Olabilir. İlaç sonuçta.Kizlar bu spreyin hamilelere zarari varmdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir. İlaç sonuçta.Kizlar bu spreyin hamilelere zarari varmdr
Canım bende şuan kasılma yok penis içimdeykende hareket esnasında rahatım. Biraz baskı oluyo ama oda normal yani.Penisin tamamını alabiliyorum ama hareketli olamıyor. Kasılıyorum.
Tamamen kasılmaların geçti mi?
Baskı hissediyor musun?
Canim zamanla o ilk girişteki acıda geçer. Biraz kastıgin için oluyo.Kızlar bende fazla yanma olmadı geçti hemen uyuştu tekrardan sıktım ama ilk girişte cok sikinti çekiyorum onu nasil çözücem
Sanırım evet istemsiz kasıyorum galiba inşallah geçer. ben penis denemesine geçicem ama hala beynimi ikna edemiyorum.nasil olcakCanim zamanla o ilk girişteki acıda geçer. Biraz kastıgin için oluyo.
Cnm bende ilk giriste sıkıntı yasiyordum sana tavsiyem bol bol nefes egzersizi yapman ve ıkınman gercekten ıkınmanın cok faydası var cünkü ıkınınca orası acılıyo ve yolunu rahatlikla bulabiliyorsun ilk girisi yaptinmi gerisi bosluk zaten.Sanırım evet istemsiz kasıyorum galiba inşallah geçer. ben penis denemesine geçicem ama hala beynimi ikna edemiyorum.nasil olcak
Delirmek yerine çaba göstersen? Mesela egzersiz yapsan artık kendini kandırmasan daha gazydalı olucak.Gecen sene bugün nisanmiz.oldu benim eşim hatırladı ve 5 taş almis bana ama ben daha yapamadım üzülüyorum gerçekten eşim düşünceli ama bende hep ayniyim deliriceem
Burdaki kimseyi dinlemiyosun. Tavsiyeleri takmıyorsun bile. O zaman buraya yazmandaki amacın ne? Mucize bekliyosun heralde. Beklemeye devam et.Gecen sene bugün nisanmiz.oldu benim eşim hatırladı ve 5 taş almis bana ama ben daha yapamadım üzülüyorum gerçekten eşim düşünceli ama bende hep ayniyim deliriceem
Egzersiz yapmadan yapıcam kafaya koydum eşimle bi araya gelemiyoruz bu aralar:-( burda ds yoktum ama allah nasip ederse inşallah bende yazarım buraya herkes gbi
Öncelikle ( MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN )Burdaki kimseyi dinlemiyosun. Tavsiyeleri takmıyorsun bile. O zaman buraya yazmandaki amacın ne? Mucize bekliyosun heralde. Beklemeye devam et.
Gecen sene bugün nisanmiz.oldu benim eşim hatırladı ve 5 taş almis bana ama ben daha yapamadım üzülüyorum gerçekten eşim düşünceli ama bende hep ayniyim deliriceem