Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Peki naptınız kolay oldu mu? Birleşme

Malesef olmadı tabiki. M monalazo nun dediği gibi kalçaya doğru ittirmemiz gerektiğiniz ıkınmayı hiç bilmiyordum. Sorunu yaşayan herkes gibi orada duvar olduğunu, eşimin penisinin aşırı büyük olduğunu zannediyordum. Burayı keşfettikten sonra kısa bir egZersiz denemesiyle kurtuldum. O yüzden hep söylüyorum; deneyin belki de bir iki günlük denemeyle halledeceksiniz.

Bende egzersıze karsıydm yanı ıcıme aparat alacagma penisi alrm dyordm gakat oyle deglmıs egzersızle gırerken naptgmızı goruyoruz hos ben daha yenemedm ama yol kateddgmı dusunuyorm arkadaslar nolur egzersıze baslayn psıkologunda yaptrdgı bu

Başlamaya çalışıyorum amaaaa olmuyor olmuyor ya offfff ben anne olmak Isdiyorum 4 aydır evliyim ama herkes oldu bitti sanıyor kmseye derdimi anlatamıyorum caresizim kızım hala kız evli ama eşini mutlu edemeyen biri

1. Allahim iyiki varsınız sizde olmasanız inanin nolurdum bilmiyorum allah herkesten razi olsun ama dokunamiyorum ya of
Bak sana bir ödev vereyim. Parmağına bolca krem vs sür. Yat uzan rahat bir yere. Vajina girişinin hemen üstüne dairesel masaj yap. Bu kadar. Sadece masaj...bunu tekrarla. İçine almak yok!..tamamen yüzeysel. bundan hazda alabilirsin.. diyaframdan nefes alıp muma üfler gibi üfle, tamamen gevşeyerek devam etdir. Hadi bunu yap!

Başlamaya çalışıyorum amaaaa olmuyor olmuyor ya offfff ben anne olmak Isdiyorum 4 aydır evliyim ama herkes oldu bitti sanıyor kmseye derdimi anlatamıyorum caresizim kızım hala kız evli ama eşini mutlu edemeyen biri
Ben ne kendi parmağımı ne de eşimi asla dokundurtmazdım. O derece vahimdim. Aynayla bakınca bile başım dönerdi. Önce aynayla bakmaya alıştım.giriş nerde gördüm ıkındım açıldı. Sonra parmağa geçtim. bir yapamadım iki yapamadım 3.de deydirdim parmağımı.sonra bi baktım 1boğum almışım. Böyle böylee... Yapamam dediğin herşeyi yapar hale geliyosun sende yapıcaksın inşaallah. Ne güzel daha 4aylık evlisin ve bu sitedesin egzersize de başladın. Devamı gelir yeterki sen bıkmadan üzerine git.

çok teşekkür ederim canım yarın soylediklerinizin hepsini uygulamaya çalışıcam ☺

Ya öyle elleyebiliyorim deligide elliyorim ama okadar daha fazla ileri gidemiyorum

Can'ım bence önce sakin olmaya çalış.seni çok heyecanlı gördüm.rahat ol.inan çok kolay.şu çektiğin eziyetin yanında hiç birşey o.emin ol.önce sakin ol sonra egzersize başla

Ya öyle elleyebiliyorim deligide elliyorim ama okadar daha fazla ileri gidemiyorum
Durup dururken ilerletmen zor olur ilk seferde, beynini delmeye çalışıyor gibi hissedersin. Halbuki öyle değil. Bu sadece bir yanılsama. Girişe küçük bir daire yap ve parmağını bir boğum kaydır içine. Masaja tepki verir, açılır. Daha kolay olur. Sana özelden de yazmıştım değilmi. Aslında nasıl yapacağını biliyorsun, ama cesaretin yok. İnanki zor olmayacak. Bir denesen.

Ilk mesajimim aciklamasini yapiyim en iyisi parmak aparat herseyle yapabiliyorum ama esli denemede yapamiyorum neden ki alisiyim diye git gel bile yaptim normal hizla ama eslii deneme olmuyo

Deniycem yazarım inşallah yaparım allahim ben gibi olanlara yardım et banada yardım et allahim

Güllü Şahin ben dokunamiyorum sen herseyi yapion eşli denemeyi de yaparsın be arkadaşım maşallah sana bak ne güzel ilerlemissin esliyi neden yapamasin eşinin p sini sen elinle götür ayni apart gbi Farzet

canim bnde 5 aylik ewliyim bnde hayatta egzersz yapamam diyodum parmagini birden yapamasin bnm ilk yapmam ayip olacak ama yatinca o isi yapmam icin degil sadece gevsemek icin icin esine yanas biraz gevsedikten sonra vajinani incele yavas yavas tek parmaginla dene zaten bisey yok hic bisey hissetmezsin asagi dogru yavas yavas ittir parmagini cok kolay olacak emin ol

Inşallah arkadasim ama nasıl olck bende blmiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…