• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Cennetim bende hasta oldim senin gibi aynı Bogazlarim agriodi şişmiş di halsizlik fln hastaneye gittim antibiyotik verdi iiyim şükür sende git

Ikınıyorm ama feci yanıyo gırerken :(kaçıyorum bende mınıcık gırebldı spreyle yapmayı deneyecegm son carem elim yüzüm şişti aglamaktan

Cennetim bende hasta oldim senin gibi aynı Bogazlarim agriodi şişmiş di halsizlik fln hastaneye gittim antibiyotik verdi iiyim şükür sende git
Yasencim bende hastaneye gittim acile birtane igne yaptilar 3 tanede ilaç yazdılar antibiyotik, şurup , soguk algnligi ben ilk gün bu ilaçlari kullandigimda aradan 1 saat geçti kustum ilaçları felan hep attim dışarı ilaclardanmiydi bilmiyorum
ilk kullanmicm dedim ama bogazim çok kötüydü sadece antibiyotiki kullandim suan önceki günlerime göre biraz iyiym ama bogazim tam iyilesmemis

Ikınıyorm ama feci yanıyo gırerken :KK43:kaçıyorum bende mınıcık gırebldı spreyle yapmayı deneyecegm son carem elim yüzüm şişti aglamaktan
Cnm sen kendini sıktıgın icin girmiyordur bide spreyle dene insallah olucaktır bide sen egzersiz yapiyormuydun?

Evet yapyorm ama mesela 9cm bi aparatı bazen alablyorm bazen alamyorm cok kasıyorm ılıskı sırasında ya
Cnm egzersizden hemen sonra eşli denemeye geçme senin böyle olmanin sebebi hani egzersiz yapiyorsun bu sefer yapicm diyorsun ve eşli deneme yaptigin zaman egzersizlerin yetersiz kaldigi icin beyninde tam alismamis tabi bu sinyallare ve yine istem dısı kendini kasıyorsun olmayincada psikolojik çöküntü yaşıyorsun önce egzersizlerini düzenli yapman lazim hemen eşli denemeye geçme birazcik sabret egzersizleri hergün sabah akşam yap ne zaman kendini tam hazır hissediyorsan ve psikolojikmende hazırsan deneyebilirsin

Cnm egzersizden hemen sonra eşli denemeye geçme senin böyle olmanin sebebi hani egzersiz yapiyorsun bu sefer yapicm diyorsun ve eşli deneme yaptigin zaman egzersizlerin yetersiz kaldigi icin beyninde tam alismamis tabi bu sinyallare ve yine istem dısı kendini kasıyorsun olmayincada psikolojik çöküntü yaşıyorsun önce egzersizlerini düzenli yapman lazim hemen eşli denemeye geçme birazcik sabret egzersizleri hergün sabah akşam yap ne zaman kendini tam hazır hissediyorsan ve psikolojikmende hazırsan deneyebilirsin
Dogru soylyorsn birde egzersızden sonra vajınam acıkmısken mı yapaym penis

Mrb arkadaşlar ben yeneli 2.aydaym ama halen kolay olmuyor bu iş özellikle git gelde çok problem yaşıyorum kayganlastirici olmadanda hiç yapamıyoruz sizce normalmi bu nezaman rahat olcak kolay olcak birde çocuk istiyorz kayganlastiricida olmaması lazım diye blyrm gebelik icin

Mrb arkadaşlar ben yeneli 2.aydaym ama halen kolay olmuyor bu iş özellikle git gelde çok problem yaşıyorum kayganlastirici olmadanda hiç yapamıyoruz sizce normalmi bu nezaman rahat olcak kolay olcak birde çocuk istiyorz kayganlastiricida olmaması lazım diye blyrm gebelik icin
Kayganlaştırırıcı gebelik için engel değil. Ben sedox kullanıyorum hala. Hamileliğe engel olmadı

Kayganlaştırırıcı gebelik için engel değil. Ben sedox kullanıyorum hala. Hamileliğe engel olmadı
Engel değil ama zararlı da değilmi canım bebegin oluşumu ne bileyim ben mi kötü dsnyrm sedoxx duymamistm ben ok.n kayganlastrcsni kullaniyorm sennki daha doğal bişeymi acaba

Aaaa hatırladım. Paylaşmıştın. Kusuruma bakma canım.
Sana nasıl yardım etsek nkayar nkayar ? Zaten uzun zamandır takip ediyorsun, her şeyi biliyorsun. Harekete geçmen için ne yapalım, sen söyle. Nasıl gaza getirebiliriz seni.
Düzenli egzersiz yapmam lazım monalazo salak gibi ağlanıp sızlanacağıma pes etmeden ertelemeden eğzersiz yapmam lazım :(

Düzenli egzersiz yapmam lazım monalazo salak gibi ağlanıp sızlanacağıma pes etmeden ertelemeden eğzersiz yapmam lazım :KK43:
bende yapamıyorum egzersiz .Aslında denedim . kayganlatırıcı kullanmadan küçük parmagımın tırnak boyunu alabildim sadece.... Spreyle denemek istiyorum , eşim birsey kullanmamı istemiyor. Böyle giderse hiç yapamayacağız

Egzersize ara verdim yapa biliyorum onu gördüm. eşli denemeye geçmek istiyorum bi türlü o ortamı yakalayamiyorum.
Ama egzersize ara vermemen lazim ben 4. Boyu yapabildigimde eşli denemeye karar vermistim ve ilskiden önce son aparatla bayağı çalismistim hiç beklemeden esimle denedik nasil oldugunu bile anlamadim sende öyle yap bence cnm

Spreyle denerken eşimiz mutlaka prezarvatif mi kullanmalı
Hayır cnm ben spreyle yaptim prezarvatif kullanmaya gerek yok yani esimde bi sorun olusmamistı tam tersi zevk aldıgını söyledi zaten spreyi iceri sıktıktan 5 dk sonra denemeye baslicksin ben ilk yaptigimda hicbirsey hissetmemistim aradan bir kac dk gectikten sonra icimde bisey oldugunu hissediyordum ama hic acı yoktu

Ama egzersize ara vermemen lazim ben 4. Boyu yapabildigimde eşli denemeye karar vermistim ve ilskiden önce son aparatla bayağı çalismistim hiç beklemeden esimle denedik nasil oldugunu bile anlamadim sende öyle yap bence cnm
Ya beynimi artık oraya birşey girdiğini kabullendim.o yüzden egzersizi biraktim

Back