- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
onu da deniyorum ama tikaniyor bi yerde aparat gibi istedigim yerde egemiyorum ondan mi cunku aparatlarda asagi egimli yapiyorum esimde deneyince goremedigim icin heralde direk mi oluyo anlayamadimGüllü Şahin ben dokunamiyorum sen herseyi yapion eşli denemeyi de yaparsın be arkadaşım maşallah sana bak ne güzel ilerlemissin esliyi neden yapamasin eşinin p sini sen elinle götür ayni apart gbi Farzet
Bende egzersıze karsıydm yanı ıcıme aparat alacagma penisi alrm dyordm gakat oyle deglmıs egzersızle gırerken naptgmızı goruyoruz hos ben daha yenemedm ama yol kateddgmı dusunuyorm arkadaslar nolur egzersıze baslayn psıkologunda yaptrdgı bu
canim bnde 5 aylik ewliyim bnde hayatta egzersz yapamam diyodum parmagini birden yapamasin bnm ilk yapmam ayip olacak ama yatinca o isi yapmam icin degil sadece gevsemek icin icin esine yanas biraz gevsedikten sonra vajinani incele yavas yavas tek parmaginla dene zaten bisey yok hic bisey hissetmezsin asagi dogru yavas yavas ittir parmagini cok kolay olacak emin ol
onu da deniyorum ama tikaniyor bi yerde aparat gibi istedigim yerde egemiyorum ondan mi cunku aparatlarda asagi egimli yapiyorum esimde deneyince goremedigim icin heralde direk mi oluyo anlayamadim
Cok dogru her basarimdan snra esli deneme yaptim belki olur diye ama olmadi suan ki yaptigim aparat mumi ustune pecete sadim bayaga penis boyunda kendim yapiyorum ama esimin yapmasini denemedik esim biraz titizdir boyle seyleri hic sevmiyo yap desem yapmaz bi parmagyla yapti sadece onuda bakmayarak bundan snra normalfe esli denemeninde basariki olmasi gerekiyor ama bnde bi sorun var sanirim bide bu kadar kisa surede olamsinin nedeni parmagi yaptiktan sonra digerleri kendiligimden oldu bi iki parmakda biraz zorlandim ama aparat hemen oldu hic zorlanmadan egzersz yapamayan arkadaslar icin soyluyorum tek yapmamiz gereken sey gevsemek gevsedikten sonra oluyo zaten egzerszler insallah esliyide boyle rahat atlatirimGullusahin ben burdan takip ettigim kadariyla seni azicik aceleci buldum..acele etme..sen parmagunu bile alinca hemen esli denemeye gectin..ustuste olumsuz denemeler de bizi yipratiyo benim doktorum tedavi bitene kadat ilisku denemek yok demisti...penis boyunda aparati rahatca yapmaya calis...hatta en son denemeden once aparatla esinin yapmasina izin ver kontrolu ona ver...olacak neden olmasin bu kadar kisa zamanda kendi kendine yol katetmissin valla bravo..emin ol olacak
Degistiriyorum zaten tek sknti esimim oyle sabit olmasi sabit olsa kurtulurdum blkiAparat sabit ama eşiniz öyle değil. Kolay olmuyor ilk etapta. pozisyonu değiştirmeyi deneseniz? Belki işe yarar
Sen alttaysan sırtınn altına yastık koy. Bacaklarını eşinin beline dola o tıkanan yerde derin nefes al ver verirken poponu hafif yukarı kaldır eşin de yavaşça gelsin GelsinDegistiriyorum zaten tek sknti esimim oyle sabit olmasi sabit olsa kurtulurdum blkispreyde ucunu alabiliyorum ama ilerde bi yerde tikaniyor arkadasin biri sprey onermisti onu da yapmak istemiyorum denemelerde hamile kaldiysam diye eger kalmadiysam ilk isim hastaligmdan sonra spreyle yapmak
Geçmiş olsun... denemeden bilemezsin kiiSlm kizlar
Bende vajinismus hastasiyim. Ama hamile kaldim tam iliski olmadan. Denerken esim icime bosaldi ve öylece hamile kaldim. Ama ne yazikki gec ögrendim ve kanam vardi bebegi düsürdüm.
Rahimi temizlediler hastane de. Yani kizlik zarim da gitti. Benim kizlik zarim biraz kalindi doktor bana öyle demisdi. Sizce simdi iliskiye daha rahat girebilirmiyim?! Yoksa ayni sorunla tekrar karsilasacakmiyim? Vajinismusu yenebilecek miyim? Bana yardim edin lütfen..
girersin canım sakın zıttını dusunme zaten biraZ denemıssınız biraz alabılmıssın devamında zar olmayavak kolayca gırecek aksını dusunup kendnı hırpalama gecmıs olsun bu arada cok uzuldm alllah bı daha yasatmasn kotu zamanalrSlm kizlar
Bende vajinismus hastasiyim. Ama hamile kaldim tam iliski olmadan. Denerken esim icime bosaldi ve öylece hamile kaldim. Ama ne yazikki gec ögrendim ve kanam vardi bebegi düsürdüm.
Rahimi temizlediler hastane de. Yani kizlik zarim da gitti. Benim kizlik zarim biraz kalindi doktor bana öyle demisdi. Sizce simdi iliskiye daha rahat girebilirmiyim?! Yoksa ayni sorunla tekrar karsilasacakmiyim? Vajinismusu yenebilecek miyim? Bana yardim edin lütfen..
Sen şimdi "yemin ediyorum evlendik ve başımıza dert çıktı" dersen o evlilik sana dert olur tatlım.Yemın edyorm evlendık basımıza dert cıktı arkadas ya bazen yolda bekarlara ozenyorm ne guzel en azndan yapmaya calısıp basaırıs
girersin canım sakın zıttını dusunme zaten biraZ denemıssınız biraz alabılmıssın devamında zar olmayavak kolayca gırecek aksını dusunup kendnı hırpalama gecmıs olsun bu arada cok uzuldm alllah bı daha yasatmasn kotu zamanalr
Geldim tatlım. Hemen yazmaya başlıcam.Prenses merakla seni bekliyorum
Canım bende olmadi hiç öyle bisey. Senin vajina yapınla alakalı olabilir. Yada çok denediysen.Ya kızlar biliyorum biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın lütfen. ... iki parmak yapabiliyorum çok şükür artık ama yaptıktan sonra vajinamda çok ağrı oluyor sizinde oluyor mu normal mi ama iki parmağı çok rahat yapıyorum spreyin etkisi bitince başlıyor sanırım acı zonkluyor resmen ne yapsam ki acı olmaması için ama egzersizden sonra oluyor ağrı kizlar
egzersize başlamadan önce klitorisini okşayıp kendini uyar. sonrasında zevk almaya odaklanarak parmaklarını vajinaya girdir. içsel olarak tedirginliğin arsa ondan da ağrı duyuyor olabilirsin.Ya kızlar biliyorum biraz fazla soru soruyorum kusura bakmayın lütfen. ... iki parmak yapabiliyorum çok şükür artık ama yaptıktan sonra vajinamda çok ağrı oluyor sizinde oluyor mu normal mi ama iki parmağı çok rahat yapıyorum spreyin etkisi bitince başlıyor sanırım acı zonkluyor resmen ne yapsam ki acı olmaması için ama egzersizden sonra oluyor ağrı kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?