Allah razı olsun canım seninde kandilin mübarek olsun. Ben de aynen öyleydim egzersiz siz yenicem diye diye üç yılımı heba ettim. Yasene de kaç kere söyledim sadece ben değil bir çok kişi söyledi sen dahil. Ama ozamanlar bu grupta bu kadar aktif değildim egzersizin gerçekten çözüm olduğunu bilmiyordum kimse bana egzersiz yapmadan yenmen çok zor demedi. Biz burada bu kadar tecrübe yaşamış kişiler olarak söylüyoruz. Ama sanki duymuyor bile malesef...Öncelikle ( MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN )
Cnm suan 4 aylik evli oldugu icin böyle düsünüyo cünkü bende onun giiydim hep kendim yapcm egzersize gerek yok diye düsünüyordum bende herkez gibi normal yoldan yapicm diyordum taaki 1 senem bitinceye kadar ama cookta pisman oldum o kadar zamanim bosa gitmis keske bende 4 aylikken baslasaydim egzersizime ama yinde cok sükür yendim sen ve senin gibi arkadaslar sayesinde cok tesekkür ederim bu mevlit kandilinde bu mübarek günde rabbim gönlünüzden ne geciyorsa hayırlisyla size nasip etsin allah hepinizden razı olsun.
Egzersiz yaptın mı? Yapmadıtsan bir an önce başlamanı tavsiye ederim. O zaman baskı hissi seni rahatsız etmeyecek.Hayırlı kandıller kızlar... ben penis başı vajınaya degdıgı an fena baskı hıssedyormve gerısı gelmyo gıremyor
Korktuğun, ve kastığın için orada hissetdiğin herşeyi olumsuz algılarsın.Egzersız yapyorm ama bu baskı hıssı normal mi
Ne kadarlık evlisiniz?Bayanlar bende yenmek istiyorum artik egzersizin fikri bile korkunc geliyor bana nasil baslayacam bilmiyorum..bir de ilk deneme icin ustte m altta mi daha rahat edilir?esimle denemek istiyorum..resmen artik denemeleride biraktik biyerden baslamam gerek..
1 yil 2 ay oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?