Hamilelik için tamamının girmesine gerek yok. ama spreysiz dene canım. Bol kayganlştırıcı sür. Emin ol spreye gerek kalmayacak.Kayganlaştırıcı da engel olmadı bende. Sedox kullanıyorum doktor vermişti.Kizlar bitane bebisimin olmasini istiyorum spreyle ilk yaptigimda adet olmadan 2 gün önce iliski yasamistim adetim bittikten sonra spreysiz denedik yarısını alabilmistim tabi buda benin icin büyük bi basarı dün gecede spreyle yapayim dedim sıktım ama herzamnki gibi yakmadi ve fazla uyusmadi yani herseyi hissediyordum iliski sırasındada bayagı icime almistim ama az biseyde kalmisti fazla ilerletemiyordum git gel yapiyordu ama tamamen girmesine izin veremiyordum aslinda hic acı yoktu ama tedirgindim hamilede kalmak istiyorum acaba böyle kalabilirmiyim?
Ne kadar etkili bilemem. Ama denemenin zararı yok sonuçta :) ben 20 dak. Bacaklarımı havaya dikiyodum. Kalçamıda kaldırarak.sonra kalkmıyorum yataktan. Duşumu sabah alıyodum.Kizlar bitane bebisimin olmasini istiyorum spreyle ilk yaptigimda adet olmadan 2 gün önce iliski yasamistim adetim bittikten sonra spreysiz denedik yarısını alabilmistim tabi buda benin icin büyük bi basarı dün gecede spreyle yapayim dedim sıktım ama herzamnki gibi yakmadi ve fazla uyusmadi yani herseyi hissediyordum iliski sırasındada bayagı icime almistim ama az biseyde kalmisti fazla ilerletemiyordum git gel yapiyordu ama tamamen girmesine izin veremiyordum aslinda hic acı yoktu ama tedirgindim hamilede kalmak istiyorum acaba böyle kalabilirmiyim?
Peki cnm bisey sorcm dün geceki denemede spreyi sıktim ama yakmadı ve fazla etkisi olmadi hissediyordum yani bide biraz zorlandim 1 hafata egzersiz yapmadim diyemi acaba adet olmustum o yüzdenNe kadar etkili bilemem. Ama denemenin zararı yok sonuçta :) ben 20 dak. Bacaklarımı havaya dikiyodum. Kalçamıda kaldırarak.sonra kalkmıyorum yataktan. Duşumu sabah alıyodum.
Adetten hemen sonra deneyimce zorlanıyo insan. Bunu biçok kişi yaşıyo o yüzden normal canım. Sen şimdi bebiş istiyosan 2günde bir spreyriz deneyin. Tabi biraz rahatlayıp sonra hamile kalsan daha güzel olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim kasılmalarım bitmeden hamile kaldım. O yüzden artık çok rahat yapıyorum diyemiyorum henüz. Çünkü 4ay ara verdik. Doktor haftada 1 sakıncası yok demişti ama işte nolur nolmaz diye. Birde zaten memlekete anneme gitmiştim :)Peki cnm bisey sorcm dün geceki denemede spreyi sıktim ama yakmadı ve fazla etkisi olmadi hissediyordum yani bide biraz zorlandim 1 hafata egzersiz yapmadim diyemi acaba adet olmustum o yüzden
Hamilemisin cnmmmmAdetten hemen sonra deneyimce zorlanıyo insan. Bunu biçok kişi yaşıyo o yüzden normal canım. Sen şimdi bebiş istiyosan 2günde bir spreyriz deneyin. Tabi biraz rahatlayıp sonra hamile kalsan daha güzel olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim kasılmalarım bitmeden hamile kaldım. O yüzden artık çok rahat yapıyorum diyemiyorum henüz. Çünkü 4ay ara verdik. Doktor haftada 1 sakıncası yok demişti ama işte nolur nolmaz diye. Birde zaten memlekete anneme gitmiştim :)
Evet canım çok şükür. 2 ayımız kaldı. Rabbim sağlıkla nasip etsin. Burdaki bütüüüün kardeşlerime önce yenmeyi sonra sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben çok pişmanım. 3yılımı heba ettim. Şimdi 1 yaşında bebeğim olabilirdi belkide. O yüzden sizler aynı hatayı yapmayın istiyorum. O kadar saçma hatta şimdi komik gelen bir vesvese uğruna kendimizi evliliğimizi yıpratıyoruz.Hamilemisin cnmmmm
Ayyy cnmmm çook sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin maşallah diyelimdeee nazar degmesinEvet canım çok şükür. 2 ayımız kaldı. Rabbim sağlıkla nasip etsin. Burdaki bütüüüün kardeşlerime önce yenmeyi sonra sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben çok pişmanım. 3yılımı heba ettim. Şimdi 1 yaşında bebeğim olabilirdi belkide. O yüzden sizler aynı hatayı yapmayın istiyorum. O kadar saçma hatta şimdi komik gelen bir vesvese uğruna kendimizi evliliğimizi yıpratıyoruz.
Özelden konusalımmıı???Evet canım çok şükür. 2 ayımız kaldı. Rabbim sağlıkla nasip etsin. Burdaki bütüüüün kardeşlerime önce yenmeyi sonra sağlıklı bebişler nasip etsin. Ben çok pişmanım. 3yılımı heba ettim. Şimdi 1 yaşında bebeğim olabilirdi belkide. O yüzden sizler aynı hatayı yapmayın istiyorum. O kadar saçma hatta şimdi komik gelen bir vesvese uğruna kendimizi evliliğimizi yıpratıyoruz.
TabiÖzelden konusalımmıı???
Acılen jınekolga gt rahımde yara olablrKızlar merhaba birşey kafamı kurcaliyor. Eşimle tam anlamıyla 3.birlikteliğimiz ve hala benden kan geliyor. Afedersiniz dün başka pozisyon denedik bir ilgisi olabilir mi
Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. Bazı kadınlarda bir kaç sefer olabiliyor kanama. Bazısında hiç olmuyor. Her ikiside normal. Yapısal özellikler herkesin aynı olmaz.Kızlar merhaba birşey kafamı kurcaliyor. Eşimle tam anlamıyla 3.birlikteliğimiz ve hala benden kan geliyor. Afedersiniz dün başka pozisyon denedik bir ilgisi olabilir mi
Hayır rahat olmuyor .iki hafta oldu yeneli gitgel e hiç alışamadımYenen arkadaslar ılk yaptgnzda penisi alınca git gel hareketını kolayca yapyomusunuz aparatla olmyor
Önemli olan ilk giriş anı .orası olduysa sonrası çok daha kolay bence.zevk ve git gel zamanla sanırım .alıştıkça olacağına inanıyorum en azındanSanırım ben yendim ama penisin bı kısmını alabıldm ve herhangı bır zevk ve gelgit olayı olmadı
Aynen dogru soyluyorsun bu bıle benım ıcın basarıÖnemli olan ilk giriş anı .orası olduysa sonrası çok daha kolay bence.zevk ve git gel zamanla sanırım .alıştıkça olacağına inanıyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?