Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Unutma egzersizle sen en dogru yoldasn sadece benim gibi erteliyosun foruma uzun mesajlar atmstm hepsini okudun mu hep egzersz zamani oyalandgmi yenicegm gun bile egzersz yapmayi dusundgm an temzlk yapmayabasladgmi flan yazdm ana sonunda dur dedm herser sadece buna odaklandm sakn vazgecme ben her mumdan sonra deniyodm olmaynca brakyodm meger zamani gelmems şunu düsn eger egzerszden sonra olmuyosa bundan sadece daha fazla egzersz yapman gerektgni anlamalisn... Eger benm gbi her defa basa donersen sadece aylarin yllar gder.. O anda üzlmeyi brak ve kalk yeniden egzersz yap

Buarada bizim konusmamz yada forumdan yazsman okuman sana okaar iyi gelr ki canm kimi doktorun tedavi yöntemi de günde yüz kere ben vaji deglm ben hasta deglm dye yazdrmakms bliyomusn yani suan yazdigmz kelimeler ble ne kadar isr yariyo bilsen cunku bu bizim bile bilmedgmz sadde bilincalitmzda yatan bi sebepten dolayi olusan bi hastalk hatta hastalk da degl beynimz o anda kasil emri veriyo bize iste önemli olan beyinde bunucözeblmek egzerszn cok faydasi var ama sen suanda biliyosn ki yarn olmazsa da üzlmemelisn herkesn vaji derecesi farklidr kimi bi parmaktan sonra yener kimi iki mumdan sonra kimi benm gbi son boy mumdan sonra yener ama ben kendi dercemi bilmedgm icn her mumda denedm ve olmadkca cok üzldm agladm esim de ben drartkinanmyodukyencegimizedenemyoduk bile artk nasl olsa olmycak dye ama bak benm beynm daha hazrdeglms sonboydan sonra nasl girdi halainanamyorm

Kızlar kandilinizi kutluyorumm.bu mübarek günde Rabbim bütün dualarımız kabul etsin.hayırlı kandiller

Bak sana sunu soylym sen kendini basardn saymalisn artk cunku biz napcagmizi nasl yencegmizi bilmyoduk rotamiz belli degldi ama smdi napcagmizi nasl yapcagmizi cok iyi biliyorz dün egzersize baslaman demek bunu %100yenceksin demek..... Ve ayrica suandan itibaren ögrendgin bsey daha var o da denedgnde olmazsa veya kasilrsan asla üzlmemek... Bunun tek bi anlami oldgunu bilmek.. O da braz daha egzersiz... Bak benm aylarca o sekilde gecti 7,9,10,11cm lerde hepsinde denemeler yaptk ve olamynca ben yne kasilnca hep uzuldm agladm umudum gtti meger daha zamani gelmems 12,cm 13 cm e kadar gelmem gerekms... Ama sen oyle olcaksn dye bsy yok belki sen10cm de yenceksn belki dahaazamauzulmemen lazm olmaynca

Herkese hayırlı kandiller egzersize baslicam da çoook kötü grip oldum çok fenayim kimildamayaaaa halim yok ama en kısa zamanda yenicem. . Inşallah

Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun. Ben de aynen öyleydim egzersiz siz yenicem diye diye üç yılımı heba ettim. Yasene de kaç kere söyledim sadece ben değil bir çok kişi söyledi sen dahil. Ama ozamanlar bu grupta bu kadar aktif değildim egzersizin gerçekten çözüm olduğunu bilmiyordum kimse bana egzersiz yapmadan yenmen çok zor demedi. Biz burada bu kadar tecrübe yaşamış kişiler olarak söylüyoruz. Ama sanki duymuyor bile malesef...

Hayırlı kandıller kızlar... ben penis başı vajınaya degdıgı an fena baskı hıssedyorm ve gerısı gelmyo gıremyor

Hayırlı kandıller kızlar... ben penis başı vajınaya degdıgı an fena baskı hıssedyorm ve gerısı gelmyo gıremyor
Egzersiz yaptın mı? Yapmadıtsan bir an önce başlamanı tavsiye ederim. O zaman baskı hissi seni rahatsız etmeyecek.

Egzersız yapyorm ama bu baskı hıssı normal mi
Korktuğun, ve kastığın için orada hissetdiğin herşeyi olumsuz algılarsın.
Biz vajinismuslu kadınlar bir şey hissetmemek için egzersizle vajinamızın girişini esnemeye çalışırken. Zamanla vajinası esnemiş diğer kadınlar daha çok zevk almak için vajinalarını ameliyatla daraltıyorlar. Bir cinselliğe yanlış bir açıdan bakıyoruz. Bu konudaki düşüncelerimizi değiştirmemiz gerekiyor.

Ayse9256dfg Evet inanın kadın hazır olunca kolaylıkla giriyor. Doluluk ve baskı hissi ancak hazır değilseniz rahatsızlık verici oluyor. Eşler bu konuda birbirleriyle samimiyetle konuşabilseler sıkıntı verici durumlar azalacak ama hep dediğimiz gibi kadına dayatılan tabular, erkeğin cinsellikte özgürlüğü ve işin merkezinde olması düzelebilme ihtimalini zorlaştırıyor.

Umarım bi an önce yeneriz hepimiz biliyorsunuz cok zor bu şekilde yasamak...kendnı herkesten farklı gormek...dua edelm

Ne kadarlık evlisiniz?

Herkese iyi aksamlar hayirli kandiller, bu sayfayi en basindan beri kacirmadan takip edenlerdenim ben de. Bu kandil gecesinde burada henüz benim gibi vajinismusu yenememiş olan herkes için dua ediyorum insallah bu ay içinde hepimiz yeneriz ve yeni yıla yeni umutlarla gireriz bunu tüm kalbimle diliyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve bize güç versin.

1 yil 2 ay oldu malesef

İnşallah en kısa zamanda yenersiniz. Hangi pozisyonun rahat olacağı tamamen size bağlı. Bunu deneyerek bulacaksınız. Eşinizle denemeden önce, kendinizi vücudunuzu tanımaya çalışın. Egzersizi gözünüzde büyütmeyin. Yapabilirsiniz. Denemeden bilemezsiniz. Bilmediğiniz şey sizi ürkütüyor haklısınız. Ama burada onlarca kadın aynı durumdayken deneyerek egzersizle yendi. Neden sizde onlardan biri olmayasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…