• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar nacıZane tavsıyem ılıskıye gıremedgnıZı anladgnız an jınekologa gidin bazı fızyolojık sebepler ılıskıye engel olabılır cunku doktor bır sorun yok derse egzersıze baslayabılırsınız

Sen alttaysan sırtınn altına yastık koy. Bacaklarını eşinin beline dola o tıkanan yerde derin nefes al ver verirken poponu hafif yukarı kaldır eşin de yavaşça gelsin Gelsin
bnm altta oldgmda cok kasiliyorum oyle hic yapamadik ama yanyana da yarisina kadar alabiliyorum bi yerde tikaniyo

ben bu gruba uye olduktn sonra daha iyi anladım yapabılecegımı ıyıkı boyle bır grup olusmus cıdden maddi ımkanı olmayanlar ıcın doktor tedavısı olmadan da yapmanın munkunlugunu anlıyoruz...iyi ki varsınız vajınusmusu yenen melekler :) iyi ki yenip ayrılmadınız gruptan :)

Kızlar ben bugün eş denemesi yapicam kendimi hazır hissediyorum amacıyla olsun ortamı yakalayamiyorum.ne yapmam lazim

Amin inşallah canım bizler son oluruz ben yeniyim ben vajinismusum diyen olmaz inşallah

Kızlar inanın zor değil. Çektiğiniz psikolojik çile daha zor. Ben kısa zamanda yendim ama tavsiyem şu ki bu bir erteleme hastalığı uzun süre evli olup yenemeyen arkadaşlar bi gün olur deyip gecistirmeyin profesyonel destek alın. Çünkü ben çok üzülüyorum duydukça. Elbette madi acıdan külfetli ama sağlık ve huzur için herşeye değer. Ama diyosanizki ben başarıcam çünkü ben güçlüyüm diyosaniz o zaman ben ve benim gibi yenen arkadaşların tavsiyelerine uyun lütfen. Inanin güvenin güçlü olun çünkü kadınlık evlilik bunu gerektirir. Ben herzaman herkese elimden geldiğince yardımcı olurum

Ya kızlar biliyorum biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın lütfen. ... iki parmak yapabiliyorum çok şükür artık ama yaptıktan sonra vajinamda çok ağrı oluyor sizinde oluyor mu normal mi ama iki parmağı çok rahat yapıyorum spreyin etkisi bitince başlıyor sanırım acı zonkluyor resmen ne yapsam ki acı olmaması için ama egzersizden sonra oluyor ağrı kizlar
Canım egzersizi spreyle yapıyorsan pek bir anlamı yok. Amaç zaten hissederek bunları yapabilmen.

Arkadaşlar bu işin psikolojik kısmı için cem keçe'nin 10 adımda vajinismus tedavisi adlı kitabı lütfen alın. Ordaki hikayenin kahramanı gibi her şeyi adım adım yapın. Tam 60 günde kitapta bu iş bitiyor. her aşamaya yeterli süreyi verin ki bir önceki adıma dönmek zorunda kalmayın. kitabı kesinlikle öneriyorum. dili, akışı çok güzel. Eve bir sürü kitap yığdım, çoğu tıp kitabı gibi. En güzeli bu. ve bilgilenmeniz gereken her şey içinde var. ayrıca cem keçe'nin youtube kanalından da ilgili videoları izleyin.. bilgilenmek çok çok önemli.

Hayır spreyle yapman bile iyi bişey. En azindan vajinan esneklik kazanıyo penis girişi kolaylaşıyor. Spreyle yaparken bile his oluyo cunku
Spreyle yapmak hiç yoktan iyidir tabi, ama ilk seferler için. Artık oraya bir şeyin girebildiğini gördükten sonra spreysiz, hissederek, kontrollu bir şekilde egzersize devam etmek gerektiğini düşünüyorum.

Spreyle yapmak hiç yoktan iyidir tabi, ama ilk seferler için. Artık oraya bir şeyin girebildiğini gördükten sonra spreysiz, hissederek, kontrollu bir şekilde egzersize devam etmek gerektiğini düşünüyorum.
Bende katılıyorum. Acı dediğimiz aslında acı olmayan o hissi beynin tanıması bilmesi lazım. Alışması lazım. Sonra bir daha yadırgamıyo zaten. Acıysa ne kadar acıyacağını biliyo. Doluluk veya baskı artık nasıl adlandırıyosak beyin buna alışıyo.

Back