiye göre ve bünyeye göre değişir.Bu süreç içinde inancımız zayıflayabilir en başa dönmek zorunda kalabiliriz. Dediğin gibi yeter ki kararlı olup devam edelim. O dönemde senin yazıların da çok yardımcı olmuştu. Çok güzel bir kalbin var bu her cümlenden belli. İnşallah göreceğin günler gördüğün günlerden daha güzel olur :)Tebrikler canım. Azmedip çok kısa sürede yenmişsin. Çok zaman kaybetmemen iyi olmuş. Zaman uzadıkca eşler arasında soğukluk baş gösteriyor. Buna imkan vermemek lazım. Bazılarına bir hafta egzersiz yeterken, bazılarının daha çok yapması gerekebilir. ama eninde sonunda vaji yenik düşecektir. Yeterki KARARLI olunsun.
bayıldım mini hikayeneMerhaba arkadaşlar ben yeneli aşağı yukarı 4 ay oldu. Yendiğimde 9 aylık evliydim. Bu süre içinde Cem Keçe nin vajinismus ile ilgili kitabını aldım okudum ancak hiçbir egzersizi yapamadım. Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen kendimi suçlu hissediyordum ve bu evliliğimizi çok etkiliyordu. Bu zaman içinde ayrıca bir kadın hastalıkları doktoruna gittim anlayışsız sert biriydi. kendimi daha kötü hissetmeme neden olmuştu. Bir gün bu hastalığı yenmem gerektiğine ve bu konuda en büyük payın bana düştüğüne karar verip egzersizlere başladım. hiç bakamadığım dokunamadığım yere önce sarılmış kulak çubuğu sonra tek parmak iki parmak almaya başladım. egzersizlerde yardımcı olması için eğlenceli şarkılar dinledim. hatta bu şarkılar benim egzersiz şarkılarım olmuştu. şu an bile onları duyduğumda egzersiz yapacak gibi oluyorum ziynet Sali başrol benim parmak egzersizinden sonra internetten sipariş verdiğim aparatları kayganlaştırıcı jel ile kullandım. Her gün üç kere her birinde yarım saat ve toplamda sadece bir buçuk hafta sonunda eşli denemede başarılı olduk. :) bunları yazmamın nedeni ne hissediyorsanız ne düşünüyorsanız yalnız değilsiniz aynı yollardan buradaki birçok insan geçti.eğer kararlı olursanız çok kısa bir sürede başarabilirsiniz. siz çok güçlü kadınlarsınız Allah yardımcınız olsun. eğer bir şey sormak isterseniz sorabilirsiniz.
şoka girersen mi? daha neler :) sakin olmaya çalış. henüz hiç kimse şoka girmedi. sen de girmeyeceksin. parmağını sokmadan evvel derin derin nefesler alıp rahatlamaya çalış. ilk olarak vajinanın etrafına dokun okşa. klitorisine dokun okşa. sonrada deliğe geç. acele etme. parmak senin vajina senin. yavaşça süzül içeri doğru.Gerçekten çok korkuyorum doktor muaynesinde kasılmıyorum hatta odaya girerken dua ediyorum ALLAH'ım inşallah parmak sokar birkere görürüm oraya bişeyin nasıl girdiğini diye.Gel gelelimki kendi başıma olduğum zaman sadece vajinanın ağız kısmına dokunmakla yetinebiliyorum.İçeriye bişey sokamıyorum.Ikındığım zaman ufak bir delik açılıyor sanki oraya parmağımı sokmaya çalıştığım an transa geçicekmiş dünyayla alakam kesilicek gibi hissediyorum.Çok saçma gelicek biliyorum ama egzersiz denemelerini bile dokorun hastanede olduğu saatlerde yapmak istiyorum,hani olurda şoka felan girersem beni hastaneye yetiştirsinler diye.Kızlar garip gelicek ama bendede şöyle bişey var bir doktorun oraya parmak felan sokmasından çekinmem hormon tahlilleri sırasında doktor adetli halimle alttan muayne etti hiç korkmadım ,ama kendim yapamıyorum.
Neden olmaz mıs cocugun sorun neymıs
şoka girersen mi? daha neler :) sakin olmaya çalış. henüz hiç kimse şoka girmedi. sen de girmeyeceksin. parmağını sokmadan evvel derin derin nefesler alıp rahatlamaya çalış. ilk olarak vajinanın etrafına dokun okşa. klitorisine dokun okşa. sonrada deliğe geç. acele etme. parmak senin vajina senin. yavaşça süzül içeri doğru.
bittikten sonra çok kızacaksın kendine
ben de öyle düşünmüştüm zarı ama öyle değil canım lütfen rahat ol.Çok utanıyorum bilgisiz olduğum için ama , o deliğin içi boş dimi yani ıkınınca açılan o minik deliğin ilersinde bişey yok değilmi.Kızlık zarı denilen yer o minik deliğin çevresindeki yermi.Ben hep kızlık zarının davul yüzü gibi hayal etmiştim.Ortası kapalı ince bir zar gibi.O minik deliğin içi boşmuki acaba, eğer boşsa kızlık zarı tam olarak nerde,ALLAH'ım kafamda deli sorular ...Biri bana şu kızlık zarının nerde nasıl ne şekil olduğunu bir anlatıversin ..Kendime çok kızıyorum çok